RoYce ارسال شده در February 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2019 با سلام خدمت دوستان و ادمین های گل مجموعه اگر (TimeDestoryed) حذف بشود ، دیگر تفاوتی بین ماشین ها ایجاد نمی شود فقط بیمه و کیلومتر شمار میمونه که بیمه به راحتی پر میشود و کیلومتر شمار هم قابلیت صفر شدن دارد پس از نظر من باید TimeDestroyed باشد و در خودرو تاثیر بگذارد حالا چه تاثیری بگذارد از نظر من میشه یکی از اینا اگر مقدور باشد تاثیر بگذارد. 1- به ازای هر TimeDestroyed مقداری یا درصدی از سرعت ماشین کم بشود ((مثال اگر ماشین Infernus با 0 بار ترکیدن 221km/h می رود ، ولی اگر 2 بار ترکیده باشد 210km/h میرود.)) --------------------------------------------- 2-به ازای هر TimeDestroyed مبلغی یا درصدی به پول بیمه اضافه شود. ممنون از Founder و ادمین های خوبه مجموعه ! @Ali @Shayan @Meli Salamtye Harchi Parandas لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinnajm ارسال شده در February 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2019 با سلام. در 1 ساعت قبل، Crazy گفته است: 1- به ازای هر TimeDestroyed مقداری یا درصدی از سرعت ماشین کم بشود ((مثال اگر ماشین Infernus با 0 بار ترکیدن 221km/h می رود ، ولی اگر 2 بار ترکیده باشد 210km/h میرود.)) این پیشنهاد شما زیاد جالب نیست دوست عزیز آخه اینجوری شما یک Infernus با TD 90 در نظر بگیرید, اینجوری فک کنم ماشین دیگه راه نره! در 1 ساعت قبل، Crazy گفته است: 2-به ازای هر TimeDestroyed مبلغی یا درصدی به پول بیمه اضافه شود. اما این پیشنهاد شما خوبه .????? ????? ?? ?????, ??? ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 25, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2019 با عرض سلام و وقت بخیر. پیشنهاد تکراری. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده