saha ارسال شده در March 21, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2017 بنده بخواطر یک اشتباه اکانت خود را از دست دادم.با اینکه شما گفته بودید پسورد اکانت خو درا به کسی ندهید، ولی من آن را به دوستم دادم. دوستم هم رمز اکانت و جیمیل را عوض کرد. من مدارکی از اینکه این اکانت مال بنده است در اختیار دارم. خواهشمندم به من در بازیابی اکانت خود همیاری کنید با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در April 7, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2017 با سلام طبق قوانین ما هیچگونه مسئولیتی در قبال اکانت های دزدیده شده نیستیم نقل قول ح. اکانت ها امنیت: ما جوابگوی اکانت های هک شده، ایمیل های هک شده، کالا های هک شده و رمز عبور هک شده نیستیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در May 9, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2017 من دو سه سالی می شه که با اکانتم بازی نکرده بودم که الان می خاستم برم تو اکانتم رمزشو یادم نمیاد لطفا کمک کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در May 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2017 با سلام. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده