رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

سلام خدمت عوامل عزیز 

بنده چند روزی هست روی این نظر فکر میکنم به نظر من ما پلیر ها در کار های مثل وال زدن متریال کار کردن و غیره زیاد فعالیت داریم من نظرم بر اینه که یک cmd مثل  [Tow vehicle 1/]  بیاد که مثلاً اگر کیل شدیم با به هر دلیلی ریسپاون شدیم سریع این cmd رو بزنیم و ماشین های ما بر حسب شماره بندی slot ها tiw بشوند

و دیگه نیازی نباشه دو ساعت g/ بزنیم بعد ماشین رو انتخاب کنیم و بعد tow بدیم

با تشکر از تمامی دوستان 

65ab01_25nody-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%AA%

this                                                           Life

is.                                                            fake.

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/69085-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-tow-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%86-%D9%87%D8%A7/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 ساعت قبل، wis گفته است:

سلام خدمت عوامل عزیز 

بنده چند روزی هست روی این نظر فکر میکنم به نظر من ما پلیر ها در کار های مثل وال زدن متریال کار کردن و غیره زیاد فعالیت داریم من نظرم بر اینه که یک cmd مثل  [Tow vehicle 1/]  بیاد که مثلاً اگر کیل شدیم با به هر دلیلی ریسپاون شدیم سریع این cmd رو بزنیم و ماشین های ما بر حسب شماره بندی slot ها tiw بشوند

و دیگه نیازی نباشه دو ساعت g/ بزنیم بعد ماشین رو انتخاب کنیم و بعد tow بدیم

با تشکر از تمامی دوستان 

خب دا همین سی ام دی رو بخوای بزنی بیشتر طول میکشه (-)

نظر بنده در موردِ این پیشنهاد (-) می‌باشد؛ پی‌نوشت: 

• به گفته مؤسس یکی از دلایلی که سیستم Towcar/ به G/ تبدیل شده عدم دسترسی تنها با یک CMD هست.

The only thing making you unhappy are your own thoughts

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...