رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Miss.S.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:

SaTaN.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: ------------------------

• توضیحات: بنده از افسر Mamazi در بخش اعضای LSPD شکایت کردم بدون اینکه شکایت رو بررسی کنن استعفای ایشون رو قبول کردند و افسر Mamazi بدون اینکه مجازات بشن از اقلیت خارج شدن 

و همچنین ایشون به بنده توهین شدت بالا میکنن زمانی که داخل فکشن بودن که بنده داشتم فرم شکایت رو پر میکردم که دیدم ایشون در اقلیت حضور ندارن مدارک فحاشی و برخی از تخلفات رو قبل از خارج شدن از فکشن داشتن انجام میدادن رو در همین تاپیک قرار میدم که در صورت تایید شدن شکایت لطفا این مجازات ها را روی بازیکن اعمال کنید با تشکر 

• مدارک (فیلم یا عکس): 

Click

Click

Note

F3

Click

Click

Click

Click

Click

Click

Click

Click

Click

مدرک F3 رو از دقیقه 25:40:00 گوش کنید.

29 دقیقه قبل، SaTaN گفته است:

@kadkhodaa  با درود فراوان , عملکرد افسر مربوطه @Alininja کاملا صحیح بوده است . لطفا از شکایت بی مورد و مزاحمت برای اعضای ارگان ها شدیداَ خودداری کنید .
شکایت شما رد شد .

@LoneWolf درود به شاکی محترم . افسر مربوطه مجازات خواهد شد .
شکایت شما تایید شد .

@TheAmirAli درود به شاکی محترم , در وهله ی اول , شما باید مدارک را در همین تاپیک ارسال نمایید . در وهله ی دوم ایشون از این ارگان استعفا دادند .
شکایت شما رد شد .

Time For Action

با درود فراوان خدمت شما ، بنده شکایت شمار‌و به دلیل عدم ارسال مدرک در تاپیک مربوطه که امری بدیهی است (ارسال در پیام شخصی بنده) رد کردم و بعد هم افسر استعفا گذاشته بود

مدرک https://forum.arsacia.ir/messenger/105916/?tab=comments#comment-324102

• دوست دارم که 1
2 ساعت قبل، SaTaN گفته است:

با درود فراوان خدمت شما ، بنده شکایت شمار‌و به دلیل عدم ارسال مدرک در تاپیک مربوطه که امری بدیهی است (ارسال در پیام شخصی بنده) رد کردم و بعد هم افسر استعفا گذاشته بود

مدرک https://forum.arsacia.ir/messenger/105916/?tab=comments#comment-324102

قبل از اینکه شما شکایت رو رد کنید استعفا ایشون رو قبول کردید و میتونستید بگید در همین تاپیک مدارک رو ارسال کنید ولی برای اینکه اون شخص از اقلیت بتونه خارج بشه بدون اینکه مجازات بشه خیلی سریع درخواست اون رو قبول کردید با اینکه میدونستید ازش شکایت شده اگه گزارش های بالا رو با گزارش من مقایسه کنید متوجه میشید که به نفر قبلی گفته بودید مدارک رو در همین تاپیک ارسال کنید ولی به من گفته نشده بود

ویرایش شده توسط TheAmirAli

Time For Action

توضیحات بیشتر رو در همون پیام شخصی که ارسال کردید قرار دادم

Time For Action

درود.

شکایت شما تایید شد.

ساب لیدر خاطی مجازات خواهند شد. (در مورد شکایتتون هم بررسی های لازمه انجام خواهد شد)

+ بسته شد.

".Kiss me hard before you go, Summertime Sadness"

• Pooriya موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...