رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Alt + Tab

HamedKhan

ارسال‌های توصیه شده

با سلام 
بعضی وقت ها بخواهیم بین اکانت های مولتی خود alt + tab بکنیم باعث میشه که صفحه سیاه بیاره یا سیستم فریز بشه و بعد مدتی از فریز یا صفحه سیاه در بیاد که اینطوری زمان زیادی میخواد برای حل این مشکل 
حتی بعضی مواقع با زدن دکمه های W + Ctrl + Shift + B که باعث میشه کارت گرافیک ما ریست بشه هم مشکل حل نمیشه.
چه پیشنهادی دارید برای رفع این مشکل به صورت دائمی ؟
ممنونم

سلام 
من همیشه این مشکل رو دارم حتی تا الان 3بار بخاطر این مشکل ویندوز عوض کردم و مشکل حل نشد . اوایل فک میکردم مشکل از ویندوز و درایور و ...... باشه که همرو آپدیت کردم و چند باری هم از اول ریختم که باز مشکل حل نشد.
پس میتونه مشکل از لانچر باشه که باید رسیدگی بشه (اکثرا این مشکل رو دارن)

این مشکل برای منم پیش میاد و بخاطر مشکل اپدیت ویندوز یا سخت افزاریه و باید هر ۶ ماه یکبار ویندوز عوض کنم که درست بشه

ویرایش شده توسط TheMatin

My accounts: 

Mad.Max.png

709406_2569ce13-24ddf615-2462a608-24892d

TheMatin.png

709406_2569ce13-24ddf615-2462a608-24892d

87ad31_25animation-1-.gif

سلام این مشکل برای منم هست 

تا جایی که یادمه یبار که حالت عادی بود (یعنی این اتفاق نمیفتاد) بعد ازاینکه آپدیت کردم این اتفاق همیشه میفته

Hope, is never so lost that it cannot be found again

مشکل نه از ویندوزِ نه از لانچر مشکل از بازی GTA هست توی بازی های قدیمی اینجور مشکلات عادیه 
دلیل؟ تجربه 
چیز,ببخشید دلیلش اینه که بازی های قدیمی با کارت گرافیک های نسبتا جدید سازگاری کمتری دارن و و و...

p028218_fire2.gif🇷🇺p028218_fire2.gif

Wolf.png     

19 ساعت قبل، TheMatin گفته است:

این مشکل برای منم پیش میاد و بخاطر مشکل اپدیت ویندوز یا سخت افزاریه و باید هر ۶ ماه یکبار ویندوز عوض کنم که درست بشه

من چند بار عوض کردم یبار ویندوز 10 یبار 11 یبار هم 10 جدید حل نشد

در ۱۴۰۴/۱/۲۴ در 21:24، amirdii گفته است:

درود این مشکل برای منم بعضی موقع پیش میاد

فکر کنم عادی باشه 

23 ساعت قبل، Champion گفته است:

سلام 
من همیشه این مشکل رو دارم حتی تا الان 3بار بخاطر این مشکل ویندوز عوض کردم و مشکل حل نشد . اوایل فک میکردم مشکل از ویندوز و درایور و ...... باشه که همرو آپدیت کردم و چند باری هم از اول ریختم که باز مشکل حل نشد.
پس میتونه مشکل از لانچر باشه که باید رسیدگی بشه (اکثرا این مشکل رو دارن)

22 ساعت قبل، TheMatin گفته است:

21 ساعت قبل، ArowN گفته است:

سلام این مشکل برای منم هست 

تا جایی که یادمه یبار که حالت عادی بود (یعنی این اتفاق نمیفتاد) بعد ازاینکه آپدیت کردم این اتفاق همیشه میفته

21 ساعت قبل، UnkownName گفته است:

مشکل نه از ویندوزِ نه از لانچر مشکل از بازی GTA هست توی بازی های قدیمی اینجور مشکلات عادیه 
دلیل؟ تجربه 
چیز,ببخشید دلیلش اینه که بازی های قدیمی با کارت گرافیک های نسبتا جدید سازگاری کمتری دارن و و و...

درود عزیزان 

تا اونجا که قبلا بهم گفتن بهترین حالت این میشه که alt+enter بزنید تا صفحه از full-screen به حالت windows تغییر بکنه که خیلی کمتر میکنه این مشکل رو 🌹

1 دقیقه قبل، HamedKhan گفته است:

درود عزیزان 

تا اونجا که قبلا بهم گفتن بهترین حالت این میشه که alt+enter بزنید تا صفحه از full-screen به حالت windows تغییر بکنه که خیلی کمتر میکنه این مشکل رو 🌹

تست کردم قبلا تاثیری نداشت

17 دقیقه قبل، amirdii گفته است:

ی روش میگم ، امتحان کن خیلی تاثیر داره 

بازی حذف کن ، بای بده 

اون که هر 3 4 ماه خودکار انجام داده میشه😅

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...