رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Nolan - اخطار بی مورد

4ouR

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: .4ouR..png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: NoLaN.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: با سلام
بنده در حال News دادن بودم ایشون بی دلیل بنده رو کیک می کنه. بعد داخل ریپورت می پرسم که مشکل چیه؟ جواب می دند که قوانین رو مطالعه کنید و توضیح نمیدند که دقیقا منظورشون چی هست. بنده تمامی قوانین فروم رو دوباره مطالعه کردم، هیچ مشکلی نداشت. برای همین به News دادن ادامه دادم که ایشون به بنده Warn داد.
اولا که داخل قوانین فقط ذکر شده در صورت توهین و یا استفاده از زبان های دیگر (بجز فارسی و انگلیسی) در چت های عمومی اخطار (یا همون warn) داده می شه:

نقل قول

و. چت‌های عمومی

چت‌های عمومی چت‌هایی هستند که توسط عمده بازیکنان قابل مشاهده هستند (مانند /ad، /live، /e، /news، /gov و...).
استفاده از کلمات ناپسند در این چت‌ها ممنوع (مجازات: اخطار) و در صورت توهین با شدت زیاد (مجازات: 3 روز محرومیت) است.

نقل قول

- استفاده از زبان‌های دیگر در چت‌های عمومی (ad, /gov, /live, /news, /f, /r, /d/) ممنوع می باشد (مجازات: اخطار)

دوما اگر مشکلی (بجز توهین و زبان متفرقه) باشه که نیست، لیدر باید اخطار بده و ایشون اصلا حق نداره دخالت کنه
منی که ممبر هستم برای ورود به فکشن باید همه ی این قوانینو حفظ باشم، بعد ادمین لول 2 قوانین عمومی رو بلد نیست؟! چطور از ایشون تست ادمینی گرفته شده؟

• مدارک (فیلم یا عکس): http://agsa.arsacia.ir/players/warnlog/.4ouR.

ویرایش شده توسط 4ouR
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام خدمت شاکی محترم:

بنده در اون زمان حاضر بودم و بر کار ادمین ناظر بودم، کیک دادن شما به حق بوده است.

شکایت شما رد شد.

+بسته شد.

• چی چی 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...