PabloEscobar ارسال شده در January 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام! کاملا واضحه که ایشون در قسمتی از دوئل با من از Slide-Bug استفاده میکنه (که مخصوص sawn-off هم هست) بازم اگه من اشتباه میکنم فیلم ایونتشون رو بررسی کنید با تشکر! • مدارک (فیلم یا عکس): http://s9.picofile.com/file/8350189300/Favier.mp4.html C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Najm ارسال شده در January 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2019 درود. @MrCobblepot شکایت شما تایید شد, بازیکن مورد نظر به مدت 24 ساعت زمان برای ارسال مدارک را دارا میباشد. 1 1 1 1 Cingulomania Thug 4 Life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در January 27, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2019 با سلام، با توجه به اینکه بنده chnage nick کردم لازم دونستم که مراتب رو به اطلاع برسونم البته مهلت 24 ساعت ایشون هم چند دقیقه ای هست که به پایان رسیده! C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Najm ارسال شده در January 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2019 بازیکن مورد نظر به دلیل عدم ارائه مدارک طی مدت زمان داده شده, به مدت 7 روز از سرور محروم شد. بسته شد 1 2 1 Cingulomania Thug 4 Life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده