Balance ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل سلام و عرض ادب بعضی اوقات ما یه سری اکانتایی رو میسازیم که بی دلیل ساخته شده و شمارمون روش هستش. تو سرور هیچ کدی برای Delete کردن اکانت یا شماره نیست. بنده میخواستم یه پیشنهاد جالب بدم واسه خودم و کسایی که اکانتای بی دلیل ساختن و میخوان پاک کنن اون اکانتو. یه کامندی بسازید که بشه اکانت رو حذف کنه. مثال: DeleteAccunt , DeleteAcc , AccuntDelete شاد باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArowN ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل (+) نقل قول Hope, is never so lost that it cannot be found again لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Balance ارسال شده در 17 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل 7 دقیقه قبل، Balance گفته است: سلام و عرض ادب بعضی اوقات ما یه سری اکانتایی رو میسازیم که بی دلیل ساخته شده و شمارمون روش هستش. تو سرور هیچ کدی برای Delete کردن اکانت یا شماره نیست. بنده میخواستم یه پیشنهاد جالب بدم واسه خودم و کسایی که اکانتای بی دلیل ساختن و میخوان پاک کنن اون اکانتو. یه کامندی بسازید که بشه اکانت رو حذف کنه. مثال: DeleteAccunt , DeleteAcc , AccuntDelete شاد باشید. یک چیز ام اضافه کنم به این حرف هام الان بعضی ها مینویسن مثلا اکانتمونو Share بدیم راحت میتونن اکانتمو دیلیت بکنن. خیر چون که من نظرم اینه این سیستم فقط واسه اکانتای -5 لول باشن. یعنی اکانتایی که لول شون +5 هستش نتونی دیلیت کنی. مرسی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Antoine ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل موافقم(+) 3 دقیقه قبل، Balance گفته است: یک چیز ام اضافه کنم به این حرف هام الان بعضی ها مینویسن مثلا اکانتمونو Share بدیم راحت میتونن اکانتمو دیلیت بکنن. خیر چون که من نظرم اینه این سیستم فقط واسه اکانتای -5 لول باشن. یعنی اکانتایی که لول شون +5 هستش نتونی دیلیت کنی. مرسی. دقیقا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل درود و با عرض احترام! نظر بنده هم مثبت (+) می باشد. نقل قول 𝐋𝐨𝐬𝐭 𝐢𝐧 𝐋𝐮𝐬𝐭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Asian ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل (+) U R God Damn Right نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnZi ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingSobhan ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل همه نظرات عالی هستن و من هم موتفقم (+) 46 دقیقه قبل، Balance گفته است: سلام و عرض ادب بعضی اوقات ما یه سری اکانتایی رو میسازیم که بی دلیل ساخته شده و شمارمون روش هستش. تو سرور هیچ کدی برای Delete کردن اکانت یا شماره نیست. بنده میخواستم یه پیشنهاد جالب بدم واسه خودم و کسایی که اکانتای بی دلیل ساختن و میخوان پاک کنن اون اکانتو. یه کامندی بسازید که بشه اکانت رو حذف کنه. مثال: DeleteAccunt , DeleteAcc , AccuntDelete شاد باشید. و این هم بگم DeleteAccunt نیست DeleteAccount هست 1 نقل قول You don't always care about everything you have, but when you lose it, it becomes important to you like a ...mother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل 47 دقیقه قبل، Balance گفته است: سلام و عرض ادب بعضی اوقات ما یه سری اکانتایی رو میسازیم که بی دلیل ساخته شده و شمارمون روش هستش. تو سرور هیچ کدی برای Delete کردن اکانت یا شماره نیست. بنده میخواستم یه پیشنهاد جالب بدم واسه خودم و کسایی که اکانتای بی دلیل ساختن و میخوان پاک کنن اون اکانتو. یه کامندی بسازید که بشه اکانت رو حذف کنه. مثال: DeleteAccunt , DeleteAcc , AccuntDelete شاد باشید. نظر من اینه اگ این اختیار ادمین ها داشته باشند خیلی بهتر میتونه انجام بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل عالی عمو نیما (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ConFessor ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل درود (+) ولی محدودیت لول نداشته باشه مصلا اون طرفی که اکانت رو زده فقط همون بتونه دیلیت کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpoiLer ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل (ویرایش شده) احتمال Abuse زیادی وجود داره مثال: یه نفر رندوم بعنوان یه رفیق رمز و پین شما رو داره، یهو وارد اکانت میشه و اکانتی که ۱-۲-۳-۴-۵ یا حتی ۶ سال براش زحمت کشیدی رو به باد میده ناکارآمد (-) ویرایش شده 16 