LayDen ارسال شده در دیروز در 08:27 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:27 سلام @Ara بریم سراغ سوالات ۱.اسمت چیه؟ ۲.چند سالته؟ ۳.احل کجایی؟ ۴.ماشین زیر پات چیه؟ (غیر از اون پراید ۷۹) ۵.تا حالا فکر کردی موتور بهتره یا ماشین؟ ۶. @ZeranG یا علی پروین؟ ۷.شغلت؟ ۸.کلن قبلیت چی بوده؟ ۹.بلاین دیت رفتی؟ ۱۰.با کسی هستی؟ ۱۱.متولد چه ماهی هستی؟ ۱۲.اگه ب خاست خودت بود کجا دوست داشتی به دنیا بیای؟ ۱۳.تا چه مدرکی درس خوندی؟ ۱۴.کدام منطقه شهرت زندگی میکنی؟ ۱۵.خانه ویلایی یا آپارتمانی؟ ۱۶.اگه ادمین بودی و دوست داشتی یکی رو تعلیق بدی اون کی بود؟(به غیر از خودم) ۱۷.بنظرت خلیج فارس یا عربی؟ ۱۸.چطور تصمیم گرفتی که این اسم رو انتخاب کردی؟ ۱۹.چرا رنگ کلنت صورتیه؟ ۲۰.رنگه کورده علاقه ات؟ ۲۱.تا حالا کسی بوده که دوستش داشتی بهش نگفتی؟ ۲۲.اگه یه قاتل دنبالت باشی ترجیح میدی پیشه کدوم بخوابی؟ عمو جانی، علی پروین ۲۳.اخرین تعلیقی ک خوردی توسط چه کسی بوده و چرا؟ ۲۴.یه لامبورگینی یا @ZeranG ؟ ۲۵. چه رشته ای درس خوندی؟ ۲۶.نظرت در مورد رنگ طوسی چیه؟ ۲۷.دنا یا پارس؟ ۲۸.اسم ادکلنی که میزنی؟ ۲۹.سیستم ایسوز یا ال جی؟ (واسه گیم پلی دادن) ۳۰.Walton یا Faggio ؟ تا همینجا بسه ولی پارت های بعدی هم گذاشته خواهد شد بدرود 1 نقل قول My Old Brother's خَندِه را مَعنی سَر مَستِی نَکُن اَنکِه مِیخَندَدَ غَمَش بی اِنتِهاست. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/70647-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-ara/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LayDen ارسال شده در دیروز در 10:17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 10:17 1 ساعت قبل، LayDen گفته است: سلام @Ara بریم سراغ سوالات ۱.اسمت چیه؟ ۲.چند سالته؟ ۳.احل کجایی؟ ۴.ماشین زیر پات چیه؟ (غیر از اون پراید ۷۹) ۵.تا حالا فکر کردی موتور بهتره یا ماشین؟ ۶. @ZeranG یا علی پروین؟ ۷.شغلت؟ ۸.کلن قبلیت چی بوده؟ ۹.بلاین دیت رفتی؟ ۱۰.با کسی هستی؟ ۱۱.متولد چه ماهی هستی؟ ۱۲.اگه ب خاست خودت بود کجا دوست داشتی به دنیا بیای؟ ۱۳.تا چه مدرکی درس خوندی؟ ۱۴.کدام منطقه شهرت زندگی میکنی؟ ۱۵.خانه ویلایی یا آپارتمانی؟ ۱۶.اگه ادمین بودی و دوست داشتی یکی رو تعلیق بدی اون کی بود؟(به غیر از خودم) ۱۷.بنظرت خلیج فارس یا عربی؟ ۱۸.چطور تصمیم گرفتی که این اسم رو انتخاب کردی؟ ۱۹.چرا رنگ کلنت صورتیه؟ ۲۰.رنگه کورده علاقه ات؟ ۲۱.تا حالا کسی بوده که دوستش داشتی بهش نگفتی؟ ۲۲.اگه یه قاتل دنبالت باشی ترجیح میدی پیشه کدوم بخوابی؟ عمو جانی، علی پروین ۲۳.اخرین تعلیقی ک خوردی توسط چه کسی بوده و چرا؟ ۲۴.یه لامبورگینی یا @ZeranG ؟ ۲۵. چه رشته ای درس خوندی؟ ۲۶.نظرت در مورد رنگ طوسی چیه؟ ۲۷.دنا یا پارس؟ ۲۸.اسم ادکلنی که میزنی؟ ۲۹.سیستم ایسوز یا ال جی؟ (واسه گیم پلی دادن) ۳۰.Walton یا Faggio ؟ تا همینجا بسه ولی پارت های بعدی هم گذاشته خواهد شد بدرود مورد* نقل قول My Old Brother's خَندِه را مَعنی سَر مَستِی نَکُن اَنکِه مِیخَندَدَ غَمَش بی اِنتِهاست. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/70647-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-ara/#findComment-767354 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ara ارسال شده در دیروز در 12:24 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 12:24 3 ساعت قبل، LayDen گفته است: سلام خدمت شما و سایر دوستان و رفیقان خب شروع کنیم ببینیم چخبره.... ۱.اسمت چیه؟ به نامه خدا ابوالفضل ۲.چند سالته؟ تقریبا 19 ۳.احل کجایی؟ زاییده شده و ساکن در مشهد و اصالت سربیشه اوشاخلاری ۴.ماشین زیر پات چیه؟ (غیر از اون پراید ۷۹) پراید نه او هیولا اولا، دوما پراید 132 عه 96 ۵.تا حالا فکر کردی موتور بهتره یا ماشین؟ نه فقط یک چیزی باشه اوکیه البته ماشین الویت... ۶. @ZeranG یا علی پروین؟ بی جواب میزارم چون که زشته اگه جواب بدم ... ۷.شغلت؟ خانوادگی معدنکاریم، البته پیمانکار معدن ۸.کلن قبلیت چی بوده؟ من جز اوتلاوز یادم نمیاد کلنه دیگه ای ( اوتلاوز با اسم های دیگه ای بوده ولی جمع خودمون بوده ) ۹.بلاین دیت رفتی؟ بنظر خودت اگه میرفتم الان اینجا بودم؟ ۱۰.با کسی هستی؟ عوم ۱۱.متولد چه ماهی هستی؟ تیرماهی ام به مولاو ۱۲.اگه ب خاست خودت بود کجا دوست داشتی به دنیا بیای؟ از هیچی رازی نباشم از اینکه ایرانی ام واقعا خوشحالم، دوباره هم بخوام به دنیا بیام ایران ۱۳.تا چه مدرکی درس خوندی؟ دیپلم ولی خب منتظر اعزام درجه داری ام... ۱۴.کدام منطقه شهرت زندگی میکنی؟ جاده قِدیمِ قوچان ۱۵.خانه ویلایی یا آپارتمانی؟ ویلایی قدیمی ترجیحا ۱۶.اگه ادمین بودی و دوست داشتی یکی رو تعلیق بدی اون کی بود؟(به غیر از خودم) ادمین نبودم ولی خیلی هارو بن کردم او سره من Cmd بن او از رو هاسترا برداشتن تا جایی که میدونم ولی دوست دارم داوشم intelegent او یک لاگ تعلیق بزنم ۱۷.بنظرت خلیج فارس یا عربی؟ @PersianGulf جواب برادرا رو بده داپشی... ۱۸.چطور تصمیم گرفتی که این اسم رو انتخاب کردی؟ اگه Ara منظورته فقط داشم @Travis جریانشو میدونه چجوری بدستم رسید و خیلی یهویی شد ۱۹.چرا رنگ کلنت صورتیه؟ بنظرم همه آدم ها صورتی دوست دارن، ولی خب من داد زدم از این طریق ۲۰.رنگه کورده علاقه ات؟ رنگ کورده علاقم صورتی دقیقا همون صورتی عه رنگ کلنم... ۲۱.تا حالا کسی بوده که دوستش داشتی بهش نگفتی؟ بستگی دوست داشتن قلبی عه که اونی که باید بدونه میدونه و هیچی تو دلم نمیزارم ۲۲.اگه یه قاتل دنبالت باشی ترجیح میدی پیشه کدوم بخوابی؟( عمو جانی، علی پروین ) من خودم قاتلم ۲۳.اخرین تعلیقی ک خوردی توسط چه کسی بوده و چرا؟ زیاد تعلیق شدم فکر کنم اس اف سی بوده ولی خب بیشتر لاگ تعلیق امو پاک کردم ۲۴.یه لامبورگینی یا @ZeranG ؟ یک دونه بایک هم بدی قبوله لامبورگینی پیشکش... ۲۵. چه رشته ای درس خوندی؟ به نام خدا علوم انسانی ۲۶.نظرت در مورد رنگ طوسی چیه؟ منفی ۲۷.دنا یا پارس؟ پارس بی تَرَ ۲۸.اسم ادکلنی که میزنی؟ ادکلن نمیزنم، اگه بزنم هر بار یک چی میگیرم.... ۲۹.سیستم ایسوز یا ال جی؟ (واسه گیم پلی دادن) هیچکدام ۳۰.Walton یا Faggio ؟ Faggio بیشتررر میپرسیدی تازه گرم شدم نقل قول ✯ 𝐎𝐮𝐓𝐋𝐚𝐰𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/70647-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-ara/#findComment-767456 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LayDen ارسال شده در دیروز در 13:33 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:33 خب خب بریم ادامه @Ara ۳۱.چه نوع چای دوست داری؟ ۳۲.موقعی که گیم میزنی چی میچسبه کنارش؟ ۳۳.موقع گیم تخمه یا چیپس؟ ۳۴.اگه قراره فردا بمیری تو این ۲۴ ساعت چیکار میکنی؟ ۳۵.چه میوههای تو فصل گرما میچسبه بهت؟ ۳۶.تا حالا با مزخرف ترین موتوری که رانری کردی چی بوده؟ ۳۷.چه سبک آهنگی گوش میدی؟ ۳۸.دکترای ریاضی یا دکترای پتروشیمی؟ ۳۹.اینو تو بپرس من زیاد پرسیدم ۴۰.تا حالا سوار کشتی شدی؟ ۴۱.اگه شدی حالت بد نشده بوده؟ ۴۲.PS5 یا سیستم گیمینگ ؟ ۴۳.نمیخای خودتو معرفی کنی؟ ۴۴.تا حالا شده بگی من چقدر باهوشم ولی هیچی تو مغزت نیست؟ (چیزه دیگری یادم نیومد پرسیدم) ۴۵.با پارتی بازی حال میکنی یا نه؟ ۴۶.میدونم زیاد اینکارا کردی ولی میپرسم تا حالا پارتی بازی کردی؟ ۴۷.تو این هوا یه نوشیدنی معرفی کن درست کنیم (غیر از چای ۴۸.فالوده شیرازی یا کرمانی؟ ۴۹.تا حالا دقت کردی چرا تو ایران ب دنیا اومدی؟ ۵۰.چیپس با ماست موسیر یا چیپس با دوغ آبعلی؟ نقل قول My Old Brother's خَندِه را مَعنی سَر مَستِی نَکُن اَنکِه مِیخَندَدَ غَمَش بی اِنتِهاست. