AmirArsalan ارسال شده در April 3 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3 درود بر تمام خوانندگان این صندلی داغ امروز با صندلی داغ جذاب با حضور آقا رضا Mehryad یا @Wandy در خدمتتون هستیم این مطالبی که امروز میپرسم رو خودم تقریباً میدونم ولی دوست داشتم شما هم آقا رضا رو بیشتر بشناسید توهین اگر دیده شود گزارش داده میشود. آقا رضا امیدوارم سوالات رو بدون رودربایستی جواب بدی 1-اهل کجایی؟ 2-چند سالته؟ 3-چه رشته ای درس میخونی؟ 4-بهترین رفیقت تو گیم؟ 5-هنوز هم دوست داری برگردی به اون کلاسی که با هم داشتیم؟(توضیحات بیشتر pm) 6-کدوم ماشین یا موتور رو بیشتر دوست داری؟ 7-اگر یه روز ادمین بشی بگن فقط یک نفر رو میتونی به دلخواه بن کنی کیه؟ 8-رل داری؟ 9-FBI یا HM؟ 10-کی بازی رو بهت معرفی کرد؟ 11- کدوم نیک نیم رو بیشتر دوست داری Wandy یا Mehryad؟(خودم Wandy رو دوست داشتم) 12-اگر الان مجرد بودی در گیم با کی ازدواج میکردی؟ 13- @Kamyab یا @EnDWaY؟ 14-افغانستان یا هندوستان؟ نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66431-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mehryad/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در پنجشنبه در 21:13 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:13 سلام عزیزم @AmirArsalan اهل کجایی؟ چهارمحال و بختیاری 2- چند سالته؟ 17 3-چه رشته ای درس میخونی؟ تجربی 4-بهترین رفیقت تو گیم؟ رفیقای با معرفت زیادن 5-هنوز هم دوست داری برگردی به اون کلاسی که با هم داشتیم؟(توضیحات بیشتر pm) اره سلطان بهترین دوره بود 6-کدوم ماشین یا موتور رو بیشتر دوست داری؟ موتور Ninja Kawasaki ماشین BMW توی هر مدل خداست 7-اگر یه روز ادمین بشی بگن فقط یک نفر رو میتونی به دلخواه بن کنی کیه؟ هیچکس 8-رل داری؟ نه 9-FBI یا HM؟ صد در صد FBI (الان به HM فن ها بر میخوره) 10-کی بازی رو بهت معرفی کرد؟ از اینستا پیج بازی رو پیدا کردم دو سه بار اومدم حال نداد بعد یکی از بچه های هم کلاسیم گفت که بیا با هم بازی کنیم و برگشتم 11- کدوم نیک نیم رو بیشتر دوست داری Wandy یا Mehryad؟(خودم Wandy رو دوست داشتم) هردو نمیتونم بگم کدوم جفتشو دوست دارم 12-اگر الان مجرد بودی در گیم با کی ازدواج میکردی؟ هنوزم @Nugget و سر حرفم هستم 13- @Kamyab یا @EnDWaY؟ فقط خدا 14-افغانستان یا هندوستان؟ کرج 1 1 نقل قول فقط می گیرین رخ مشتی گری ولی تو مرام و معرفت دست می برین شما جیب ما رو نزن نمی خواد بگی واسه مون سر می زنی لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66431-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mehryad/#findComment-729273 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EpiruS ارسال شده در پنجشنبه در 21:37 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:37 خب خب ۱- من یا @FriendOfGod ؟ ۲- اهل کدوم شهری؟ ۳- سفیدترین رفیقت؟ نقل قول -Ꮴ5ᎬᎷ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66431-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mehryad/#findComment-729278 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirArsalan ارسال شده در پنجشنبه در 21:52 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:52 39 دقیقه قبل، Wandy گفته است: سلام عزیزم @AmirArsalan اهل کجایی؟ چهارمحال و بختیاری 2- چند سالته؟ 17 3-چه رشته ای درس میخونی؟ تجربی 4-بهترین رفیقت تو گیم؟ رفیقای با معرفت زیادن 5-هنوز هم دوست داری برگردی به اون کلاسی که با هم داشتیم؟(توضیحات بیشتر pm) اره سلطان بهترین دوره بود 6-کدوم ماشین یا موتور رو بیشتر دوست داری؟ موتور Ninja Kawasaki ماشین BMW توی هر مدل خداست 7-اگر یه روز ادمین بشی بگن فقط یک نفر رو میتونی به دلخواه بن کنی کیه؟ هیچکس 8-رل داری؟ نه 9-FBI یا HM؟ صد در صد FBI (الان به HM فن ها بر میخوره) 10-کی بازی رو بهت معرفی کرد؟ از اینستا پیج بازی رو پیدا کردم دو سه بار اومدم حال نداد بعد یکی از بچه های هم کلاسیم گفت که بیا با هم بازی کنیم و برگشتم 11- کدوم نیک نیم رو بیشتر دوست داری Wandy یا Mehryad؟(خودم Wandy رو دوست داشتم) هردو نمیتونم بگم کدوم جفتشو دوست دارم 12-اگر الان مجرد بودی در گیم با کی ازدواج میکردی؟ هنوزم @Nugget و سر حرفم هستم 13- @Kamyab یا @EnDWaY؟ فقط خدا 14-افغانستان یا هندوستان؟ کرج نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66431-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mehryad/#findComment-729289 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigMeeTi ارسال شده در پنجشنبه در 22:44 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:44 عمو رضا @Wandy 1-نظرت راجب AlaaHazraT 2- English or Spanish? 3- 206 یا لندکروز؟ 4-حاضری سر 300k بگی i Love BTS 5- رئال یا بارسا 6- Sniper یا آجر؟ 7-چرا Plate ماشین هات i Love kids نوشته نقل قول :𝕸𝖞 𝖓𝖆𝖒𝖊 𝖎𝖘 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66431-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mehryad/#findComment-729335 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در پنجشنبه در 23:38 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:38 من هوسله ندارم سوال بپرسم نقل قول Tommy لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66431-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mehryad/#findComment-729394 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در پنجشنبه در 23:41 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:41 (ویرایش شده) سلام عزیزم @BigMeeTi 1-نظرت راجب AlaaHazraT؟ عاشقشم با مزه باحال مخصوصا اون /medic های فوق العادش 2- English or Spanish? 3- 206 یا لندکروز؟ معلومه 206 از لند کروز بهتره بچه شدی؟ 4-حاضری سر 300k بگی i Love BTS؟ BTS بعید بدونم ولی حاضرم یه چیزی بدم ولی بگم i Love Alaahazrat 5- رئال یا بارسا? فوتبالی نیستم 6- Sniper یا آجر؟ صد در صد آجر مخصوص آجر نما (حکم نقطه زن داره) 7-چرا Plate ماشین هات i Love kids نوشته؟ تا آخر گوش بده میفهمی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ سلام @EpiruS جونم ۱- من یا @FriendOfGod؟ هر دوتاتون ۲- اهل کدوم شهری؟ چهارمحال و بختیاری، شهرکرد ۳- سفیدترین رفیقت؟ از نظر من @BigMeeTi (دلیلشم به خودم مربوطه) و دومی @AmirArsalan چون توی ده تا تلاش شماره تااااا خشتک رند گرفت ویرایش شده پنجشنبه در 23:45 توسط Wandy 1 نقل قول فقط می گیرین رخ مشتی گری ولی تو مرام و معرفت دست می برین شما جیب ما رو نزن نمی خواد بگی واسه مون سر می زنی لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66431-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mehryad/#findComment-729400 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در جمعه در 07:07 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 07:07 7 ساعت قبل، Wandy گفته است: (دلیلشم به خودم مربوطه) اونایی که میدونن 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66431-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mehryad/#findComment-729482 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirArsalan ارسال شده در جمعه در 09:23 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 09:23 9 ساعت قبل، Wandy گفته است: سلام عزیزم @BigMeeTi 1-نظرت راجب AlaaHazraT؟ عاشقشم با مزه باحال مخصوصا اون /medic های فوق العادش 2- English or Spanish? 3- 206 یا لندکروز؟ معلومه 206 از لند کروز بهتره بچه شدی؟ 4-حاضری سر 300k بگی i Love BTS؟ BTS بعید بدونم ولی حاضرم یه چیزی بدم ولی بگم i Love Alaahazrat 5- رئال یا بارسا? فوتبالی نیستم 6- Sniper یا آجر؟ صد در صد آجر مخصوص آجر نما (حکم نقطه زن داره) 7-چرا Plate ماشین هات i Love kids نوشته؟ تا آخر گوش بده میفهمی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ سلام @EpiruS جونم ۱- من یا @FriendOfGod؟ هر دوتاتون ۲- اهل کدوم شهری؟ چهارمحال و بختیاری، شهرکرد ۳- سفیدترین رفیقت؟ از نظر من @BigMeeTi دومی @AmirArsalan چون توی ده تا تلاش شماره تااااا خشتک رند گرفت نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66431-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mehryad/#findComment-729519 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMohammadAmin ارسال شده در جمعه در 16:18 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:18 (ویرایش شده) سلام علیکم آقا رضای گل گلاب خوش اومدی به این صندلی داغ امیدوارم که از سوالاتی که پیش رو داریم لذت ببری. بریم که داشته باشیم: 1 - هشتمین (سین) امسال چی بود که باعث شد FP بشی؟ 2 - محمد @Destroyer داره میپرسه آخرین Ram/ امسال رو تو کدوم بانک دادی؟ 3 - بنظرت منفورترین شخصیت امسال چه کسیه؟ ( @iAmirAli پرسیده) 4 - چه شباهتی بین Sadler و FBI Lamborghini وجود داره؟(سوال 100 امتیازی) 5 - متولد چه سال و روزی هستی؟ 6 - @iAdwin طلبکار شده میگه که حیف Rep هایی که خرج کردم چرا Ram/ نمیدی! چه جوابی داری بهش بدی؟(مربوط به سوال 2) 7 - راستشو بگو از من ناراحتی؟ اگه هستی کاری از دست بنده ساخته نیست (از طرف @iAmirAli) 8 - طاها جان میپرسه @imohammadtaha تا حالا شکست عشقی خوردی؟(میگه جز FBI) 9 - آرین میگه @Scrooge تاحالا چند بار FP شدی ؟ 10 - و در آخر خودم بالاخره وقت شد سوال بپرسم! بین Winston و Bahman ketabi کدوم یکی انتخاب میکنی؟ ویرایش شده جمعه در 16:19 توسط iMohammadAmin 6 نقل قول 𝑵𝒖𝒎𝒃𝒆𝒓 𝒐𝒏𝒆 𝒇𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66431-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mehryad/#findComment-729875 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در جمعه در 16:38 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:38 19 دقیقه قبل، iMohammadAmin گفته است: 2- محمد @Destroyer داره میپرسه آخرین Ram/ امسال رو تو کدوم بانک دادی؟ من خودم فک کنم LVB بود نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66431-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mehryad/#findComment-729894 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imohammadtaha ارسال شده در جمعه در 16:39 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:39 20 دقیقه قبل، iMohammadAmin گفته است: سلام علیکم آقا رضای گل گلاب خوش اومدی به این صندلی داغ امیدوارم که از سوالاتی که پیش رو داریم لذت ببری. بریم که داشته باشیم: 1 - هشتمین (سین) امسال چی بود که باعث شد FP بشی؟ 2 - محمد @Destroyer داره میپرسه آخرین Ram/ امسال رو تو کدوم بانک دادی؟ 3 - بنظرت منفورترین شخصیت امسال چه کسیه؟ ( @iAmirAli پرسیده) 4 - چه شباهتی بین Sadler و FBI Lamborghini وجود داره؟(سوال 100 امتیازی) 5 - متولد چه سال و روزی هستی؟ 6 - @iAdwin طلبکار شده میگه که حیف Rep هایی که خرج کردم چرا Ram/ نمیدی! چه جوابی داری بهش بدی؟(مربوط به سوال 2) 7 - راستشو بگو از من ناراحتی؟ اگه هستی کاری از دست بنده ساخته نیست (از طرف @iAmirAli) 8 - طاها جان میپرسه @imohammadtaha تا حالا شکست عشقی خوردی؟(میگه جز FBI) 9 - آرین میگه @Scrooge تاحالا چند بار FP شدی ؟ 10 - و در آخر خودم بالاخره وقت شد سوال بپرسم! بین Winston و Bahman ketabi کدوم یکی انتخاب میکنی؟ خفن ترین رم تایمی بود که تو دسته ویژه نبود نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ----------------------------------------------------------------------------------- -𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕- لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66431-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mehryad/#findComment-729896 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در جمعه در 16:51 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:51 (ویرایش شده) سلام @iMohammadAmin گل 32 دقیقه قبل، iMohammadAmin گفته است: سلام علیکم آقا رضای گل گلاب خوش اومدی به این صندلی داغ امیدوارم که از سوالاتی که پیش رو داریم لذت ببری. بریم که داشته باشیم: 1 - هشتمین (سین) امسال چی بود که باعث شد FP بشی؟ سین های زیادی هست دوست داری بگم؟ 2 - محمد @Destroyer داره میپرسه آخرین Ram/ امسال رو تو کدوم بانک دادی؟ همه بانکها رو رم دادم هنوزم هستیم فقط Mehryad که FBI نبود شاهدش @Kamyab 3 - بنظرت منفورترین شخصیت امسال چه کسیه؟ ( @iAmirAli پرسیده) کسی از نظر من منفور نیست عقیده هاست که یه شخص رو منفور نشون میده 4 - چه شباهتی بین Sadler و FBI Lamborghini وجود داره؟(سوال 100 امتیازی) بچه شدی؟ Sadlor تا ابد 5 - متولد چه سال و روزی هستی؟ اگه یادت باشه جایی تا حالا نگفتم 6 - @iAdwin طلبکار شده میگه که حیف Rep هایی که خرج کردم چرا Ram/ نمیدی! چه جوابی داری بهش بدی؟(مربوط به سوال 2) راب بزن ما رم میدیم رابی نیست که از دستمون در بره 7 - راستشو بگو از من ناراحتی؟ اگه هستی کاری از دست بنده ساخته نیست (از طرف @iAmirAli) از کی تو یا رفیقت 8 - طاها جان میپرسه @imohammadtaha تا حالا شکست عشقی خوردی؟(میگه جز FBI) FBI شکست عشقی نبود تجربه بود (بعد ۵۰ تا میتینگ انتدد) دیگه بالاخره تنوع هم لازمه 9 - آرین میگه @Scrooge تاحالا چند بار FP شدی ؟ سه چهار بار ولی روی یک اکانت نه 10 - و در آخر خودم بالاخره وقت شد سوال بپرسم! بین Winston و Bahman ketabi کدوم یکی انتخاب میکنی؟ فقط شیر و کیک ویرایش شده جمعه در 16:51 توسط Wandy 1 نقل قول فقط می گیرین رخ مشتی گری ولی تو مرام و معرفت دست می برین شما جیب ما رو نزن نمی خواد بگی واسه مون سر می زنی لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66431-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mehryad/#findComment-729901 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LaGend ارسال شده در شنبه در 02:43 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 02:43 من حوصله ندارم سوال بپرسم همینجوری واکنش میدین نقل قول 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 𝐎𝐧𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 :) 𝒜 𝓅𝑒𝓇𝓈𝑜𝓃 𝒸𝒶𝓃 𝒷𝑒 𝒷𝑜𝓉𝒽 𝒶 𝓅𝒶𝒾𝓃 𝒶𝓃𝒹 𝒶 𝒸𝓊𝓇𝑒 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66431-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mehryad/#findComment-730217 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpoiLer ارسال شده در شنبه در 06:00 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 06:00 سلام آقا رضای گل @Wandy 1- نظرت راجب اینکه بهترین رفیقات بهت خیانت کردن و از اعتمادت سو استفاده کردن و تورو Fp کردن؟ 2- نظرت راجب اینکه اینجا دارن بخاطر موضوع بالا مسخرت میکنن؟ 3- غذای مورد علاقهت چیه؟ 4- نظرت چیه وقتی کاپ بودی یه بنده خدایی رنک 2 معلم بود؟ 5- شنیدم منو خیلی دوس داری، شایعهس؟ نقل قول ته رویاشون اینه بشن توی جریده ذکر! لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66431-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mehryad/#findComment-730248 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohy ارسال شده در شنبه در 07:09 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 07:09 در ۱۴۰۴/۱/۱۵ در 00:43، Wandy گفته است: 12-اگر الان مجرد بودی در گیم با کی ازدواج میکردی؟ هنوزم @Nugget و سر حرفم هستم ولی تعهد اقاییم 1 نقل قول ...Time, tell's the truth :My accounts لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66431-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mehryad/#findComment-730261 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در شنبه در 11:33 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:33 سلام مهران جون @SpoiLer 1- نظرت راجب اینکه بهترین رفیقات بهت خیانت کردن و از اعتمادت سو استفاده کردن و تورو Fp کردن؟ آسیاب به نوبت مشتی 2- نظرت راجب اینکه اینجا دارن بخاطر موضوع بالا مسخرت میکنن؟ والا رو مایک که کاری نمیتونن بکنن یه موقع بتونن اینجا گنده سوزی کنن 3- غذای مورد علاقهت چیه؟ کله پاچه - کباب 4- نظرت چیه وقتی کاپ بودی یه بنده خدایی رنک 2 معلم بود؟ والا اون بنده خدا الان داره با ML جلو میره ایشالا زمان فکشن بودنش 5- شنیدم منو خیلی دوس داری، شایعهس؟ نه کاملا واقعیه ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ @iAmirAli 1- رضا یاکوزا یا مهریاد؟ افسردگی 2- چه حسی داشت وقتی با بالای 20 اتندد از اقلیت اخراج شدی؟ هیچی خسته شده بودم، حالا نظر تو چیه که بعد هاستری همش Civilian باشی؟ 3- دلیل FP80 از FBI چی بود؟ رفیق که نمیشه گفت یه مشت شوهر عمه افسرده 4- HPV1000 یا لامبورگینی FBI؟ Sadlor 5- میدونستی دلبری میکنی؟ اگه اسم اون بنده خدا دلبریه اره 6- به نظرت تا سال اینده دوباره میتونی بری FBI؟ ارتباطی که به شما ندارن ولی نظرت با به زور پاس شدن با کمک آقای @ORTEGA چیه؟ 7- از دوستت دزدی کنی یا یه شب با من باشی؟ دزدی نبوده آقای y4sin قبل رفتنش از سرور بهم اون لطف رو کرد، مثل شوهر عمه های افسرده نبود 8- تا حالا شده بخوای از دوستت دزدی کنی؟ از افسرده ها اره ولی از دوستم هرگز 9- کلاهبرداری کنی یا هر روز دروغ بگی؟ هر روز با یه افسرده بحث کنم 10- تا حالا شده به دوستت دروغ بگی؟ نه ولی شده یه افسرده بهم دروغ بگه 11- نظرت در مورد صدات چیه؟ بهتر از اینه که لیدر تمرین بشم از ترس صدام مایک ندم 12- موز یا خیار؟ قاب عکس بالا سر یکی از عزیزان 13- سپهر یا پدرام؟ پدرام @Padafand از خیلی ها با معرفت تر بود 14- راز های دوستات رو لو بدی یا بری دزدی؟ راز کسی رو لو دادم؟ افسردگی فشار آورده ها! 15- اخرین رانری که نتوستی بزنی؟ شوهر عمه افسرده 16- اخرین رابی که خواستی Fail کنی هکرش کی بود؟ (10 امتیاز) جوابش بالا هست 17- ملتفت یا اهنگ وای چرا اینطوری شد؟ آهنگ افسردگی بد دردیه 18- تا حالا خواستی از گیم بری؟ (قبل از اخراج از FBI) اره خیلی ولی هنوزم هستم خودتو گول نزن 19- اجر یا ملخ؟ جواب توی سوال 15 هست 20- تا حالا شده از جایی پرت بشی بیرون؟ تا حالا شده قاب عکس بالا سرتو دستمال بکشی؟ 21- از 69 تا 85 به خودت چند میدی؟ اندازه یه قاب عکس ۱۰ در ۲۰ به خودم امتیاز میدم 22- رنک 5 FBI یا رنک 1 FBI؟ بالاخره لوگ فکشن میوفته خوشگل میشه برا بعضیا عجیبه که به زور رفتن LVPD 23- راست میگن هم دزد بودی هم پلیس؟ راست میگن اگه یه قاب عکس رو با یه فرد افسرده قاطی کنی اثر هنری به دست میاد؟ 24- دزد باشی یا مامور FBI؟ افراد توی قاب عکسو بدزدم 25- با توجه با شرایط الان رنک 5 TTC یا رنک 1 FBI؟ حالا باز ما یه رنک یک گرفتیم نرفتیم بیوفتیم به دست و پای لیدر کلن که ترو خدا تستمو آسون بگیر نقل قول فقط می گیرین رخ مشتی گری ولی تو مرام و معرفت دست می برین شما جیب ما رو نزن نمی خواد بگی واسه مون سر می زنی لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66431-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mehryad/#findComment-730395 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mehranturk ارسال شده در شنبه در 11:38 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:38 حس پرسیدن سوال نی نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66431-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mehryad/#findComment-730399 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirArsalan ارسال شده در شنبه در 12:47 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 12:47 ۱ ساعت قبل، Wandy گفته است: سلام مهران جون @SpoiLer 1- نظرت راجب اینکه بهترین رفیقات بهت خیانت کردن و از اعتمادت سو استفاده کردن و تورو Fp کردن؟ آسیاب به نوبت مشتی 2- نظرت راجب اینکه اینجا دارن بخاطر موضوع بالا مسخرت میکنن؟ والا رو مایک که کاری نمیتونن بکنن یه موقع بتونن اینجا گنده سوزی کنن 3- غذای مورد علاقهت چیه؟ کله پاچه - کباب 4- نظرت چیه وقتی کاپ بودی یه بنده خدایی رنک 2 معلم بود؟ والا اون بنده خدا الان داره با ML جلو میره ایشالا زمان فکشن بودنش 5- شنیدم منو خیلی دوس داری، شایعهس؟ نه کاملا واقعیه ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ @iAmirAli 1- رضا یاکوزا یا مهریاد؟ افسردگی 2- چه حسی داشت وقتی با بالای 20 اتندد از اقلیت اخراج شدی؟ هیچی خسته شده بودم، حالا نظر تو چیه که بعد هاستری همش Civilian باشی؟ 3- دلیل FP80 از FBI چی بود؟ رفیق که نمیشه گفت یه مشت شوهر عمه افسرده 4- HPV1000 یا لامبورگینی FBI؟ Sadlor 5- میدونستی دلبری میکنی؟ اگه اسم اون بنده خدا دلبریه اره 6- به نظرت تا سال اینده دوباره میتونی بری FBI؟ ارتباطی که به شما ندارن ولی نظرت با به زور پاس شدن با کمک آقای @ORTEGA چیه؟ 7- از دوستت دزدی کنی یا یه شب با من باشی؟ دزدی نبوده آقای y4sin قبل رفتنش از سرور بهم اون لطف رو کرد، مثل شوهر عمه های افسرده نبود 8- تا حالا شده بخوای از دوستت دزدی کنی؟ از افسرده ها اره ولی از دوستم هرگز 9- کلاهبرداری کنی یا هر روز دروغ بگی؟ هر روز با یه افسرده بحث کنم 10- تا حالا شده به دوستت دروغ بگی؟ نه ولی شده یه افسرده بهم دروغ بگه 11- نظرت در مورد صدات چیه؟ بهتر از اینه که لیدر تمرین بشم از ترس صدام مایک ندم 12- موز یا خیار؟ قاب عکس بالا سر یکی از عزیزان 13- سپهر یا پدرام؟ پدرام @Padafand از خیلی ها با معرفت تر بود 14- راز های دوستات رو لو بدی یا بری دزدی؟ راز کسی رو لو دادم؟ افسردگی فشار آورده ها! 15- اخرین رانری که نتوستی بزنی؟ شوهر عمه افسرده 16- اخرین رابی که خواستی Fail کنی هکرش کی بود؟ (10 امتیاز) جوابش بالا هست 17- ملتفت یا اهنگ وای چرا اینطوری شد؟ آهنگ افسردگی بد دردیه 18- تا حالا خواستی از گیم بری؟ (قبل از اخراج از FBI) اره خیلی ولی هنوزم هستم خودتو گول نزن 19- اجر یا ملخ؟ جواب توی سوال 15 هست 20- تا حالا شده از جایی پرت بشی بیرون؟ تا حالا شده قاب عکس بالا سرتو دستمال بکشی؟ 21- از 69 تا 85 به خودت چند میدی؟ اندازه یه قاب عکس ۱۰ در ۲۰ به خودم امتیاز میدم 22- رنک 5 FBI یا رنک 1 FBI؟ بالاخره لوگ فکشن میوفته خوشگل میشه برا بعضیا عجیبه که به زور رفتن LVPD 23- راست میگن هم دزد بودی هم پلیس؟ راست میگن اگه یه قاب عکس رو با یه فرد افسرده قاطی کنی اثر هنری به دست میاد؟ 24- دزد باشی یا مامور FBI؟ افراد توی قاب عکسو بدزدم 25- با توجه با شرایط الان رنک 5 TTC یا رنک 1 FBI؟ حالا باز ما یه رنک یک گرفتیم نرفتیم بیوفتیم به دست و پای لیدر کلن که ترو خدا تستمو آسون بگیر دیس که ندیدم. ولی دیس بک فوق سنگین بود Jaden کوچولو @iAmirAli آخرین باری که از کلاس فیزیک اخراج شدی کی بوده؟ اینجا فقط باید @Pokers صحبت کنه @iAmirAli از FC خاطرات خوبی داری درسته؟ بزار یه سوال ازت بپرسم @iAmirAli تیکت LVPD یا فریسک FBI؟ دومی رو هیچ وقت تجربه نکردی 3 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66431-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mehryad/#findComment-730422 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigMeeTi ارسال شده در شنبه در 13:26 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:26 در ۱۴۰۴/۱/۱۵ در 12:53، AmirArsalan گفته است: عمو رضا @Wandy یعنی چی همش کذبه: نقل قول :𝕸𝖞 𝖓𝖆𝖒𝖊 𝖎𝖘 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66431-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mehryad/#findComment-730439 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoonLight ارسال شده در شنبه در 15:02 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:02 1 ساعت قبل، AmirArsalan گفته است: دیس که ندیدم. ولی دیس بک فوق سنگین بود Jaden کوچولو @iAmirAli آخرین باری که از کلاس فیزیک اخراج شدی کی بوده؟ زمانی که اسمت دکتر رایدر بود اینجا فقط باید @Pokers صحبت کنه / اسم کسی رو بیار که تورو میشناسه @iAmirAli از FC خاطرات خوبی داری درسته؟ از تو بیشتر خاطره دارم بزار یه سوال ازت بپرسم @iAmirAli تیکت LVPD یا فریسک FBI؟ خودت تا حالا به دسته ویژه رسیدی؟ یا باید بری دسته متوسط؟ نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66431-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mehryad/#findComment-730487 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در شنبه در 17:13 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:13 3 ساعت قبل، BigMeeTi گفته است: عمو رضا @Wandy یعنی چی همش کذبه: نه دادا واقعیه توضیحات بیشتر PM نقل قول فقط می گیرین رخ مشتی گری ولی تو مرام و معرفت دست می برین شما جیب ما رو نزن نمی خواد بگی واسه مون سر می زنی لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66431-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mehryad/#findComment-730574 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در شنبه در 23:39 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 23:39 اقا رضا Talent سلام برار ۱- نظرت در باره Ajor/ توی ارساکیا؟ ۲- خفن ترین پلیر از نظرت؟ ۳- چرا افپی شدی داش مگه ما افپی میشیم؟ ۴- دلت تنگ شده برام؟ ۵- حیف رنک ۵ نبود؟(خودم همیشه تا ۲۳ ۲۴ میتینگ میرفتم رنک ۵ نمیگرفتم ) نقل قول 『』 Wolf King Family لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66431-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mehryad/#findComment-730879 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در یکشنبه در 03:20 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 03:20 سلام آقا متین گل @Alonso ۱- نظرت در باره Ajor/ توی ارساکیا؟ میتونه جای گزین Snipe بشه ۲- خفن ترین پلیر از نظرت؟ والا خفنا زیادن کدومو بگم ۳- چرا افپی شدی داش مگه ما افپی میشیم؟ داش یه کلمه ترکی خوشگل گفتم FP شدم ۴- دلت تنگ شده برام؟ اره سلطان کنکور دادی بک بده دوباره بیا FBI بعدش FP شو برو ۵- حیف رنک ۵ نبود؟(خودم همیشه تا ۲۳ ۲۴ میتینگ میرفتم رنک ۵ نمیگرفتم ) نه داداش یه یک سالی بود اونجا بودم 1 نقل قول فقط می گیرین رخ مشتی گری ولی تو مرام و معرفت دست می برین شما جیب ما رو نزن نمی خواد بگی واسه مون سر می زنی لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/66431-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mehryad/#findComment-730899 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.