رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

شکایت از _Lux_

thegod

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: GoDKinG.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: _Lux_.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: با سلام بنده پست مرخصی گذاشته بودم و لیدر مورد نظر بنده رو از افلیت کیک کردند با 80FP و 1 دقیقه بعد شخص دیگری رو وارد اقلیت کردند بنده میخوام بدونم بنده که پست مرخصی دادم و دسترسی به هیچی نداشتم چرا کیک شدم و این چه تستی هستش که 1 دقیقه زمان برده؟ ایا ایشون پول گرفت اینوایت کردن بدون تست ایا ایشون پارتی بازی کرده برای دوستش من نمیدونم هم میخوام بدونم چرا کیک شدم هم درخواست فیلم تست ایشون رو دارم

• مدارک (فیلم یا عکس): Lux.PNG

• مرسی 1
  • هاها 3
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام.

اکانت آقای GodKing در فروم @Shahed می باشد و ایشون با این اکانت در خواست عضویت دادند نه این اکانتی که شما به اسم ایشون ساختید.

و بعد از گذشت 8 روز بنده همچنان پست مرخصی از ایشون نمیبینم!

در رابطه با اینوایت ممبر جدید هم فیلم تست موجود است و به مسئول لیدر ها ارسال شد.

از مدیریت میخوام شما رو به دلیل ساخت اکانت های فیک برای شکایت های بی مورد و ایجاد مزاحمت مجازات کنند.

موفق و پیروز باشید.

• دوست دارم که 2

Elham.png

لینک به دیدگاه

درود،

نقل قول
  • شکایت از اعضای تیم کارکنان:

شکایت از کارکنان (ادمین‌ها، هلپرها و لیدرها) فقط باید توسط خود فرد مشمول انجام شود (شکایت به صورت خودکار رد می شود).

بسته شد

• دوست دارم که 3

Cingulomania

Najm.png

Thug 4 Life

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...