Ariiya ارسال شده در پنجشنبه در 16:58 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 16:58 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام و درود ما وقتی با ماشین سلطان (با بقیه ماشین ها امتحان نکردم) دستور /Speedlimit رو میزنیم و فرمون رک تکون میدیم با اندروید ماشین پرت میشه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): در صورت نیاز قرار میدم - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح دادم Number One Family :My Accounts :My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در پنجشنبه در 19:06 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 19:06 لطفا از موردی که میگید فیلم ارسال کنید. Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ramon ارسال شده در پنجشنبه در 19:53 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 19:53 سلام ،طی برسی که انجام دادم ،مشکلی وجود نداشت ؛اگه روی اینکه این مورد باگه تأکید دارید بهتره ویدیو ارسال کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در پنجشنبه در 20:07 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:07 درود گزارش مربوطه وجود دارد, اما متاسفانه تکراری میباشد و قبلا توسط فرد دیگری گزارش شده است. موفق باشید 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در پنجشنبه در 20:37 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:37 مشاهده شد. ولی فکنم تکراری باشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariiya ارسال شده در جمعه در 05:37 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 05:37 اگر نیاز بود فیلم ارسال میکنم و اگر هم تکراری هست که هیچ با تشکر Number One Family :My Accounts :My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در جمعه در 05:56 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 05:56 باسلام خدمت شما.. مشابه این باگ در گذشته توسط بنده گزارش و رد شده است.. دلیل رد این باگ، "به دلیل ضعیف بودن اینترنت" عنوان داده شده است.. و این ویدئو هم برای @AdmBoT که هنوز با این مورد، مواجه نشده است.. (تو منطقه سبز زندگی میکنه) 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariiya ارسال شده در جمعه در 10:18 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:18 4 ساعت قبل، Fail گفته است: باسلام خدمت شما.. مشابه این باگ در گذشته توسط بنده گزارش و رد شده است.. دلیل رد این باگ، "به دلیل ضعیف بودن اینترنت" عنوان داده شده است.. و این ویدئو هم برای @AdmBoT که هنوز با این مورد، مواجه نشده است.. (تو منطقه سبز زندگی میکنه) با سلام و درود خدمت امیر جان میر جان اصلا به اینترنت مربوط نیست من هن اول این فکر رو کردم دلی چنو لار از بازی خارج شدم و اومدم امتحان کردم حالا اگه میشه دوباره بررسی کنید Number One Family :My Accounts :My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در جمعه در 12:11 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 12:11 2 ساعت قبل، Ariiya گفته است: با سلام و درود خدمت امیر جان میر جان اصلا به اینترنت مربوط نیست من هن اول این فکر رو کردم دلی چنو لار از بازی خارج شدم و اومدم امتحان کردم حالا اگه میشه دوباره بررسی کنید وسیله نقلیه سیستمی مربوط به بازی GTA SA است و نیاز به اینترنت ندارد. SpeedLimit سیستمی مربوط به سرور است و نیاز به اینترنت دارد. در نتیجه اختلال در اینترنت شما، در عملکرد SpeedLimit بر وسیله نقلیه را مختل میکند نتیجه این گزارش باگ در بررسیِ نهایی (-) میباشد؛ پینوشت: توضیحات ارائه داده شد. The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در 7 ساعت قبل توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل درود، گزارش شما رد شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده