ABUZAR ارسال شده در چهارشنبه در 22:30 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 22:30 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: _ • توضیحات: سلام و درود ببین من مدارکی ندارم یعنی بگم فیلم یا عکس ندارم ولی میتونم سابت کن که طلا رو از پیش من برده من زمانی اکانت رو از دوستم گرفتم اومدم بازی ایشون اومده کنار من و پیش من بود نمیدونستم طلا چیه چطور میشه استفاده کرد و چطور میشه برد فروخت الان یاد گرفت ولی ایشون بهم نشون دادن انتقال دادن طلا رو و بهمگفت اینطوری اینطوری این کار هارو انجام بده انجام دادم طلا های منو برد و الان هم به من میگه یادته ۱۲ هزار و ۶ هزار طلا از پیشت دزدیدم الان اگه مسئولین میتونید برسی کنید و طلای منو پس بگیرید ممنونم میشه برسی کنید درود • مدارک (فیلم یا عکس): ^ 5 دقیقه قبل، ABUZAR گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: _ • توضیحات: سلام و درود ببین من مدارکی ندارم یعنی بگم فیلم یا عکس ندارم ولی میتونم سابت کن که طلا رو از پیش من برده من زمانی اکانت رو از دوستم گرفتم اومدم بازی ایشون اومده کنار من و پیش من بود نمیدونستم طلا چیه چطور میشه استفاده کرد و چطور میشه برد فروخت الان یاد گرفت ولی ایشون بهم نشون دادن انتقال دادن طلا رو و بهمگفت اینطوری اینطوری این کار هارو انجام بده انجام دادم طلا های منو برد و الان هم به من میگه یادته ۱۲ هزار و ۶ هزار طلا از پیشت دزدیدم الان اگه مسئولین میتونید برسی کنید و طلای منو پس بگیرید ممنونم میشه برسی کنید درود • مدارک (فیلم یا عکس): ^ تعداد طلا های بازی ۲۲ هزار و ۲ هزار تا بوده اشتباه شده لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66952-%DA%A9%D9%84%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-roya_ewi/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mandi ارسال شده در پنجشنبه در 12:12 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 12:12 با عرض سلام و احترام خدمت شما شاکی محترم جناب @ABUZAR شکایت شما رد شد , به دلیل نداشتن مدرک کافی و شما میتونستید از دستور report/ استفاده کنید و به ادمین حاضر بگید. دقت کنید شما برای انجام معامله با خیال راحت میتونید از دستور report/ استفاده و اگر سوال دارید از دستورN/ استفاده کنید تا از این اتفاقات جلوگیری شود . موفق باشید. بسته شد. MySelf لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66952-%DA%A9%D9%84%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-roya_ewi/#findComment-733845 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده