GORESTAn ارسال شده در شنبه در 05:34 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 05:34 با سلام و درود خدمت شما دوستان عزیز امروز اومدم با چند تا پیشنهاد خوب پیشنهاد اول: اینه که ماشین ها لاستیک شونو عوض کنیم یعنی مثل واقعیت هر چند وقت یک بار عوض شه و با CMD - /TIREH ما بتونیم که چک کنیم چند درصد لاستیک مون سلامت داره و وقتی سلامت لاستیک ها به زیر 10 یا 0 رسید لاستیک ها پنچر بشن که باعث میشه حس واقعی بودن و لذت بهتری داشته باشیم از بازی پیشنهاد دوم: یک نوع بیز یا ... درست کنید که بتونیم متریال هامون بتونیم بفروشیم به اون ها مانند فروختن ماهی تا در مواقعی که ما متریال داریم و پول لازم هستیم و کسی نیست به اون بفروشیم از این راه حداقل بتونیم بفروشیم و CMD - /matsell باشه پیشنهاد سوم: در این روستا که عکس شو آپلود کردم هیچ بیز و سوپر مارکت نیست و خیلی محروم هست و برای خرید یه باطری اگه خودتون چک کنید باید تقریباً 3 کیلومتر راه برن یه باطری بخرن که واقعا این روستا خیلی مرحومه و پیشنهاد من اینه در این مکان عکسی که آپلود کردم جای هات داگ هست یه هات داگی اونجا بزارید با یه بیز مارکت که حوس های اون منطقه نخوان این همه راه برن بخاطر یه باطری یا چیز های دیگه عکس اول منطقه: https://uploadkon.ir/uploads/eaa701_25Screenshot-۲۰۲۵-۰۳-۰۱-۰۸-۴۷-۱۱-۳۵۷-com-excelliance-multiaccount-assist.jpg و عکس دوم جای هات دات : https://uploadkon.ir/uploads/824001_25Screenshot-۲۰۲۵-۰۳-۰۱-۰۸-۴۸-۲۰-۲۷۳-com-excelliance-multiaccount-assist.jpg پیشنهاد چهارم: تو Jail تو بخش Lobby که میریم ورزش و میریم ملاقات یه اتاق جدا دیگه درست کنند و تو اون مکان بیلیارد و چیز های سرگرم کننده بزارن تا مردم از سرور در مواقعی که هم تو Jail هستند لذت ببرند + ممنون از نظر شما دوستان عزیز نقل قول PERSIAN GULF اَدب نِشانِه تَرس نیست ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EleCTeD ارسال شده در شنبه در 14:34 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:34 با بقیه پیشنهاد هات کاری ندارم ولی اونی که گفتی فروش متریال به یه مکان جدید، به نظرم اگر همچین چیزی قراره اضافه بشه اینجوری بشه که پلیر ها وقتی میخوان متریال خودشون رو حالا آب کنن یه جوری و به پلیر سل ندن مجبور بشن همونطور که ماهی رو به غذا فروشی ها سل میدن متریال هم به گان شاپ ها سل بدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در شنبه در 14:38 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:38 9 ساعت قبل، GORESTAn گفته است: با سلام و درود خدمت شما دوستان عزیز امروز اومدم با چند تا پیشنهاد خوب پیشنهاد اول: اینه که ماشین ها لاستیک شونو عوض کنیم یعنی مثل واقعیت هر چند وقت یک بار عوض شه و با CMD - /TIREH ما بتونیم که چک کنیم چند درصد لاستیک مون سلامت داره و وقتی سلامت لاستیک ها به زیر 10 یا 0 رسید لاستیک ها پنچر بشن که باعث میشه حس واقعی بودن و لذت بهتری داشته باشیم از بازی پیشنهاد دوم: یک نوع بیز یا ... درست کنید که بتونیم متریال هامون بتونیم بفروشیم به اون ها مانند فروختن ماهی تا در مواقعی که ما متریال داریم و پول لازم هستیم و کسی نیست به اون بفروشیم از این راه حداقل بتونیم بفروشیم و CMD - /matsell باشه پیشنهاد سوم: در این روستا که عکس شو آپلود کردم هیچ بیز و سوپر مارکت نیست و خیلی محروم هست و برای خرید یه باطری اگه خودتون چک کنید باید تقریباً 3 کیلومتر راه برن یه باطری بخرن که واقعا این روستا خیلی مرحومه و پیشنهاد من اینه در این مکان عکسی که آپلود کردم جای هات داگ هست یه هات داگی اونجا بزارید با یه بیز مارکت که حوس های اون منطقه نخوان این همه راه برن بخاطر یه باطری یا چیز های دیگه عکس اول منطقه: https://uploadkon.ir/uploads/eaa701_25Screenshot-۲۰۲۵-۰۳-۰۱-۰۸-۴۷-۱۱-۳۵۷-com-excelliance-multiaccount-assist.jpg و عکس دوم جای هات دات : https://uploadkon.ir/uploads/824001_25Screenshot-۲۰۲۵-۰۳-۰۱-۰۸-۴۸-۲۰-۲۷۳-com-excelliance-multiaccount-assist.jpg پیشنهاد چهارم: تو Jail تو بخش Lobby که میریم ورزش و میریم ملاقات یه اتاق جدا دیگه درست کنند و تو اون مکان بیلیارد و چیز های سرگرم کننده بزارن تا مردم از سرور در مواقعی که هم تو Jail هستند لذت ببرند + ممنون از نظر شما دوستان عزیز درباره پیشنهاد چهارم ، مردم تو jail. مگه قراره لذت ببرن؟ پیشنهاد سوم ایشالا تو AG:SA رفع میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.