رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

CycL0Ne.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

wolf202.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

FrankCastle.png

• توضیحات: ایشون به من زنگ میزنه میگه ماشین شما فروشی هست بعد میگه بیا میخرم بعدش بهش گفتم اگه رازی هستی ترید بدیم ایشون گف بله راضی هستم بعد که ترید بادم تهدید کر گف فروم میبینمت شکایت میکنم منم چیزی نگفتم دیگه از قوانین سرور داره سواستفاده میکنه پلیر ازاری میکنه پیگیری شه لطفا

• مدارک (فیلم یا عکس): 

https://uploadkon.ir/uploads/df5320_25HnVideoEditor-2025-04-20-162909853.mp4

6 ساعت قبل، amir138600 گفته است:

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

CycL0Ne.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

wolf202.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

FrankCastle.png

• توضیحات: ایشون به من زنگ میزنه میگه ماشین شما فروشی هست بعد میگه بیا میخرم بعدش بهش گفتم اگه رازی هستی ترید بدیم ایشون گف بله راضی هستم بعد که ترید بادم تهدید کر گف فروم میبینمت شکایت میکنم منم چیزی نگفتم دیگه از قوانین سرور داره سواستفاده میکنه پلیر ازاری میکنه پیگیری شه لطفا

• مدارک (فیلم یا عکس): 

https://uploadkon.ir/uploads/df5320_25HnVideoEditor-2025-04-20-162909853.mp4

بنده امروز بارها شاهد بودم شخصی که ازش شکایت شده به چندین نفر زنگ میزده و همه رو تحدید به شکایت میکرده ایشون قصد هیچگونه معامله ای نداره و فقط برای اذیت و بن کردن بازیکنان به پای معامله میان و حتی بنده شاهد بودم که خودش از رقم معامله راضی بوده.

باسلام وخسته نباشید من به عنوان یک بازیکن وظیفه من هست که هرکی که از قوانین آرساکیا گیم رعایت نمی کند را به ادمین ها اطلاع بدم 

با سلام و درود

طبق قوانین کار شما هم اشتباه بوده

همچنین پلیر خاطی اخطار داده خواهد شد

در تاریخ بنویسید

مارو در اذان صبح اعدام می کنند

در اذان شب به گلوله می بندند

کسانی که خدایشان رحمان

پیامبرشان مهربان

و امامشان مظلوم بوده

Dr.Dep.png

• DrDep موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...