AMlRAlI ارسال شده در چهارشنبه در 19:35 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 19:35 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود، وقتی شما با اندروید P/ بزنید و برید رو دوربین، پایین گوشی زده میتونید با F7 یا F8 میشه بعضی از کار هارو که نمیدونم کرد، ولی داخل اندروید F7 F8 نیست و الکی هستن اونا... - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیحات. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در چهارشنبه در 19:53 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 19:53 درود. فکر میکنم توسط @Blank گزارش شده باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMlRAlI ارسال شده در چهارشنبه در 20:14 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 20:14 (ویرایش شده) 20 دقیقه قبل، LordMeysam گفته است: درود. فکر میکنم توسط @Blank گزارش شده باشه. بنده قبلا چک کرده بودم، الان هم دوباره چک کردم، ایشون آقای @Blank خیلی زیاد گزارش دادن ولی این رو گزارش ندادن. @AdmBoT ویرایش شده چهارشنبه در 20:15 توسط AMlRAlI 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در چهارشنبه در 20:43 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 20:43 درود آقا قبول نیست من میخواستم اینو گزارش کنم فراموش کردم مشاهده شد... موفق باشید نقل قول :Me in the game :My Dapuush in the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در چهارشنبه در 21:12 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 21:12 درود مشاهده شد. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در چهارشنبه در 21:27 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 21:27 مشاهده شد؛ توسط @RaTe هم فک کنم گزارش شده. نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMlRAlI ارسال شده در چهارشنبه در 21:58 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 21:58 ۱ ساعت قبل، LOPY گفته است: درود آقا قبول نیست من میخواستم اینو گزارش کنم فراموش کردم مشاهده شد... موفق باشید داش عشق منی گزارش نکردی ولی اینم نامردیه به تو چیزی نمیرسه وقتی گزارش بدی و بتا تستری، بعدشم شما باید بدین کسایی که لازم دارن مثل من گزارش بدن. 35 دقیقه قبل، Destroyer گفته است: مشاهده شد؛ توسط @RaTe هم فک کنم گزارش شده. آقای @RaTe هم طوره دیگه ای از باگ های Camera رو گزارش دادن... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RaTe ارسال شده در دیروز در 10:09 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 10:09 درود، گزارش تکراری توسط @Blank گزارش شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در دیروز در 11:19 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 11:19 درود گزارش تکراری موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل تکراری, بتا تستر سابق و گرامی ما @Blank قبلا این مورد رو گزارش کردند. 1 نقل قول LGBT-Q, I'm Gay I'm Gay Its not a phase لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Editor ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل سلام و درود عزیزم به نظر بنده تکراری است. نقل قول 𝙏𝙝𝙚 𝙤𝙣𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙬𝙖𝙠𝙚 𝙪𝙥 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙢𝙤𝙧𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙬𝙞𝙡𝙡 𝙥𝙪𝙩 𝙢𝙖𝙣𝙮 𝙩𝙤 𝙨𝙡𝙚𝙚𝙥 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 :My Account :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل نتیجه این گزارش باگ در بررسیِ نهایی (-) میباشد؛ پینوشت: این مورد توسط تیم آزمایندگان بتا لیست شدهاست. (توسط @Blank در گذشته) نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.