MrNobl ارسال شده در چهارشنبه در 18:39 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 18:39 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام؛ بنده از زندان در حال فرار بودم که پلیس هم نتونست بنده رو بگیره و بنده با موفقیت داشتم فرارمو میکردم این به کنار. دقیقاً دم در لباس فروشی که از ماشین خودمو پرت کردم که سریع برم تو لباس فروشی دیدم ایشون اومدن خیلی عمداً منو 0 hp کرد. 1- تو قوانین نوشته که سن هاستری برای ۱۵+ ایشون ۱۳ سالشونه چطوری با این وضعیت هاستری گرفته و بی دلیل cmd میزنه. 2- پارتی بازی : وقتی ng نمیتونه بنده رو بگیره چرا ایشون اومده دخالت کرده تا وقتی که کیل شدم توسط ایشون تو خونه بودم که سریع ng اومد بنده رو کشت 3- بنده خیلی شاکی هستم نه تنها باید برای بنده bail بخرند و خسارت رو جبران کنن بلکه باید بخاطر پیام دادن بی دلیل و کیل کردن در مواقع حساس بی دلیل مجازات بشن. از سرپرست محترم ممنون میشم هر چه زود تر رسیدگی کنه من توی اکانتم تا اطلاع ثانوی نمیرم باید bail بده طرف خاطی. با تشکر. • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده چهارشنبه در 18:41 توسط MrNobl اشتباه تایپی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CanavaR ارسال شده در چهارشنبه در 22:14 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 22:14 3 ساعت قبل، MrNobl گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام؛ بنده از زندان در حال فرار بودم که پلیس هم نتونست بنده رو بگیره و بنده با موفقیت داشتم فرارمو میکردم این به کنار. دقیقاً دم در لباس فروشی که از ماشین خودمو پرت کردم که سریع برم تو لباس فروشی دیدم ایشون اومدن خیلی عمداً منو 0 hp کرد. 1- تو قوانین نوشته که سن هاستری برای ۱۵+ ایشون ۱۳ سالشونه چطوری با این وضعیت هاستری گرفته و بی دلیل cmd میزنه. 2- پارتی بازی : وقتی ng نمیتونه بنده رو بگیره چرا ایشون اومده دخالت کرده تا وقتی که کیل شدم توسط ایشون تو خونه بودم که سریع ng اومد بنده رو کشت 3- بنده خیلی شاکی هستم نه تنها باید برای بنده bail بخرند و خسارت رو جبران کنن بلکه باید بخاطر پیام دادن بی دلیل و کیل کردن در مواقع حساس بی دلیل مجازات بشن. از سرپرست محترم ممنون میشم هر چه زود تر رسیدگی کنه من توی اکانتم تا اطلاع ثانوی نمیرم باید bail بده طرف خاطی. با تشکر. • مدارک (فیلم یا عکس): درود خدمت شاکی محترم اولن من به شما گفتم آیدی تون اشتباه کردم تو مدرکی که خودتون گذاشتید هم معلومه PM/ دادم و گفتم و معذرت خواهی هم کردم اگه کال میدادی میگفتی من بهت bail میدادم نیاز به این کار ها نبود بدرود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrNobl ارسال شده در 20 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل ایشون خسارت رو پرداخت کردن پس میگیرم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CanavaR ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل https://uploadkon.ir/uploads/e5f527_25Screenshot-۲۰۲۵۰۲۲۷-۱۶۵۲۲۵-AGSA.jpg خسارت ایشون به درخواست خودشون واریز شد مبلغ 50,000$ و ۵۰ک دیگر هم به صورت Pay داده شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.