Smart ارسال شده در January 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2019 (ویرایش شده) سلام من هواسم نبود emaile اشتباه change کردم و بعد از اینکه changeemail میزنم میگه باید بری از طریق UCP تغیر بدی و منم رفتم UCP برا تغیر gmail وقتی گزینه ی تغیر رو زدم گفت باید کده تایید به gmailet بیاد منم که gmale اشتباه زدم پس چه کدی به چه gmaili میخواد بیاد؟! این کار (عوض کردن gmail) ممکن نیست و از ادمین محترم تقاضا دارم که gmaile منو برداره که من یه gmaile جدید بزارم!! این برای (acce دوممه البته) با تشکر... ویرایش شده January 4, 2019 توسط ali8787 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در January 4, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2019 در 19 ساعت قبل، MoeinMHmdd گفته است: سلام من هواسم نبود emaile اشتباه change کردم و بعد از اینکه changeemail میزنم میگه باید بری از طریق UCP تغیر بدی و منم رفتم UCP برا تغیر gmail وقتی گزینه ی تغیر رو زدم گفت باید کده تایید به gmailet بیاد منم که gmale اشتباه زدم پس چه کدی به چه gmaili میخواد بیاد؟! این کار (عوض کردن gmail) ممکن نیست و از ادمین محترم تقاضا دارم که gmaile منو برداره که من یه gmaile جدید بزارم!! این برای با تشکر... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در January 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2019 با سلام، لطفا نام کاربری و یک ایمیل معتبر را به صورت خصوصی برای بنده ارسال کنید. نقل قول ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.