hosseinnajm ارسال شده در December 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ---- • توضیحات: ایشون با بهانه هایی مثل دادن طلایی مجانی می خواد دزدی کنه. واقعا خجالت آوره. • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8346451118/Madrak.rar.html 1 .????? ????? ?? ?????, ??? ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در December 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2018 (ویرایش شده) با سلام خدمت مدیریت پاسخگویی به شکایات. این miss maryam چند بار هم روی چند اکانت من این حرکتو زده و گفته که میخوام برات گلد بخرم و برای fati1121 خریدم گفتم که چرا گفت میخوام ازدواج کنم بای سمپ بدم چقدر منطقی هستن ایشون چون میخوان ازدواج کنن و میخوان برای دیگران گلد بخرن در صورت خواست مدیریت محترم مدارک ارائه میشود. ویرایش شده December 22, 2018 توسط Smartboy ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinnajm ارسال شده در December 22, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2018 دوسته عزیز این چیز هایی که میگی نه برای من مهمه و نه به من ربطی داره! ولی نکته قابل توجه اینه که اگه شما می خوای بای بدی خب بده چرا می خوای الکی هزینه جداگانه کنی و برای من طلا بخری؟ طبق چیزی که شما خودت گفتی و در مدارک هم شفافه اینه که به دلیل اینکه داری بای میدی می خوای طلا برای من بخری! این اصلا ربطی نداره چون چیزی از اکانت شما کم نمیشه. سعی کنیم سالم بازی کنیم. زمانی زندگی خود را میبازیم که به فکر خراب کردن زندگی دیگری باشیم... .????? ????? ?? ?????, ??? ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Najm ارسال شده در December 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2018 درود. شکایت شما تایید شد, بازیکنان مورد نظر miss..maryam. و fati1121 از سرور محروم شدند. بسته شد. Cingulomania Thug 4 Life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده