Huge ارسال شده در February 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 22, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: به نام خدا خب از وقتی که بنده اکانت خودم را پس گرفتم هر موقع که انلاین میشم فردی به بنده زنگ میزنه و بنده رو تهدید میکنه که اگه فلان کار و نکنی اکانتت دوباره هک میشه خب یکبار هم این اتفاق افتاد بنده شکایت کردم جواب به خصوصی نگرفتم و حالا دوباره همانند دفعه قبل به بنده زنگ زدن و گفتن اکانتت هک شده اگه فلان کارو نکنی دیگه اکانتتو نمیبینی. خب بنده چرا باید این همه تهدید بشم و هر دفعه که اکانت بنده باید هک بشه و هیچ اقدامی از طرف مدیریت انجام نشه؟؟ تقاضای رسیدگی دارم و خواهان اعمال مجازات برای تمام مولتی اکانت های این بازیکن را دارم که دفعه بعد یادش باشه که این سرور بی کس و کار نیست که بیاد پلیر هارو تهدید کنه و یک پولی از انها بدست بیاره • مدارک (فیلم یا عکس): کلیک کنید. mohammad لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Najm ارسال شده در February 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2019 درود، شکایت شما تایید شد، بازیکن مورد نظر اخطار دریافت خواهد کرد. بسته شد 2 Cingulomania Thug 4 Life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده