SuiT ارسال شده در یکشنبه در 21:29 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:29 یک پیشنهادی یک فکر منو درگیر کرده بود این بود که یک سیستم به spawnchange/ اضافه بشه برای اعضای Cop بزنه Jail که موقع تایم فرار از زندان میشه طرف دیگه نخواد کلی با ماشین بیاد شاید ماشین در حال رفتن بپوکه این قابلیت اگه اضافه بشه خیلی راحت میشه نمیدونم کسی هم اینجور درخواست کرده یا نه منتظر جواب هاتون هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل نظر بنده در موردِ این پیشنهاد (+) میباشد. نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل (ویرایش شده) 10 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: نتیجه این گزارش باگ در بررسیِ نهایی (+) میباشد. داش این پیشنهاد بود ،باگ نیست که در ۱۴۰۳/۱۲/۱۳ در 00:59، SuiT گفته است: یک پیشنهادی یک فکر منو درگیر کرده بود این بود که یک سیستم به spawnchange/ اضافه بشه برای اعضای Cop بزنه Jail که موقع تایم فرار از زندان میشه طرف دیگه نخواد کلی با ماشین بیاد شاید ماشین در حال رفتن بپوکه این قابلیت اگه اضافه بشه خیلی راحت میشه نمیدونم کسی هم اینجور درخواست کرده یا نه منتظر جواب هاتون هستم. موافقم ویرایش شده 8 ساعت قبل توسط amirdii نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۲/۱۲ در 13:29، SuiT گفته است: یک پیشنهادی یک فکر منو درگیر کرده بود این بود که یک سیستم به spawnchange/ اضافه بشه برای اعضای Cop بزنه Jail که موقع تایم فرار از زندان میشه طرف دیگه نخواد کلی با ماشین بیاد شاید ماشین در حال رفتن بپوکه این قابلیت اگه اضافه بشه خیلی راحت میشه نمیدونم کسی هم اینجور درخواست کرده یا نه منتظر جواب هاتون هستم. موافقم (+) ولی بهتر نیست که یه محل در HQ NG یا همون Area69 بیاد که به جیل راه داشته باشه؟ به هر حال نظرمو گفتم. نقل قول National Guard :My account :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.