Meqdad ارسال شده در July 5 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: متشاکی طبق اسناد و مدارک درج شده بر حسب قوانین اقلیت تاکسیرانی و اقلیت های دسته ملایم مرتکب سرعت غیر مجاز درون شهری، بیرون انداختن از وسیله نقلیه بدون دلیل و درخواست سوار شدن مجدد برای جعل اکتیویتی شده است • شاهد ها: عدم حضور شاهد • مدرک/عکس یا فیلم: برای رهبر اقلیت تاکسیرانی ارسال شد 1 نقل قول •ᴍᴇQᴅᴀᴅᬼ𑁍⋆ - ɪ ғɪɢʜᴛ ʟɪᴋᴇ ᴀ sᴏʟᴅɪᴇʀ ᴀɴᴅ ɪ ᴅɪᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ɢᴇɴᴇʀᴀʟ - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lust ارسال شده در July 5 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5 شاکی محترم @Meqdad شکایت شما در حال بررسی می باشد. نقل قول !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meqdad ارسال شده در July 5 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5 5 ساعت قبل، Meqdad گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: متشاکی طبق اسناد و مدارک درج شده بر حسب قوانین اقلیت تاکسیرانی و اقلیت های دسته ملایم مرتکب سرعت غیر مجاز درون شهری، بیرون انداختن از وسیله نقلیه بدون دلیل و درخواست سوار شدن مجدد برای جعل اکتیویتی شده است • شاهد ها: عدم حضور شاهد • مدرک/عکس یا فیلم: برای رهبر اقلیت تاکسیرانی ارسال شد شکایت نقل قول شده رو بخاطر @Lust عزیز پس میگیرم نقل قول •ᴍᴇQᴅᴀᴅᬼ𑁍⋆ - ɪ ғɪɢʜᴛ ʟɪᴋᴇ ᴀ sᴏʟᴅɪᴇʀ ᴀɴᴅ ɪ ᴅɪᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ɢᴇɴᴇʀᴀʟ - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lust ارسال شده در July 5 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5 شاکی محترم @Meqdad شکایت شما طبق درخواست خودتان رد شد. موفق و پیروز باشید. نقل قول !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosseinTak ارسال شده در July 5 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: حواس پرطی و مسخره بازی و بی احترامی • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/b35505_24Screenrecorder-2024-07-05-19-27-37-691.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lust ارسال شده در July 5 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5 شاکی محترم @GodWord شکایت شما در حال بررسی می باشد. نقل قول !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehrDaDX ارسال شده در July 5 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5 سلام و درود ایشون یک جا مارک کردن من بردمشون به این مکان و ایشون اسپم تو نقشه میکردم حدوده ۵۰ بار رسیدیم به مقصد میگه که من اینجا نمیرم میگه مدرک دارم میرم شکایت میکنم و تحدید کرد من گفتم منم مدرک دارم اگه شکایت کردی و من از عمد ماشین را نپوکوندم چند نفر داشتن نان ارپی میکردن اگه میخواهید مدارک را ارسال کنم برا دفاعیه @Lust نقل قول https://agsa.arsacia.ir/clans/view/Survival Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Epic ارسال شده در July 5 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5 شاکی محترم@imehrdad123 شکایت شما رد شد( به دلیل نداشتن فورم درست رد شد). نقل قول ☠ The Rulers Of The West Are OuTLawS ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CesarVialpando ارسال شده در July 7 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتن شغل اسلحه فروش! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: مدرک به لیدر محترم @Epic ارسال شد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lust ارسال شده در July 7 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7 (ویرایش شده) @GodWord شکایت شما رد شد. فرد مورد نظر دیگر در اقلیت حضور ندارد. ویرایش شده July 7 توسط Lust نقل قول !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lust ارسال شده در July 7 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7 شاکی محترم @CesarVialpando شکایت شما درحال بررسی میباشد. نقل قول !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KurdAli ارسال شده در July 12 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: /Eject بدونه دلیل منو انداخت پایین تا خواستم مراک کنم بره کجا انداخت پایین • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Epic ارسال شده در July 13 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13 شاکی محترم @KurdAli شکایت شما در حال بررسی می باشد. نقل قول ☠ The Rulers Of The West Are OuTLawS ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lust ارسال شده در July 17 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17 شاکی محترم @KurdAli شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی از سوی Damun شما از Service Taxi/ استفاده نکردید و ایشون درحال رسیدگی به سرویس دیگری بودند. نقل قول !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosseinTak ارسال شده در July 18 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام واحترام این دوست عزیزمون با ماشین لاین خلاف -سورعت قیرمجاز -پرش کردن بعد من واانتت داداشتم نباید سوار می کرد • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lust ارسال شده در July 19 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19 @operaI شکایت شما درحال بررسی می باشد. منتظر بمانید. نقل قول !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در July 19 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19 باسلام و درود به شاکی عزیز @operaI شکایت شما تایید شد. موفق باشید 1 نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AFK ارسال شده در July 29 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سرویس دادم قبول کرد اومد وسط راه اجکت کرد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ⁸Angels playing disguised with devil's faces Officer لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در July 29 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29 باسلام و درود خدمت شاکی گرامی شکایت شما در حاله برری است. نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anjelo ارسال شده در July 30 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تو تماس فحاشی میکرد و جملات ناپسند و طبق قانون دسته ملایم ایشون باید از اقلیت اخراج شوند • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/45ff30_24XRecorder-Edited-۳۰۰۷۲۰۲۴-۲۰۰۴۴۹.mp4 ادامه " https://uploadkon.ir/uploads/182530_24XRecorder-Edited-۳۰۰۷۲۰۲۴-۲۰۰۳۲۶.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در July 30 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30 باسلام خدمت شاکی عزیز @Anjelo شکایت شما تایید شد. نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در July 31 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام ایشون داشت منو Dm میکرد بهش گفتم میزارمت فروم خودش هم با خیال راحت تیر میزد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در July 31 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31 باسلام و درود خدمت شاکی های عزیز @Ramziدرخواست شما تایید شد. @Metii درخواست شما رد شد (مدارک شما کافی نمی باشد). موفق باشید نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FBI ارسال شده در August 2 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و درود نقل قول همراه داشتن سایر موارد غیر مجاز (مانند Drugs، مواد ساخت اسلحه) ممنوع می باشد (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: Click • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و درود نقل قول همراه داشتن سایر موارد غیر مجاز (مانند Drugs، مواد ساخت اسلحه) ممنوع می باشد (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: Click نقل قول *** *** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در August 2 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2 بالام خدمت شاکی عزیز @FBI شکایت شما تایید شد. نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.