ElioT ارسال شده در December 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2018 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: و این یکی • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: --- • توضیحات: این اقایون سرویس مدیک دادن و وقتی که heal میدم بهشون یکیش میگه برو بچه س*ل و اون یکی میگه که برو گ*ه نخور. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
unes ارسال شده در December 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2018 @azaz0909 دوست عزیز من دارم با رفیقم صحبت میکنم ک شما هی میای پیشه ما مزاحم میشی برای اینکه من اصلا با شما نبودم فاصله بین ما رو نگاه کنین چقد زیاده Be careful to trust someone ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━Satan was an angel one day ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ It is strange that all honesty is a worth ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ But nobody is inclined to hear the truth ∞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JackieBoy ارسال شده در December 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2018 ما اصلا با شما نبودیم عجب گیری افتادیم من به یکی دیگه توهین کردم همین یونس رفیقم خودشم شاکی نیست به شما چه ربطی داره من چطور با رفیقم صحبت میکنم تازه میای از جفتمون شکایت میکنی؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Najm ارسال شده در December 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2018 درود. شکایت شما تایید شد, بازیکن JaxTeller به مدت 19 روز از سرور محروم شد, در مدراک پیوست شده جملاتی که بازیکن [A]pe[X] به کار برده اند مشمول مجازات نمیشود. بسته شد. Cingulomania Thug 4 Life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده