Sadra1388 ارسال شده در October 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام خدمت کارکنان عزیز آرساکیا گیم ایشون در حال جعل فعالیت بودن که من رویت کردم دقیقا ایشون چطوری میدونستن کسی میخواد درخواست تاکسی بده که متن acc taxi رو اماده کرده بودند و زیر 1 ثانیه acc کردند • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exile ارسال شده در October 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: افشای چت فکشن • شاهد ها: - •مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در October 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2022 @Sadra1388 شکایت شما رد شد. مدارک کافی نیست.@Exile شکایت شما قبول شد، بازیکن FP80 شد. نقل قول سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در October 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2022 (ویرایش شده) در 1 ساعت قبل، OverGrown گفته است: @Sadra1388 شکایت شما رد شد. مدارک کافی نیست.@Exile شکایت شما رد شد، بازیکن چت فکشن رو لو نداده. اصلاحیه ویرایش شده October 19, 2022 توسط OverGrown نقل قول سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IAshkan ارسال شده در November 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Claim ارسال شده در November 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2022 @IAshkan با سلام و احترام خدمت شاکی محترم. شکایت شما قبول شد اخطار های لازم به فرد خاطی داده خواهد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در November 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سرعت غیر مجاز در شهر • شاهد ها: شات • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در November 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2022 در 11 ساعت قبل، Mizox گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سرعت غیر مجاز در شهر • شاهد ها: شات • مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در November 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2022 با سلام خدمت شاکی گرامی @Mizox شکایت شما بنا به درخواست خودتون رد شد. 1 نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در December 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DB • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/bandicam_2022-12-20_14-02-18-587_m0q.mp4/ نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در December 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2022 در 23 ساعت قبل، Vallkyrie گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DB • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/bandicam_2022-12-20_14-02-18-587_m0q.mp4/ پس میگیرم نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtoMiX ارسال شده در December 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2022 (ویرایش شده) @Vallkyrieبا سلام شکایت شما قبول شد.اخطار های لازم به فرد خاطی داده خواهد شد. ویرایش شده December 21, 2022 توسط Atomix نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در January 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سرعت غیر مجاز در شهر • شاهد ها: _ شات هس • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtoMiX ارسال شده در January 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2023 @Mizoxبا سلام شکایت شما قبول شد.اخطار های لازم به فرد خاطی داده خواهد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robinson ارسال شده در January 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Carjack • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر مربوطه ارسال شد. نقل قول She found someone to get over you, you found yourself to get over her you clearly won لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtoMiX ارسال شده در January 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2023 @OldEvilشکایت شما رد شد.شما میتوانید از دستور call 110/ استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
javadzohre1325 ارسال شده در February 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم:https://uupload.ir/view/voice_2023_2_9_17_28_25_7bx.zip/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
javadzohre1325 ارسال شده در February 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2023 پس میگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در February 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2023 @javadzohre1325 با سلام، شکایت شما به درخواست خودتون پس گرفته شد در 13 ساعت قبل، javadzohre1325 گفته است: پس میگیرم نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sadra1388 ارسال شده در February 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام خدمت تیم ارساکیا بازیکن alarm با استقاده از monster خود سعی داشت که بیمه ی infernus من را بپراند در تصویر کامل مشخص است • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در February 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: https://s2.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۲۱۶_۱۸۰۳۴۵_w9d.jpg • شاهد ها: خیر • مدرک/عکس یا فیلم: با سلام.. ایشون رو تاکسی Hydrolic نصب کرده بودن: اگه با اندروید وارد سرور بشید و سوار ماشین کسی بشید (چه f کرده باشید ، چه g کرده باشید ) و اگه اون شخص ماشینش Hydrolic داشته باشه،دکمه رقصوندن ماشین برای شما ظاهر میشه میتونید خودتون تست کنید!! نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در February 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2023 (ویرایش شده) در 13 ساعت قبل، Sadra1388 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام خدمت تیم ارساکیا بازیکن alarm با استقاده از monster خود سعی داشت که بیمه ی infernus من را بپراند در تصویر کامل مشخص است • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: با سلام، لطفا برای شکایات های DM و DB مدرک فیلم داشته باشید نه عکس در 5 ساعت قبل، AMir11 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: https://s2.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۲۱۶_۱۸۰۳۴۵_w9d.jpg • شاهد ها: خیر • مدرک/عکس یا فیلم: با سلام.. ایشون رو تاکسی Hydrolic نصب کرده بودن: اگه با اندروید وارد سرور بشید و سوار ماشین کسی بشید (چه f کرده باشید ، چه g کرده باشید ) و اگه اون شخص ماشینش Hydrolic داشته باشه،دکمه رقصوندن ماشین برای شما ظاهر میشه میتونید خودتون تست کنید!! با سلام، متاسفانه تا وقتی AGSAMP بیاد همین وضعیت هست و مشکلی و ممانعتی برای نصب هیدرولیک و انواع تزیین ها ندارد هردو شکایت رد است ویرایش شده February 16, 2023 توسط Danir اطلاعات بیشتر نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در February 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2023 در 21 ساعت قبل، Danir گفته است: با سلام، لطفا برای شکایات های DM و DB مدرک فیلم داشته باشید نه عکس با سلام، متاسفانه تا وقتی AGSAMP بیاد همین وضعیت هست و مشکلی و ممانعتی برای نصب هیدرولیک و انواع تزیین ها ندارد هردو شکایت رد است من تو تاکسی تا رانک ۴ رفتم و لیدر های زیادی اومدن و رفتن مثل @Meli و همشون میگفتن که وقتی fare هستی،ماشین تاکسیت نباید نیترو و هیدرولیک داشته باشه (مجازات داره) نمیدونم شما چطوری داری حساب میکنی!! اکثرا ممبرا این قضیه رو میدونن چه ربطی به AG.Samp داره میگم برو تست کن با اندروید این قضیه رو اگه اینطور نبود بیا از من شکایت کن!! 1 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در February 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2023 در 3 ساعت قبل، AMir11 گفته است: من تو تاکسی تا رانک ۴ رفتم و لیدر های زیادی اومدن و رفتن مثل @Meli و همشون میگفتن که وقتی fare هستی،ماشین تاکسیت نباید نیترو و هیدرولیک داشته باشه (مجازات داره) نمیدونم شما چطوری داری حساب میکنی!! اکثرا ممبرا این قضیه رو میدونن چه ربطی به AG.Samp داره میگم برو تست کن با اندروید این قضیه رو اگه اینطور نبود بیا از من شکایت کن!! عزیز شکایتتون رد شده، اینکه تو اندروید همچین مشکلی هست به من مربوط نیست و الان چند وقته اضافه کردن این قابلیت ها به ماشین بلا مانع هست. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در February 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همراه داشتن سایر موارد غیر مجاز (مانند Drugs، مواد ساخت اسلحه، اسلحه) ممنوع می باشد (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: به لیدر ارسال خواهد شد نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.