رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

پارتی بازی لیدر و ساب لیدر hm

GodLike

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: ALIomrani.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:Snax.png Sorena.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: ---

• توضیحات: بنده در صف تست برای هیتمن بودم که 2 تا slot خالی شد و رفتم پیش ساب لیدر هیتمن wise و گفتم که میخوام تست بدم اما ایشون گفتن که آقای God king وshayanb که الان Wild Wolf هست اسمشون در صف هستندو بعد از این دو نفر از بنده تست میگیرن ولی متسفانه فرصت نشد تست بگیرن چون اون دو بازیکن در تست قبول شدند و slot پر شد 

تا اینجای کار مشکلی نداشت اما بعد از حدود 1 هفته slot باز خالی شد و ایندفعه دیگه طبیعتا نوبت من بود بنده پیش ایشون رفتم و گفتم که میخوام تست بدم ایشون تا منو میدیدن به جای دیگه ای میرفتن و بنده با وجود jammer بودن ایشون وturn off /  به هر بدبختی و دردسری بود به ایشون گفتم میخوام تست بدم و ایشون گفتن الان نمیگیرم و مشغولم و از این حرفا بعد بنده به ایشون بعد از تموم شدن کارشون و turn on/ کردن زنگ زدم و گفتم به ایشون اگه الان تست نمیگیری یه زمان بگو که بنده آنلاین شم و تست بدم که ایشون قطع کردن تلفونو 

بازم بنده با خودم گفتم حتما مشغوله فردا میگیره اما امروز متوجه شدم که ایشون همیشه واسه ادمینا و رفیقاشون وقت دارن و از آقای سلاطین تست گرفته و اینوایت دادن ایشون رو اگر درخواست عضویت hm رو هم چک کنید متوجه میشید که بنده زود تر پست گزاشتم یا آقای سلاطین و نوبت کدوممونه

بنده دیگ از این وضعیت به سطوح اومدم و میخوام که سریعا پیگیری بشه شکایت تا بالاخره این رفیق بازی ها و پارتی بازی ها تموم شه

• مدارک (فیلم یا عکس): مدرکی نیاز نیست همه چیز به وضوح قابل دیدن و پیگیریه

R』『E』『Z』『A         

294.png271.png                  

ToxicBoy.png

No Pain 

No Gain                                                                                                      

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام خدمت شاکی محترم،

از ساب‌لیدر مربوطه پرسیده شد و ایشون گفتن که ازتون تست گرفته بودن و شما رد شده بودید.

دفاعی دارید؟

217.png

Valor.png

------------------------------------------------------------------

AGLogo.png

لینک به دیدگاه

چرا نداشته باشم ایشون تست گرفتن و بنده رد شدم این جریان مربوط به ۲ یا ۳ هفته پیشه و در ضمن بنده باز پست دادم که قصد داشتم باز تست بدم دیگ اینارو که خووم میدونم 

تاریخ پست های عضویت بنده رو هم چک کنید متوجه میشید 

R』『E』『Z』『A         

294.png271.png                  

ToxicBoy.png

No Pain 

No Gain                                                                                                      

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

درود،

با توجه به این که شکایت شما به بنده اشاره شده، بنده پاسخ های لازمه رو خواهم داد و در صورتی که فکر میکنید کافی و صحیح نبودند در قسمت شکایت از ادمین ها از بنده شکایت مطرح کنید.

خب با توجه به گفته های خودتون در رابطه با اینکه از شما تست گرفته شده و رد شده اید، هنگامی که یک اقلیت ظرفیت خیلی محدودی دارد بر فرض مثال 11/12 میباشد، سعی در گرفتن آزمون ورودی و دعوت از با تجربه ترین فرد ممکن در میان درخواست کنندگان میباشد.

هنگامی که از شما تست ورودی گرفته شده و رد شده اید، صلاحیت شما به آخرین نفر در میان درخواست کنندگان انتقال پیدا میکند.

اما با این حال لیدر مربوطه هنگام داشتن 4 ظرفیت در اقلیت، در قسمت اطلاعیه های اقلیت، ساعت و تاریخ برای تست ورودی اقلیت تعیین کرده بودند که شما حضور پیدا نکردید.

بسته شد

• دوست دارم که 2

Cingulomania

Najm.png

Thug 4 Life

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...