shahed24 ارسال شده در چهارشنبه در 09:58 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 09:58 سلام و درود خدمت تمام کسانی که این متن رو میخونن در بازی ما وقتی دستور /g یا /garage رو میزنیم میبینیم هم موتور هم ماشین هم هلیکوپتر و یا هر چیز دیگری یه جا هستن ولی چرا مرتب نکنیمشون؟ به عنوان مثال مثلا شما ۴ تا ماشین داری ۲ تا هلیکوپتر ۱ موتور ۱ قایق همشون یه جا هستن ولی اکه مرتب سازیشون کنیم وقتی دستور /g یا /garage رو بزنیم اول از همه ۴ تا گذینه بیاد 1_Vehicle 2_motorcycles 3_Ships یا boats فرقی ندارن 4_Air vehicle بعدا مثلا میخوایم بریم بخش ماشین رو اولی میزنیم بخش موتور دومی بخش قایق سومی و بخش هواپیما با هلیکوپتر چهارمی و بعدا لیست باز میشه و فقط در لیست چیزی که میزنید هست و این نظر به نظر خودم نیازه برای بازی و جالب تر هست اگه خوشتون اومد بگید ولی اگه با نظر من مخالف هستید دلیلش هم بیان کنید امید وارم خوشتون اومده باشه و این نظر عملی شا بدرود نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/68737-%D9%BE%D9%8A%D8%B4%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-garage/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MYSHOT ارسال شده در چهارشنبه در 12:19 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 12:19 2 ساعت قبل، shahddd گفته است: سلام و درود خدمت تمام کسانی که این متن رو میخونن در بازی ما وقتی دستور /g یا /garage رو میزنیم میبینیم هم موتور هم ماشین هم هلیکوپتر و یا هر چیز دیگری یه جا هستن ولی چرا مرتب نکنیمشون؟ به عنوان مثال مثلا شما ۴ تا ماشین داری ۲ تا هلیکوپتر ۱ موتور ۱ قایق همشون یه جا هستن ولی اکه مرتب سازیشون کنیم وقتی دستور /g یا /garage رو بزنیم اول از همه ۴ تا گذینه بیاد 1_Vehicle 2_motorcycles 3_Ships یا boats فرقی ندارن 4_Air vehicle بعدا مثلا میخوایم بریم بخش ماشین رو اولی میزنیم بخش موتور دومی بخش قایق سومی و بخش هواپیما با هلیکوپتر چهارمی و بعدا لیست باز میشه و فقط در لیست چیزی که میزنید هست و این نظر به نظر خودم نیازه برای بازی و جالب تر هست اگه خوشتون اومد بگید ولی اگه با نظر من مخالف هستید دلیلش هم بیان کنید امید وارم خوشتون اومده باشه و این نظر عملی شا بدرود (-) پیشنهاد خوبیه ولی زیاد بدرد نمیخوره نقل قول My account My Brother's account لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/68737-%D9%BE%D9%8A%D8%B4%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-garage/#findComment-749713 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.