AMlRAlI ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود، وقتی شما با اندروید P/ بزنید و برید رو دوربین، پایین گوشی زده میتونید با F7 یا F8 میشه بعضی از کار هارو که نمیدونم کرد، ولی داخل اندروید F7 F8 نیست و الکی هستن اونا... - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیحات. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل درود. فکر میکنم توسط @Blank گزارش شده باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMlRAlI ارسال شده در 17 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل (ویرایش شده) 20 دقیقه قبل، LordMeysam گفته است: درود. فکر میکنم توسط @Blank گزارش شده باشه. بنده قبلا چک کرده بودم، الان هم دوباره چک کردم، ایشون آقای @Blank خیلی زیاد گزارش دادن ولی این رو گزارش ندادن. @AdmBoT ویرایش شده 17 ساعت قبل توسط AMlRAlI 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل درود آقا قبول نیست من میخواستم اینو گزارش کنم فراموش کردم مشاهده شد... موفق باشید نقل قول :Me in the game :My Dapuush in the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل درود مشاهده شد. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل مشاهده شد؛ توسط @RaTe هم فک کنم گزارش شده. نقل قول ɴᴜᴍʙᴇʀ ᴏɴᴇ ꜰᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMlRAlI ارسال شده در 15 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل ۱ ساعت قبل، LOPY گفته است: درود آقا قبول نیست من میخواستم اینو گزارش کنم فراموش کردم مشاهده شد... موفق باشید داش عشق منی گزارش نکردی ولی اینم نامردیه به تو چیزی نمیرسه وقتی گزارش بدی و بتا تستری، بعدشم شما باید بدین کسایی که لازم دارن مثل من گزارش بدن. 35 دقیقه قبل، Destroyer گفته است: مشاهده شد؛ توسط @RaTe هم فک کنم گزارش شده. آقای @RaTe هم طوره دیگه ای از باگ های Camera رو گزارش دادن... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RaTe ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل درود، گزارش تکراری توسط @Blank گزارش شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل درود گزارش تکراری موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.