Permanent ارسال شده در April 3 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3 سلام از اونجایی که نه من @Permanent رو میشناسم نه اون منو یه سوالات کوچکی دارم 1. تاحالا شده غرور ات رو زیر پا بزاری ؟(با توضیح ) غرور نه چون غرور مثلِ چوبِ بستنی نیست هر وقت دلت خواست بزاریش زیره پاهات لِهش کنی 2. راسته میگن دختری؟ نقل قول نه آقا پسرم 3. تو سوالات قبلی[ باقی دوستان پرسیدن ] یه چند تا رو فکر کنم الکی گفتی آره؟ نه همش راستِ نقل قول دختری؟: نه آقا پسرم و این نقل قول سلام دختری؟ سلام نه بخداا پسرم 4.وقتی که فهمیدی ادمین شدی چه حسی داشتی؟ حسِ خیلی خوبی داشت دروغ چِرا خیلی اَدمینی و دوست دارم 5. اگه میتونستی یه ماشین به گیم اضافه کنی و یکی رو کم کنی اونا چی بودن؟ Subaru 6.قبلا چیت زدی اما هنوز کسی خبر نداره؟ 1 بار بیشتر نزدم اونم Teleport hack بود که مچمونو گرفتن 7. اهل چه ورزشی هستی؟ ورزش یکی فوتبال - یکی تکواندو که درحالِ حاظر میرم 8. از سوالات خسته شدی؟ تقریبا اگه خسته نشدی بازم هست بعدا میگم Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/page/2/#findComment-729336 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIR123000099996 ارسال شده در April 4 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4 14 ساعت قبل، Permanent گفته است: سلام از اونجایی که نه من @Permanent رو میشناسم نه اون منو یه سوالات کوچکی دارم 1. تاحالا شده غرور ات رو زیر پا بزاری ؟(با توضیح ) غرور نه چون غرور مثلِ چوبِ بستنی نیست هر وقت دلت خواست بزاریش زیره پاهات لِهش کنی 2. راسته میگن دختری؟ 3. تو سوالات قبلی[ باقی دوستان پرسیدن ] یه چند تا رو فکر کنم الکی گفتی آره؟ نه همش راستِ و این 4.وقتی که فهمیدی ادمین شدی چه حسی داشتی؟ حسِ خیلی خوبی داشت دروغ چِرا خیلی اَدمینی و دوست دارم 5. اگه میتونستی یه ماشین به گیم اضافه کنی و یکی رو کم کنی اونا چی بودن؟ Subaru 6.قبلا چیت زدی اما هنوز کسی خبر نداره؟ 1 بار بیشتر نزدم اونم Teleport hack بود که مچمونو گرفتن 7. اهل چه ورزشی هستی؟ ورزش یکی فوتبال - یکی تکواندو که درحالِ حاظر میرم 8. از سوالات خسته شدی؟ تقریبا اگه خسته نشدی بازم هست بعدا میگم ممنون از جواب هات با توجه به خسته شدنت دیگه سوالی ندارم 1 :My Account✞✞ :my brother✞✞ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/page/2/#findComment-729754 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده