Abbas1345 ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 از نظر من داشتن شغل trucker در ls و هم lv باشد چون افراد های تازه وارد و خیلی ها به این شغل علاقه دارن. وبه همین دلیل زیادی شلوغ میشود اگه این شغل رو به sf هم منتقل بدیم خوب تر میشود. چون sf هیچ job نداره و خییلی هم خلوت هست. با این روش به نظر من این روش خوبیه. موفق و پیروز باشید.بدرود. نقل قول My. Account https://uploadkon.ir/uploads/5bb412_25InShot-20250212-191406904.gif {عشق فقدر رفاقت. 》¡¿¿》\\\\\\\ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeDi ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 ۱ ساعت قبل، Abbas1345 گفته است: از نظر من داشتن شغل trucker در ls و هم lv باشد چون افراد های تازه وارد و خیلی ها به این شغل علاقه دارن. وبه همین دلیل زیادی شلوغ میشود اگه این شغل رو به sf هم منتقل بدیم خوب تر میشود. چون sf هیچ job نداره و خییلی هم خلوت هست. با این روش به نظر من این روش خوبیه. موفق و پیروز باشید.بدرود. درود. نظر من (-) •داخل سرور همنطوری لگ زیاده و با اینکار شدت لگ وحشتناک میشه! • شغل trucker در شهر ls lv sf هم خیلی خطرناکه چون اگه با ماشین شخصی دیگه نمیشه در شهر حرکت کرد و امنیت باقی نمیمونه. نقل قول یا رب مباد انکه گدا معتبر شود ...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 خوبه، ولی میشه یه فکر دیگه ای کرد برای شلوغی Trucker نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abbas1345 ارسال شده در چهارشنبه در 07:45 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 07:45 9 ساعت قبل، TeDi گفته است: درود. نظر من (-) •داخل سرور همنطوری لگ زیاده و با اینکار شدت لگ وحشتناک میشه! • شغل trucker در شهر ls lv sf هم خیلی خطرناکه چون اگه با ماشین شخصی دیگه نمیشه در شهر حرکت کرد و امنیت باقی نمیمونه. من منظورم فقدر در SF بود و یک گوشه کوچکی باشه نقل قول My. Account https://uploadkon.ir/uploads/5bb412_25InShot-20250212-191406904.gif {عشق فقدر رفاقت. 》¡¿¿》\\\\\\\ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abbas1345 ارسال شده در چهارشنبه در 07:47 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 07:47 9 ساعت قبل، TeDi گفته است: درود. نظر من (-) •داخل سرور همنطوری لگ زیاده و با اینکار شدت لگ وحشتناک میشه! • شغل trucker در شهر ls lv sf هم خیلی خطرناکه چون اگه با ماشین شخصی دیگه نمیشه در شهر حرکت کرد و امنیت باقی نمیمونه. حرفه شما درسته ولی خوب برای رد شدن از جاب تراک باید حتما یک بیمه ماشینت میره میدونی چی میگم اینجوری بهتر میشه امنیت هم بهتره نقل قول My. Account https://uploadkon.ir/uploads/5bb412_25InShot-20250212-191406904.gif {عشق فقدر رفاقت. 》¡¿¿》\\\\\\\ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در چهارشنبه در 08:13 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 08:13 11 ساعت قبل، Abbas1345 گفته است: از نظر من داشتن شغل trucker در ls و هم lv باشد چون افراد های تازه وارد و خیلی ها به این شغل علاقه دارن. وبه همین دلیل زیادی شلوغ میشود اگه این شغل رو به sf هم منتقل بدیم خوب تر میشود. چون sf هیچ job نداره و خییلی هم خلوت هست. با این روش به نظر من این روش خوبیه. موفق و پیروز باشید.بدرود. قبلا خیلی بحث شده ، ولی کسی توجه نکرد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AndrewTate ارسال شده در چهارشنبه در 08:16 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 08:16 نظر خوبی است 1 نقل قول مهم نیس چقد بالایی مهم اینه اون بالا عقابی یا لاشخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در جمعه در 09:55 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 09:55 نظر بنده در موردِ این پیشنهاد (-) میباشد؛ پینوشت: این قابلیت خیلی ضروری و کاربردی نیست. سیستم شغل Truck درخال تغییر و تحولاتیست. نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abbas1345 ارسال شده در جمعه در 12:14 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 12:14 2 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: نظر بنده در موردِ این پیشنهاد (-) میباشد؛ پینوشت: این قابلیت خیلی ضروری و کاربردی نیست. سیستم شغل Truck درخال تغییر و تحولاتیست. شما خودت ی سر به truck بزن ببین چقدر شلوغ هست. نقل قول My. Account https://uploadkon.ir/uploads/5bb412_25InShot-20250212-191406904.gif {عشق فقدر رفاقت. 》¡¿¿》\\\\\\\ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۲/۱۰ در 00:14، Abbas1345 گفته است: شما خودت ی سر به truck بزن ببین چقدر شلوغ هست. در ۱۴۰۳/۱۲/۹ در 21:55، AdmBoT گفته است: سیستم شغل Truck درخال تغییر و تحولاتیست. نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.