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/70647-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-ara/#findComment-767526 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProGrammer ارسال شده در دیروز در 13:51 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:51 داااشم ابولفضل @Ara 1: با iTony یا همون TonySoprano چقدر اشنا هستی؟ 2: بک میدی مثل قدیم؟ 3: تو سرور کیا رفیقای خوبت هستن تگ کن؟ 4: شیرازیا رو بیشتر دوست داری یا اصفهانی؟ 5: برای باگ پولی که بن شدی چقدر در اوردی؟ 6: Geo یا PersianGulf؟ 7: عرق سیب یا کشمش؟ 8: با عرق دوغ ابعلی یا گوجه سبز؟ 9: ایسان اسلامی یا اره دایی؟ 10: منو چقدر دوست داری؟ 11: چقدر پول تو بانکت داری (گیم)؟ 12: چه رنگی دوست داری؟ 13: تا حالا چیت زدی؟ 14: عشقت موتور 125 یا 200؟ 15: تاحالا اینقد زدی (مشروب یا دخانیات) که تگری بزنی؟ بده بره برای امام رضا 1 نقل قول Kakoyii: هرکس که به گل اب دهد عاشق گل نیست! شاید هدفش بردن یک شیشه گلاب است. خیلیا محبتشون هم روی سیاسته. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/70647-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-ara/#findComment-767535 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ara ارسال شده در دیروز در 14:23 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 14:23 35 دقیقه قبل، LayDen گفته است: خب خب بریم ادامه @Ara ۳۱.چه نوع چای دوست داری؟ چای قرمز ۳۲.موقعی که گیم میزنی چی میچسبه کنارش؟ معمولا خربزه یا هندوانه وسط وال زدن ۳۳.موقع گیم تخمه یا چیپس؟ هیچ کدوم چون تخمه یک دستتو بکار میگیره چیپس یک دست ولی هندوانه ارو میندازه تا نیم ساعت تو دهنده ۳۴.اگه قراره فردا بمیری تو این ۲۴ ساعت چیکار میکنی؟ چند نفرو بزور وادار به کارهایی میکنم، یکبار ۱۰ تنی هروئین از ذاهدان به مشهد میزنم، میام سمپر هاینریش میگیرم همرو بن میدم ۳۵.چه میوههای تو فصل گرما میچسبه بهت؟ هَندَوانَ ۳۶.تا حالا با مزخرف ترین موتوری که رانری کردی چی بوده؟ داش غیر nrg یادم نمیاد با موتوری دیگه رانری کرده باشم ۳۷.چه سبک آهنگی گوش میدی؟ هر سبکی که لگی از آمریکای جنوبی بگیر تا سیستان او بلوچستان همه چی هس ۳۸.دکترای ریاضی یا دکترای پتروشیمی؟ پتروشیمی بی تَرَ ۳۹.اینو تو بپرس من زیاد پرسیدم: از اون پسره که پشت هندا سوارش بودی یکجا میرفتید چخبر؟ ۴۰.تا حالا سوار کشتی شدی؟ حقیقتا کشتی ای جز کشتیه کوئست عید سوار نشدم ۴۱.اگه شدی حالت بد نشده بوده؟ ... ۴۲.PS5 یا سیستم گیمینگ ؟ پی اس 5 کی سِوار مِره؟ ۴۳.نمیخای خودتو معرفی کنی؟ تا الان همینجوری پیش رفتیم به بعدشم همینجوری پیش بریم ۴۴.تا حالا شده بگی من چقدر باهوشم ولی هیچی تو مغزت نیست؟ (چیزه دیگری یادم نیومد پرسیدم) داش من خیلی خنگم خب ولی سیاست های وال زدنمو حفظ میکنم ۴۵.با پارتی بازی حال میکنی یا نه؟ امممم، پاسخ این سوالو ارجاع میدم به داپسی علی @EnDWaY ۴۶.میدونم زیاد اینکارا کردی ولی میپرسم تا حالا پارتی بازی کردی؟ تا دلت بخواد، یادت میاد یا یادت بیارم؟ ۴۷.تو این هوا یه نوشیدنی معرفی کن درست کنیم؟ ببین یک ترکیبی میگم بزنید بدتون نمیاد، نصف طالبی رو با یک قاشق نوتلا و دو الی سه قاشق گلاب و یک نصفه قاشق آبلیمو میکس کنین قشنگ خیلی چیز میزونی در میاد حتما تست کنید پشیمون نمیشید.... ۴۸.فالوده شیرازی یا کرمانی؟ کرموووونییییی ۴۹.تا حالا دقت کردی چرا تو ایران ب دنیا اومدی؟ آره داوش، قسمت بوده، و اینکه شاید باورت نشه شجره نامه هم دارم ۵۰.چیپس با ماست موسیر یا چیپس با دوغ آبعلی؟ اهههههههه، موسیر آخه؟ آب علی رو ترجیح میدم به موسیر 31 دقیقه قبل، ProGrammer گفته است: 1: با iTony یا همون TonySoprano چقدر اشنا هستی؟ دوست داری چقدر آشنا باشم؟ تا تهش شناختمش 2: بک میدی مثل قدیم؟ چرا که نه ولی بزودی.... 3: تو سرور کیا رفیقای خوبت هستن تگ کن؟ ببین خیلی طول میکشه خیلی خلاصه بگم کسایی که وقتمو باهاشون گذروندم تو گیم و تو فرند لیستم هستن تاپ فرندامن، یکی مث خودت یک زمان عین چی تا ۶ صب وال میزدیم، داش امیر ترویس @Travis, دیگه خیلی آن البته خاطره های نصف شب یادم میمونه، وال زدنا اف تی پی هایی که با علی @EnDWaY میزدیم 4: شیرازیا رو بیشتر دوست داری یا اصفهانی؟ هم شیرازی ها بچه های گلی دارن هم اصفهانی ها هردوتاشون رفیقامون هستننن 5: برای باگ پولی که بن شدی چقدر در اوردی؟ خیلی در آوردم ولی بقرآن 80 میلیون ام بخاطره علی آقا ضرر خوردیم و به لطف تونی سوپرانو 6: Geo یا PersianGulf؟ داوش امیر خلیج فارس ، مملی رو هم نگم برات گل گل گلگلگلگلگلگلگلگلگلگلگل 7: عرق سیب یا کشمش؟ @PersianGulf من میگم سیب، نظره کارشناسی عه شما چیه امیر آقا؟ 8: با عرق دوغ ابعلی یا گوجه سبز؟ دوق آبعلی خوردم باهاش گرفته چجورم گرفته یعنی مزه فراتر از دوغ آبعلی نداریم او بس.... 9: ایسان اسلامی یا اره دایی؟ دهنت سرویس با سوالات آیهان 10: منو چقدر دوست داری؟ موهای سرتو هروقت تونستی آمارشو به دست بیاری آمار دوست داشتن منم بدست میاری انقد که زیاده 11: چقدر پول تو بانکت داری (گیم)؟ اممم همه گولد شدن ۱ میلیون ۷۰۰ تو دستمه ۲۲۰ کا تو بانکم 12: چه رنگی دوست داری؟ صورتی هم رنگ اوت 13: تا حالا چیت زدی؟ به مولا میترسیدم از اینکه هاستر بودم وگرنه چیتم میزدم 14: عشقت موتور 125 یا 200؟ کی از ۲۰۰ بدش میاد؟ 15: تاحالا اینقد زدی (مشروب یا دخانیات) که تگری بزنی؟ وای نگم برات تو باغ بودیم با چمن زدیم چپه شدیم تا دو روز بده بره برای امام رضا به مولاووووو داشیییی آقا آیهان 1 نقل قول ✯ 𝐎𝐮𝐓𝐋𝐚𝐰𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/70647-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-ara/#findComment-767555 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LayDen ارسال شده در دیروز در 15:27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:27 ۱ ساعت قبل، Ara گفته است: ۳۹.اینو تو بپرس من زیاد پرسیدم: از اون پسره که پشت هندا سوارش بودی یکجا میرفتید چخبر؟ سلام میرسونه ولی کدومش؟ نقل قول My Old Brother's خَندِه را مَعنی سَر مَستِی نَکُن اَنکِه مِیخَندَدَ غَمَش بی اِنتِهاست. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/70647-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-ara/#findComment-767606 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PaKaR ارسال شده در دیروز در 15:32 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:32 (ویرایش شده) سلام ابول @Ara امیدوارم حالت خوب باشه من زیاد سوال نمیپرسم اسم و سنتم بلدم ۱.شمال یا جنوب؟ ۲.موتور مورد علاقت(زندگی واقعی)؟ ۳.ماشین مورد علاقت(زندگی واقعی)؟ ۴.تا حالا شمال اومدی؟ 5.بنظرت من چند سالمه با این صدای قشنگم؟ 6.Abol Forward ya amir @Travis? ۷.چرا همیشه تابستونا بک میدی تو زمستونا نمیای؟ ۸.کارت چیه (زندگی واقعی)؟ ۹.ماشین بازم هستی؟ ۱۰.بنظرت ما دوس داشتنیوم برار؟ و در آخر اینکه تشکر که مارو سمپر کردی و کمکمون کردی در این عرصه اگه سوالی تو زهنته بم بگو: ویرایش شده دیروز در 15:33 توسط PaKaR اشتباه نقل قول این روز های سخته که رفیقات باید باشن, روز های خوب همه هستن مشتی. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/70647-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-ara/#findComment-767607 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LayDen ارسال شده در دیروز در 15:32 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:32 ۱ ساعت قبل، Ara گفته است: 14: عشقت موتور 125 یا 200؟ کی از ۲۰۰ بدش میاد؟ من از ۲۰۰ بدم میاد چون به مرور زمان پیچ های بدنه رو باز میکنه و باعث میشه درصد زمین خوردن زیاد بشه پس بنا بر این عشقوم موتور ۱۲۵ نقل قول My Old Brother's خَندِه را مَعنی سَر مَستِی نَکُن اَنکِه مِیخَندَدَ غَمَش بی اِنتِهاست. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/70647-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-ara/#findComment-767608 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Silence ارسال شده در دیروز در 15:59 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:59 @Ara ابول داشی اون چیزی که ازم درخواست کردی زاهدان نیست هااا چابهار هس نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/70647-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-ara/#findComment-767633 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ara ارسال شده در دیروز در 16:07 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:07 (ویرایش شده) 36 دقیقه قبل، PaKaR گفته است: ۱.شمال یا جنوب؟ جنوب نرفتم ولی خب رشت اوشخلارییییییییی ۲.موتور مورد علاقت(زندگی واقعی)؟ ببین فن Freeway ام تو ریئل ولی خب ۳.ماشین مورد علاقت(زندگی واقعی)؟ چی بگم ولی خب هرچی باشه پراید نباشه ۴.تا حالا شمال اومدی؟ آره داپسی تا دلت بخواد 5.بنظرت من چند سالمه با این صدای قشنگم؟ حدسم الان ۱۵ عه 6.Abol Forward ya amir @Travis? خوب شد ابول فورواردو تگ نکردی، ولی هردوتاشوننننن تکنننننن ۷.چرا همیشه تابستونا بک میدی تو زمستونا نمیای؟ تو تابستون ها درگیری هام بیشتره و اینکه وسط بیابون نیستم و اینکه یکجورایی شغلم شبیه معلماست ولی معلمی نیست ۸.کارت چیه (زندگی واقعی)؟ گفتم که معدنکارییییییییی، ساده تر بگم تو کاررررر سنگمممم ۹.ماشین بازم هستی؟ نه ولی خب زیاد پشتشم ۱۰.بنظرت ما دوس داشتنیوم برار؟ خیرههههههههههههههه به مولاو، اگه WK نمیبود شایدددد و در آخر اینکه تشکر که مارو سمپر کردی و کمکمون کردی در این عرصه اگه سوالی تو زهنته بم بگو: ذهنته* چاکر داوش امیر -----‐-------------------- @Silence طوری نی، اوک اش کننننن دیگه داپسیییییی، اون یکی دیگه هم که گفتم گفتی نمیتونم اوک کنم اونم اوک کن دیگه داپسیییییی ویرایش شده دیروز در 16:08 توسط Ara 1 نقل قول ✯ 𝐎𝐮𝐓𝐋𝐚𝐰𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/70647-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-ara/#findComment-767639 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jony ارسال شده در دیروز در 16:12 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:12 سلام ابول سنگ @Ara امید وارم حالت خوب باشه!! 1:شغله واقعیت چیه؟ 2: میخوای بازم تاپ کلن بگیری؟ 3:چه سبک آهنگی گوش میدی؟ 4:مشخصات سیستمت چیه؟ 5:مدل گوشیت چیه؟ 6:اگه بک بدی میری کدوم فکشن؟ 7:از کی تو ارساکیا پلی میدی؟ 8:غیر از سمپ گیم دیگه هم بودی؟ امید وارم جواب بدی خدافظ. نقل قول ✯ 𝐎𝐮𝐓𝐋𝐚𝐰𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/70647-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-ara/#findComment-767646 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Silence ارسال شده در دیروز در 16:19 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:19 @Ara 1-نظرت در مورد من؟ 2-من یا @Esl4m (فقط یکی بگو)؟ 3-چقدر از چموک چموک میترسی در حالی که فول مپی؟ 4- اسلحه زگانا یا گلووک 10 کال ؟ 5-نظرت در مورد بلوچ ها و بلوچستان؟ نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/70647-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-ara/#findComment-767655 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LayDen ارسال شده در دیروز در 16:27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:27 (ویرایش شده) خب ما برگشتیم @Ara آماده هستی؟ بریم سمته میوه ها و سبزیجات ۱.یه چیز هست تو گرما میچسبه ترکیباتش دوغ آبعلی ماست سبزیجات تربچه خیار سبز درست میشه همه مشهدی ها دوست دارن؟ ۲.موز یا اناناس؟ ۳.آناناس یا اواکادو؟ ۴.آواکادو یا انبه عسله لامسب؟ ۵.یکی از معروف ترین غذای مشهد که سر ظهر ها میچسبه؟ ۶.تنها چیزی که بعد از ظهر ها میچسبه؟ ۷.بیوم مشد؟ ۸.سبزیجاتت همون یونجه بود دیگه؟ یا لاکچری ترش کردی ابول ۹.تریاک با نوشابه یا شیره با دوغ؟ ۱۰.عرق با سیگار یا گل؟ ۱۱.تا حالا عرق کروت خوردی؟ (اگه نخوردی بدم برادران شوتی برات بیارم ناقبله) ۱۲.پسری که عرقو با هایپ میخوره چیه؟ ۱۳.ویسکی چطور؟ (خودمم نخوردم تا حالا دارم از تو میپرسم) ۱۴.چطوری اون همه گلد تو اکانتت هست چجوری جاش دادی؟ ۱۵.مزه مورده علاقه ات؟ ۱۶.نمیخای دوماد شی؟ منتظریماااا ۱۷.اگه دوماد شدی دوست داشتی مجلس گرم کنان کیا باشن؟ ۱۸.به رنگ سفیده کت دومادی علاقه مندس یا سیاه؟ ۱۹.یه سوال میدم بهت که ت بپرسی این ماله تو عه ۲۰.قدت چنده؟ (نگفتی) ویرایش شده دیروز در 16:29 توسط LayDen نقل قول My Old Brother's خَندِه را مَعنی سَر مَستِی نَکُن اَنکِه مِیخَندَدَ غَمَش بی اِنتِهاست. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/70647-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-ara/#findComment-767661 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ara ارسال شده در دیروز در 16:33 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:33 17 دقیقه قبل، Jony گفته است: سلام ابول سنگ @Ara امید وارم حالت خوب باشه!! 1:شغله واقعیت چیه؟ بابا مارو سایییدید به مولاااااا تو معدنم داوشی 2: میخوای بازم تاپ کلن بگیری؟ به کوریه چشم بدخواها یس 3:چه سبک آهنگی گوش میدی؟ رپ، پاپ، افغانی، بلوچی، مازنی 4:مشخصات سیستمت چیه؟ ذغالی ترین سیستم دنیا 5:مدل گوشیت چیه؟ A34 6:اگه بک بدی میری کدوم فکشن؟ داپشم هیتمن ولی سطح هیتمن اومده پایین نمیرم میرم Mayor 7:از کی تو ارساکیا پلی میدی؟ ببین قبل از این که بیام جا داوشم عرفان theo 8:غیر از سمپ گیم دیگه هم بودی؟ قلعه هم خیلی حال میکنم باهاش 18 دقیقه قبل، Silence گفته است: @Ara 1-نظرت در مورد من؟ گلللللل هرچییییی بگم کم گفتم جون داداپسسسسسس 2-من یا @Esl4m (فقط یکی بگو)؟ نگاااا باز از این مقایسه های سطح بالا کردی، به مولا که جفتتونو نفت کشایه آمریکایی نمیکشن، تو قلب ما جا دارید آقاااا 3-چقدر از چموک چموک میترسی در حالی که فول مپی؟ چخبر از عمو کماش؟ پ.ن: @FriendOfGod نظرت با فریسک چیه داداپسی؟ 4- اسلحه زگانا یا گلووک 10 کال ؟ زگانا طلایییییی به مولااااااا 5-نظرت در مورد بلوچ ها و بلوچستان؟ ببین باید بفهمی دیگه وقتی پلی لیستم نصفش بلوچیییی عه یعنی تک تک تون قلب ما جا داریدددددد آقاااااا داوش مجیبببب به مولا تکککککک، مرسی که وقتتو گذاشتیییی جیگر 14 دقیقه قبل، LayDen گفته است: خب ما برگشتیم @Ara آماده هستی؟ بریم سمته میوه ها و سبزیجات ۱.یه چیز هست تو گرما میچسبه ترکیباتش دوغ آبعلی ماست سبزیجات تربچه خیار سبز درست میشه همه مشهدی ها دوست دارن؟ ما فقط شُله مِشِدی میشناسیم، آب دوغ خدارو گردن نمیگیرممم ۲.موز یا اناناس؟ موززززز ۳.آناناس یا اواکادو؟ نارگیلللل ۴.آواکادو یا انبه عسله لامسب؟ گزینه سوم ۵.یکی از معروف ترین غذای مشهد که سر ظهر ها میچسبه؟ شله با نوشابه ۶.تنها چیزی که بعد از ظهر ها میچسبه؟ کیس نوشابه ۷.بیوم مشد؟ ها بیا دِگههههه ۸.سبزیجاتت همون یونجه بود دیگه؟ یا لاکچری ترش کردی ابول: ای بابا ما به سبزیجات شما نمیگیم یونجه داداش لو نده دیگهههه ۹.تریاک با نوشابه یا شیره با دوغ؟ نگو تریاک خاطره بدی دارممممم لامصب ۱۰.عرق با سیگار یا گل؟ با سیگار ۱۱.تا حالا عرق کروت خوردی؟ (اگه نخوردی بدم برادران شوتی برات بیارم ناقبله) نه حقیقتا اگه بفرستی که دمت گرممم داری به مولاااااا ، البته بفرست آمل با داش امیر میزنیمممم @PersianGulf ۱۲.پسری که عرقو با هایپ میخوره چیه؟ کوچه ای عه دیگهههه ۱۳.ویسکی چطور؟ (خودمم نخوردم تا حالا دارم از تو میپرسم) منم نخوردم @PersianGulf کارشناس نظرتون چیههه؟ ۱۴.چطوری اون همه گلد تو اکانتت هست چجوری جاش دادی؟ دیگه خزانه طلای یک کشوره ۱۵.مزه مورده علاقه ات؟ دوغ پاکتی ۱۶.نمیخای دوماد شی؟ منتظریماااا، تا عید خبرشووووو میدم بهت ۱۷.اگه دوماد شدی دوست داشتی مجلس گرم کنان کیا باشن؟ @Silence @Esl4m بلوچچچچچچچ هاااا فقططططط ۱۸.به رنگ سفیده کت دومادی علاقه مندس یا سیاه؟ نه سفید نه سیاه تو پروف فروم هست رنگش... ۱۹.یه سوال میدم بهت که ت بپرسی این ماله تو عه: سوالم اینه که این همه فضولی یکجا رو چجوری فضولی میکنییی؟ ۲۰.قدت چنده؟ (نگفتی) 175 الی 180 سایییده شدممممم مرد 1 نقل قول ✯ 𝐎𝐮𝐓𝐋𝐚𝐰𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/70647-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-ara/#findComment-767665 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LayDen ارسال شده در دیروز در 16:58 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:58 24 دقیقه قبل، Ara گفته است: ۲۰.قدت چنده؟ (نگفتی) 175 الی 180 خوشتیپ!! 24 دقیقه قبل، Ara گفته است: ۱۹.یه سوال میدم بهت که ت بپرسی این ماله تو عه: سوالم اینه که این همه فضولی یکجا رو چجوری فضولی میکنییی؟ اول خودت شروع کردی پیشنهاد صندلی دادی پس باید جواب پس بدی آماده شو واسه بعدی نقل قول My Old Brother's خَندِه را مَعنی سَر مَستِی نَکُن اَنکِه مِیخَندَدَ غَمَش بی اِنتِهاست. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/70647-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-ara/#findComment-767693 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDocToR ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل (ویرایش شده) 8 ساعت قبل، Ara گفته است: ۱۴.کدام منطقه شهرت زندگی میکنی؟ جاده قِدیمِ قوچان به به بچه جاده قدیم باشه ؟ منزل آبادی ها همه آدمای مومن خوب مگه نه @Ara ویرایش شده 21 ساعت قبل توسط iDocToR نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/70647-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-ara/#findComment-767916 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ara ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل 11 دقیقه قبل، iDocToR گفته است: به به بچه جاده قدیم باشه ؟ منزل آبادی ها همه آدمای مومن خوب مگه نه @Ara بگردم پرچمداررررررر، ها دداش ولی خب ما بچه مهتی آبادم داش برار.... نقل قول ✯ 𝐎𝐮𝐓𝐋𝐚𝐰𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/70647-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-ara/#findComment-767934 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDocToR ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل 15 دقیقه قبل، Ara گفته است: بگردم پرچمداررررررر، ها دداش ولی خب ما بچه مهتی آبادم داش برار.... عه بچه مهتی آبادی برار، ولی شنیدم بچه های خادم الشریعه از بچه های منزل اباد پاک ترن راسته نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/70647-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-ara/#findComment-767949 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Parsi ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل 29 دقیقه قبل، iDocToR گفته است: عه بچه مهتی آبادی برار، ولی شنیدم بچه های خادم الشریعه از بچه های منزل اباد پاک ترن راسته دروغ نگو 1 نقل قول Number One Family :My Account :My Brother لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/70647-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-ara/#findComment-767961 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BikaS ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل داش ابول. 1- کدوم بچه هایه سرور رو از نزدیک دیدی؟ 2- اگه قرار باشه با یه نفر تو سرور تا اخر بازی کنی کیه یه نفر فقط اسم ببر؟ 3- Amir یا Endway؟ بیشتر وقتتو نمیگرم بدرود. نقل قول My Account My Mutli account لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/70647-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-ara/#findComment-767988 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
