TheArshiya ارسال شده در پنجشنبه در 10:13 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 10:13 عالی فقط @XiNدادا به صورت ویدیو خدایی آموزش ریختن این HUD جاده رو بزار نقل قول My accounts: My brothers: My bloodys لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در پنجشنبه در 10:21 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 10:21 20 دقیقه قبل، TheCaptain گفته است: داداش اون گناهی نداشت خواب تو هم میبینم 50 دقیقه قبل، TheCaptain گفته است: داداش اون گناهی نداشت خوب اون تست رو گرفت من فنگلیش چیه اون وقت فارسی هم از سرم پرید خواب تورو هم میبینم نقل قول Tommy Pars لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GeNeSis ارسال شده در پنجشنبه در 17:51 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 17:51 داش لذت بردیم، ولی چه چیزای جالبی زدی! نقل قول My AccounT: @SaMy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XiN ارسال شده در پنجشنبه در 18:18 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 18:18 8 ساعت قبل، ImSoroush گفته است: بنازم آقا مهتی 8 ساعت قبل، TheArshiya گفته است: عالی فقط @XiNدادا به صورت ویدیو خدایی آموزش ریختن این HUD جاده رو بزار به زودی گذاشته میشه اگه حمایت کنین 25 دقیقه قبل، GeNeSis گفته است: داش لذت بردیم، ولی چه چیزای جالبی زدی! به زودی یکسری مود قرار میدم نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GeNeSis ارسال شده در پنجشنبه در 18:20 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 18:20 1 دقیقه قبل، XiN گفته است: به زودی گذاشته میشه اگه حمایت کنین به زودی یکسری مود قرار میدم خوبه دمتم گرم، یکم زود تر بزار که خیلی نیازم عشقی نقل قول My AccounT: @SaMy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XiN ارسال شده در پنجشنبه در 18:24 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 18:24 با سلام دوستان عزیز کسانی که دوست دارن تاپیک آموزشی تغییر Road , HUD , Gunpack , Effect گذاشته بشه همینجا اعلام کنن. موفق و موید باشید. نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GeNeSis ارسال شده در پنجشنبه در 18:48 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 18:48 اعلام میکنم که میخوام یه تاپیک در مورد مود ها بگذاری! نقل قول My AccounT: @SaMy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در پنجشنبه در 18:53 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 18:53 بنازم نقل قول Tommy Pars لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ImSoroush ارسال شده در پنجشنبه در 21:13 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:13 2 ساعت قبل، XiN گفته است: با سلام دوستان عزیز کسانی که دوست دارن تاپیک آموزشی تغییر Road , HUD , Gunpack , Effect گذاشته بشه همینجا اعلام کنن. موفق و موید باشید. اگه بزاری عالی میشه نقل قول I will fight until the end لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ConFessor ارسال شده در پنجشنبه در 21:16 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:16 2 ساعت قبل، XiN گفته است: با سلام دوستان عزیز کسانی که دوست دارن تاپیک آموزشی تغییر Road , HUD , Gunpack , Effect گذاشته بشه همینجا اعلام کنن. موفق و موید باشید. داش بزار من اعلام میکنم دمتم گرم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GeNeSis ارسال شده در پنجشنبه در 23:00 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:00 خب الان طبق ۶ ساعت تلاش من، یاد گرفتم تمام مود هایی که استفاده کردی جز اسکین رو بریزم رو بازیم به اسکین نیاز دارم کمککککک نظرم عوض شد نباید خز بشه تو سرور نزار پس! نقل قول My AccounT: @SaMy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSmarTy ارسال شده در جمعه در 05:52 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 05:52 GG داش مهدی عالی نقل قول The KillerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در جمعه در 08:56 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 08:56 عالی مهدی جون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EleCTeD ارسال شده در جمعه در 10:07 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:07 بنازم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ting ارسال شده در جمعه در 13:20 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 13:20 18 ساعت قبل، XiN گفته است: با سلام دوستان عزیز کسانی که دوست دارن تاپیک آموزشی تغییر Road , HUD , Gunpack , Effect گذاشته بشه همینجا اعلام کنن. موفق و موید باشید. میشه؟ نقل قول اونی که تا بهش پیام ندی بهت پیام نمیده خیلی وقته از زندگیت رفته فقط یادش رفته خداحافظی کنه My Staff Account My Staff friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XiN ارسال شده در شنبه در 17:40 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:40 در ۱۴۰۳/۱۲/۹ در 22:18، GeNeSis گفته است: اعلام میکنم که میخوام یه تاپیک در مورد مود ها بگذاری! فعلا سرم شلوغه تایم آزاد بشه حتما میزارم در ۱۴۰۳/۱۲/۹ در 22:23، Tommy گفته است: بنازم در ۱۴۰۳/۱۲/۱۰ در 00:43، ImSoroush گفته است: اگه بزاری عالی میشه میزارم در ۱۴۰۳/۱۲/۱۰ در 00:46، ConFessor گفته است: داش بزار من اعلام میکنم دمتم گرم. میزارم در ۱۴۰۳/۱۲/۱۰ در 02:30، GeNeSis گفته است: خب الان طبق ۶ ساعت تلاش من، یاد گرفتم تمام مود هایی که استفاده کردی جز اسکین رو بریزم رو بازیم به اسکین نیاز دارم کمککککک نظرم عوض شد نباید خز بشه تو سرور نزار پس! یا همه یا هیچکس در ۱۴۰۳/۱۲/۱۰ در 09:22، TheSmarTy گفته است: GG داش مهدی عالی عشق منی داش پویا در ۱۴۰۳/۱۲/۱۰ در 12:26، KrillZ گفته است: عالی مهدی جون در ۱۴۰۳/۱۲/۱۰ در 13:37، EleCTeD گفته است: بنازم در ۱۴۰۳/۱۲/۱۰ در 16:50، Ting گفته است: میشه؟ به زودی نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GeNeSis ارسال شده در شنبه در 19:58 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:58 اسکین رو هم یاد گرفتم درست کنم، کسانی که علاقه دارن میتونن سرچ کنن و صد در صد چیزای مفیدی پیدا میکنید، خودم ۶ ساعت وقت گذاشتم و با سرچ کردن تمام مود ها رو یاد گرفتم اوکی کنم زیاد سخت نیست فقط باید زمان بزاری و فایل پیدا کنید. شاید خودم اموزش بزارم، معلوم نیست! نقل قول My AccounT: @SaMy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.