TheMatin ارسال شده در شنبه در 23:52 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 23:52 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: باسلام و درود بنده در ماه قبلی و چک کردن فراوان مطمئن هستم بیشتر از ۲۰ و حتی ۳۰ ساعت تایم آنلاین زدم ولی ادمین Puri اومدن مدرک جعلی برای Yeager فرستادن که من ۲۰ ساعت تایم نزدم و Yeager به لیدر گفت که منو رنک داون کنن اگر UCP بنده رو چک کنید میبینید که بیزینس و خونه بنده سل بک نخورده و سر جاش هست و همینطور برادر بنده از این قضیه کاملا خبر دارند که بنده بیشتر از ۲۰ ساعت تایم رو زدم. من به لیدر گفتم و ایشون گفتند درست میگید ولی مسئول لیدر گفتند اینکارو بکنم و مسئول لیدر ام گفتن Puri مدرک و توضیح داده که بنده رنک داون بشم به دلیل نداشتن تایم آنلاین. همینطور بنده از هفته قبل تایم زده بودم نمیدونم چجوری و با چه مدرکی میگن تایم نزدی مگر اینکه فیک و جعلی بوده باشه. • مدارک (فیلم یا عکس): نقل قول بازیکنانی که در طی 1 ماه حداقل زمان مورد نیاز (20 ساعت) را فعال نباشند شامل ریسک از دست دادن اموال (خانه و تجارت) خواهند شد. نقل قول جعل و ساخت مدارک تقلبی به شدت ممنوع می باشد (مجازات: 30 روز محرومیت) لطفا UCP بنده رو نگاه کنید و متوجه میشید که بیز و خونه من بک نخورده. پ.ن: هرگونه مدرکی مبنی بر تایم نزدن بنده کاملا اشتباه و دروغ میباشد چون UCP بنده گویای همه چیز است. 3 1 1 نقل قول My accounts: لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/69089-%D8%B1%D9%86%DA%A9-%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-%D9%88-%D8%AC%D8%B9%D9%84-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-yeager/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل 2 نقل قول ".Kiss me hard before you go, Summertime Sadness" لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/69089-%D8%B1%D9%86%DA%A9-%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-%D9%88-%D8%AC%D8%B9%D9%84-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-yeager/#findComment-753298 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.