Tommy ارسال شده در چهارشنبه در 20:52 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 20:52 دورود به نظر من ماشین های مثل ساوانا و ماشین های دیگی که سقف ندارن به نظر من به سقف بیاد که بشه باز و بسته کرد به نظر من ماشین عالی میشه با تشکر از نظر شما. نقل قول Tommy Pars لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OLYMPIA ارسال شده در چهارشنبه در 20:56 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 20:56 درود نظرم (+) هست واقعا خیلی خوب میشه. 1 نقل قول :My account My bro: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DaShBaLaaCH ارسال شده در چهارشنبه در 21:00 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 21:00 درود نظر بنده (+) نقل قول بخند،هيچكَسبهغمتاهميتنميده! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BLUM ارسال شده در چهارشنبه در 21:03 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 21:03 موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AndrewTate ارسال شده در چهارشنبه در 23:10 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 23:10 + نقل قول مهم نیس چقد بالایی مهم اینه اون بالا عقابی یا لاشخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در جمعه در 11:20 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 11:20 نظر بنده در موردِ این پیشنهاد (-) میباشد؛ پینوشت: باز/بسته شدن سقف ماشین مربوط به بازی GTA SA میباشد و امکان Sync کردن آن با سرور وجود ندارد. نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.