mamadch ارسال شده در March 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2019 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون همتنطور که در فیلم میبیند صفخه سیاه هست و در pc بنده هستن اما بلد نیستن کار کنن و منو معطل کردن و منم موس رو دستکاری کردم بعد 4دقیقه میگن عدم همکاری میام تو گیم بهشون میگم بیا دیگه زود بن میده عدم همکاری خودتون ببینید منو ادمین pleasure چندین بار چک پی سی کردن و چیت یافت نکردن ایشون از روی فشاری بهشون وارد شده دارن خالی میکنن رو من • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8353845368/film_check_pc.mp4.html 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
God ارسال شده در March 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم @mamadchدوست عزیز بن الکی؟ بنده برای کنترل سیستم شما اومدم و شما اول از همکاری اجتناب کردید (مدارک موجوده)بعد از اون که به راه راست هدایت شدید و همکاری کردید دسترسی بنده رو داخل سیستمتون گرفتید و بنده چندبار داخل بازی بهتون تذکر دادم ولی شما گفتید دسترسی دادم (مدارک موجوده)بعد از اون ادمین Colt اومدن و شما گفتید اصلا بنده داخل سیستم شما نیومدم! مدارک برای مدیریت ارسال شد.بدرود 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadch ارسال شده در March 6, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2019 شما 4دقیقه اومدید تو پی سی من و دست به موس نمیزنید یا بلد نبودید یا گزاشتید الکی خودم دست بزنم بن بدید وگرنه من با چک پی سی مشکلی ندارم اگه میخاستم همون اول رد میدادم درخواست چک پی سی رو نه اینکه بزارم شمار بیایید تو پی سیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadch ارسال شده در March 6, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2019 در در ۱۳۹۷/۱۲/۱۲ در 20:41، NoLaN گفته است: بعد از اون ادمین Colt اومدن و شما گفتید اصلا بنده داخل سیستم شما نیومدم! من همچین حرفی نزدم گفتم اومدی تو پی سیم با موس کار نمیکردی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
God ارسال شده در March 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2019 با سلام مدارک برای مدیریت ارسال شده لطفا صبور باشید تا تصمیم بگیرن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadch ارسال شده در March 7, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2019 @Pedram جواب این تاپیک هم بدید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PedraM ارسال شده در March 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم: ادمین مورد نظر مدارک لازمه را برای بنده ارسال کرده اند و شما قابلیت حرکت دادن موس را به ادمین مربوطه در سیستم خود ندادید و در نتیجه محروم شدن شما از سرور به مدت 7 روز به حق بوده است. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده