BikaS ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و خسته نباشید. بنده ریپورت دادم گفتم تیک تست هلپری میخام Lin کیک داد بعد ریپورت دادم Slap جواب داد با لحنه بد از بازی خارج شد و دوباره اومد گفت ریپورت بده ریپورت دادم و صحبت کردیم و بعد بدون خدافظی رفت و دوباره ریپورت دادم هنوز باز نکرده بودم Warn داد تقاضایه مدرک دارم و اینکه مگه باره سوم بد ریپورت وارن نداشت؟ بدون هیچ Next warn به بنده Warn دادن رسیدگی بشه. • مدارک (فیلم یا عکس): UCP Komando ویرایش شده 12 ساعت قبل توسط BikaS 2 نقل قول My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل مدارک و توضیحات لازمه خدمت سرپرست کارکنان ارسال خواهد شد. در نظر داشته باشید: 24 دقیقه قبل، BikaS گفته است: Slap جواب داد با لحنه بد از بازی خارج شد و دوباره اومد گفت ریپورت بده ریپورت دادم و صحبت کردیم و بعد بدون خدافظی رفت و دوباره ریپورت دادم هنوز باز نکرده بودم Warn داد لحن بنده رسمی بوده, لجبازی شما هم عامل بد ریپورت, علل خروج بنده از بازی هم Command lock بوده, که طبق قانون مجددا به ادامه گفت و گو پرداختیم. مدرکی از شما موجود است که میگویید: "اگر تیک تست میدی بده نمیدی ببند حال و حوصله کل کل باهاتو ندارم" بنده هم ریپورت شمارو به میل خودتان بستم و شما مجددا به ادامه ریپورت دادن های مکرر خود کردید. برای تمامی این موارد هم بنده شمارا مطلع ساختم و حتی در رابطه با مجازات هایی که در صورت ادامه دادن بر روی شما اعمال میشود هم هشدار دادم اما گوش نکردید. 24 دقیقه قبل، BikaS گفته است: و اینکه مگه باره سوم بد ریپورت وارن نداشت؟ بدون هیچ Next warn به بنده Warn دادن رسیدگی بشه. قوانین عمومی این جمله شما را نقض میکند: ریپورت های بی مورد و مکرر شما در بار اول کیک و طبق قوانین عمومی در صورت تکرار مستقیما مجازات فرد اخطار یا همان Warn خواهد بود. داخل قوانین هم ما چیزی به اسم Next warn نداریم, اون صرفا فقط یه هشداری هست که ادمین ها به بازیکن میدهند. با توجه به موارد بالا, چگونه Warning شما بی دلیل میباشد؟ 4 2 نقل قول I'm thankful that I'm still alive All I need to be satisfied لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.