ساعت قبل توسط SpoiLer نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingSobhan ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل اینطوری هم میشه اگه یک اکانت بعد از مدتی مثلا ۶ ماه آنلاین نشد ادمین بتونه DeleteAccount کنه با شماره خودت هم بتونی DeleteAccount کنی هم عالیه 3 دقیقه قبل، SpoiLer گفته است: احتمال Abuse زیادی وجود داره مثال: یه نفر رندوم بعنوان یه رفیق رمز و پین شما رو داره، یهو وارد اکانت میشه و اکانتی که ۱-۲-۳-۴-۵ یا حتی ۶ سال براش زحمت کشیدی رو به باد میده ناکارآمد (-) نه نگاه به رمز و پین نیست شماره موبایل یا ایمیل باشه نقل قول You don't always care about everything you have, but when you lose it, it becomes important to you like a ...mother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpoiLer ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل 2 دقیقه قبل، KingSobhan گفته است: اینطوری هم میشه اگه یک اکانت بعد از مدتی مثلا ۶ ماه آنلاین نشد ادمین بتونه DeleteAccount کنه با شماره خودت هم بتونی DeleteAccount کنی هم عالیه نه نگاه به رمز و پین نیست شماره موبایل یا ایمیل باشه اینجور مسائل ایمن نیستن حتی اگه از طریق شماره باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XVAi ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل _ نقل قول پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران My XVAi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpoiLer ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل (ویرایش شده) اعتبار آرساکیا به قدیمی هاشه، کسایی هستن که این سرور رو پایهگذاری کردن یعنی اگه ۶ ماه آنلاین نشن Delete account بشن؟ شما خودت راضی ای که اگه ۶ ماه نیومدی گیم Delete account بشی؟ ویرایش شده 16 ساعت قبل توسط SpoiLer نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingSobhan ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل 1 دقیقه قبل، SpoiLer گفته است: اعتبار آرساکیا به قدیمی هاشه، کسایی هستن که این سرور رو پایهگذاری کردن یعنی اگه ۶ ماه آنلاین نشن Delete account بشن شما خودت راضی ای که اگه ۶ ما نیومدی گیم Delete account بشی؟ مثال زدم نقل قول You don't always care about everything you have, but when you lose it, it becomes important to you like a ...mother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Balance ارسال شده در 16 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل 14 دقیقه قبل، amirdii گفته است: نظر من اینه اگ این اختیار ادمین ها داشته باشند خیلی بهتر میتونه انجام بشه کار ادمینا سخت میشه ولی نظر خوبیه مرسی 9 دقیقه قبل، SpoiLer گفته است: احتمال Abuse زیادی وجود داره مثال: یه نفر رندوم بعنوان یه رفیق رمز و پین شما رو داره، یهو وارد اکانت میشه و اکانتی که ۱-۲-۳-۴-۵ یا حتی ۶ سال براش زحمت کشیدی رو به باد میده ناکارآمد (-) گفتم که اکانت +۵ لول باشه نمیتونی دیلیت کنی اکانتی که لول ۵ عه تو ۳ ۴ روز میشه لول ۵ زحمتیم پاش نیست که بگی ای بابا پاک شد اکانتم 1 دقیقه قبل، SpoiLer گفته است: اعتبار آرساکیا به قدیمی هاشه، کسایی هستن که این سرور رو پایهگذاری کردن یعنی اگه ۶ ماه آنلاین نشن Delete account بشن شما خودت راضی ای که اگه ۶ ما نیومدی گیم Delete account بشی؟ حرف شما درسته ولی حرفای منو درست متوجه نشدید مرسی بابت کامنت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BLUM ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DaShBaLaaCH ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل (-) ولی بجاش یه چیزی بیارن که بشه شمارت رو از اون اکانت حذف کنی نقل قول بخند،هيچكَسبهغمتاهميتنميده! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل (-) نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AndrewTate ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل درود، نظر بنده (-) هستش چون اگر این بیاد سوء استفاده ام زیاد میشه و ساخت این باعث اختلال در بازی میشه نقل قول مهم نیس چقد بالایی مهم اینه اون بالا عقابی یا لاشخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Balance ارسال شده در 2 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل 8 ساعت قبل، AndrewTate گفته است: درود، نظر بنده (-) هستش چون اگر این بیاد سوء استفاده ام زیاد میشه و ساخت این باعث اختلال در بازی میشه چه نوع سو استفاده ای؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.