Carlos ارسال شده در جمعه در 21:39 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:39 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: باسلام واحترام به مسولان کارکنان ارساکیا بنده من ۴روز پیش از فکشن FBI fp80 شدم و من بی دلیل FP80شدم ادمین مبین بنده رو Fp80 کرد به دلیل اکانت شر دادن ولی من اکانتم شر ندادم اکانت مولتی بنده من از دو اندروید استفاده میکنم و من از شما مجازات ادمین را نمیخوام یک چیز فقط از ادمین بگید مدرک برای شما بفرسته و من میخواهم به فکشن خودم بیارن بدرود • مدارک (فیلم یا عکس):مدرک ندارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carlos ارسال شده در جمعه در 22:45 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 22:45 ۱ ساعت قبل، Carlos گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: باسلام واحترام به مسولان کارکنان ارساکیا بنده من ۴روز پیش از فکشن FBI fp80 شدم و من بی دلیل FP80شدم ادمین مبین بنده رو Fp80 کرد به دلیل اکانت شر دادن ولی من اکانتم شر ندادم اکانت مولتی بنده من از دو اندروید استفاده میکنم و من از شما مجازات ادمین را نمیخوام یک چیز فقط از ادمین بگید مدرک برای شما بفرسته و من میخواهم به فکشن خودم بیارن بدرود • مدارک (فیلم یا عکس):مدرک ندارم پس میگیرم به دلیل اشتباه بودن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
دیدگاه ویژه شده Robert ارسال شده در شنبه در 12:53 دیدگاه ویژه شده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 12:53 درود @Carlos شکایت شما رد شد. بازیکن Mobin در تیم لیدر ها حضور ندارند. موفق باشید، بدرود. 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
ارسال شده توسط Robert،
0 واکنش
رفتن به پست