اسپانسر بازی PersianGulf ارسال شده در 2 ساعت قبل اسپانسر بازی اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل خب خب خب چاکرِ برار @Ara. بریم سراغ سوال های جنجالی 1-کی بک میدی دشمن هارو غمگین کنی؟ 2-من یا @ZeranG اگه من دلیلش , اگرم ممد بازم دلیلش رو بگو 3-از ماهی خانم چه خبر؟ عروسی دعوتیم دیگه؟ 4-متأهل بشی بازم گیم میزنی؟ 5-بعد از خودت که یه زمان وال هارو رنده کردی بودی و کسی اصلا سراغ وال نمیومد , کدوم کلن به نظرت قوی بود؟ (اون زمان). 6- اگر میتوانستی یک روز زندگی یک نفر دیگر را تجربه کنی، اون فرد کی بود و چرا؟ (فقط از بازیکن های آرساکیا میتونی بگی) 7-از کی متنفری تو آرساکیا؟(حتما باید 1 نفرو بگی) 8-بیو تلگرامت رو خودت نوشتی یا از کسی کپی کردی؟(راستش رو بگو) 9-بهترین هدیه ای که تا حالا از کسی گرفتی چی بوده؟ (تو گیم) --------------------------------------------------------------------------------------------- 1 نقل قول ✯ 𝐎𝐮𝐓v𝐋𝐚𝐰𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/70647-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-ara/#findComment-768495 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ara ارسال شده در 11 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دقیقه قبل چاکرم داش امیر شخلهههههههه 2 ساعت قبل، PersianGulf گفته است: خب خب خب چاکرِ برار @Ara. بریم سراغ سوال های جنجالی 1-کی بک میدی دشمن هارو غمگین کنی؟ ( کاراشو دارم میکنم به مولا بچه های پشت صحنه خبر دارن ) 2-من یا @ZeranG اگه من دلیلش , اگرم ممد بازم دلیلش رو بگو؟ ( داوش به مولاو که تک پرسد هردوتون مقایسه های قیامتی نکنیننننن ) 3-از ماهی خانم چه خبر؟ عروسی دعوتیم دیگه؟ ( خداروشکر سلام میرسونن خدمتون، نه تنها عروسی بلکه عرق خوری قبلشم با مایی داداشیییی 4-متأهل بشی بازم گیم میزنی؟ اگه وقت بشه چرا که نه؟ 5-بعد از خودت که یه زمان وال هارو رنده کردی بودی و کسی اصلا سراغ وال نمیومد , کدوم کلن به نظرت قوی بود؟ (اون زمان). حقیقتا نظری ندارم یک عِده با پول وال میگیرن یک عِده با سخت افزار های غیر مجاز، ولی بکس بولچ هارو خیلی قدر میدونم که از موقع ما تا همین الان ۳ ۴ تا کلن لول ۵ کردن تحویل جامعه آرساکیا دادن 6- اگر میتوانستی یک روز زندگی یک نفر دیگر را تجربه کنی، اون فرد کی بود و چرا؟ (فقط از بازیکن های آرساکیا میتونی بگی) ببین واقعا یکروز میخوام زندگی @Kamyab او تجربه کنم، به یک دلیل فقط، این که دست چاپلوسارو/آدم فروشا رو کنم 7-از کی متنفری تو آرساکیا؟(حتما باید 1 نفرو بگی) مخفف میگم، داوشم تا سین 8-بیو تلگرامت رو خودت نوشتی یا از کسی کپی کردی؟(راستش رو بگو) جون داوش امیر خودم نوشتم 9-بهترین هدیه ای که تا حالا از کسی گرفتی چی بوده؟ (تو گیم) هدیه نگرفتم ولی لطف زیاد داشتن داداشا اللخصوص @Travis @PersianGulf که از هدایا با ارزش تر بوده --------------------------------------------------------------------------------------------- نقل قول ✯ 𝐎𝐮𝐓𝐋𝐚𝐰𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/70647-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-ara/#findComment-768603 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.