Amirhussein ارسال شده در چهارشنبه در 13:46 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 13:46 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام من در اقلیت تاکسی درخواست گذاشتم که اصلا دیده نشده انگار نه انگار پست گذاشتم،درخواست رسیدگی دارم • مدارک (فیلم یا عکس): درخواست اولویت بندی 𝗔𝗺𝗶𝗿𝗵𝘂𝘀𝘀𝗲𝗶𝗻 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariiya ارسال شده در چهارشنبه در 19:11 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 19:11 شما علاوه بر اینکه فرم شکایت خود را به درستی پر نکردیدو شما تایم پلی ماهانه رو نداشتین و در اولویت تست گیری قرار نمی گرفتید بابت مشکل پیش آمده پوزش میطلبیم. Number One Family :My Accounts :My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirhussein ارسال شده در پنجشنبه در 07:34 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 07:34 (ویرایش شده) 12 ساعت قبل، Ariiya گفته است: شما علاوه بر اینکه فرم شکایت خود را به درستی پر نکردیدو شما تایم پلی ماهانه رو نداشتین و در اولویت تست گیری قرار نمی گرفتید بابت مشکل پیش آمده پوزش میطلبیم. بنده مشکل من اینه چرا اصلا نامی از من در اولویت بندی نبرده شده ؟؟؟؟؟ الان هم فهمیدم اوگی تایم و درست پرکردن فروم بوده تمام. شکایت رد شود. ویرایش شده پنجشنبه در 07:35 توسط Amirhussein 𝗔𝗺𝗶𝗿𝗵𝘂𝘀𝘀𝗲𝗶𝗻 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
دیدگاه ویژه شده Robert ارسال شده در پنجشنبه در 17:18 دیدگاه ویژه شده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 17:18 9 ساعت قبل، Amirhussein گفته است: شکایت رد شود. -بسته شد. 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
ارسال شده توسط Robert،
0 واکنش
رفتن به پست