LAYN ارسال شده در شنبه در 15:09 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:09 با سلام خدمت شما دوستان عزیز: بند امروز توی فکر این بودم که چرا مثلا توی این بازی وام گرفتن توی بانک ها نیست نظر بنده این بود که اگر میشه مثلا وام رو اضافه کنید که به مثال بیشترین مقداری که میشه وام گرفت ۵ میل باشه و اون فرد در هر هفته ۱ میلیون از اون وامی رو که گرفته بده و یک چیز دیگه هم که هست مثلا باید بالاتر از لول ۲۰ باشی تا بتونی وام بگیری تا کسانی که وارد بازی میشم انگیزه زیادی داشته باشند واسه بردن لول بالاتر و امیدوارم هرچی که صلاحه همون اتفاق بیفته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GORESTAn ارسال شده در شنبه در 15:12 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:12 با سلام و درود پیشنهاد تکراری. و اینکه اگه همه بیان اک مولتی ببرن لول 20 پول وام بگیرن بزنن اک اصلی اون موقع چی پس؟ نقل قول PERSIAN GULF اَدب نِشانِه تَرس نیست ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LAYN ارسال شده در شنبه در 19:24 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:24 4 ساعت قبل، GORESTAn گفته است: با سلام و درود پیشنهاد تکراری. و اینکه اگه همه بیان اک مولتی ببرن لول 20 پول وام بگیرن بزنن اک اصلی اون موقع چی پس؟ بند نگفتم اکانت مولتی گفتم کسانی که تازه وارد هستم فکر کنم متوجه حرف من نشدید و اگر میشه دوباره متن رو بخونید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در دیروز در 11:48 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 11:48 راس میگن آقا وام بانک رو خداوکیلی اضافه کنید این یکی قشنگ میشه اگه وام رو ندی میری زندان تا دیگه قرض نکنی نقل قول My Account GhostBusters: My Account Multi Staffing: My leader clan: Staff Team My Friend : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LAYN ارسال شده در دیروز در 11:50 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 11:50 1 دقیقه قبل، Bullet گفته است: راس میگن آقا وام بانک رو خداوکیلی اضافه کنید این یکی قشنگ میشه اگه وام رو ندی میری زندان تا دیگه قرض نکنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EleCTeD ارسال شده در دیروز در 12:03 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 12:03 تکراری (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در 34 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 34 دقیقه قبل نظر بنده در موردِ این پیشنهاد (-) میباشد؛ پینوشت: خیلی آسیبرساست. پیشنهاد تکراری. نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.