sepehnzd ارسال شده در دیروز در 09:56 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:56 ببخشید من میخواستم بدونم عقلیت تاکسی کی بازی میسه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 YounesKhan ارسال شده در دیروز در 10:38 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 10:38 باز شد بود الان داره تست میگره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 ijoker ارسال شده در دیروز در 10:42 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 10:42 38 دقیقه قبل، sepehnzd گفته است: ببخشید من میخواستم بدونم عقلیت تاکسی کی بازی میسه با سلام و درود فراوان خدمت شما @sepehnzd! هر وقت که لیدر محترم اقلیت مورد نظر(تاکسی) آقای @Ariiya شروع به عضو گیری برای اقلیت بکنند، در بخش "درخواست عضویت" اقلیت تاکسی، پیامی مبتنی بر اغاز عضو گیری قرار میدهند. حال شما می توانید با چک کردن بخش "گزارش تست" برسی کنید که چه وقت عضو گیری نوبت قبلی درخواست ها به پایان میرسد و خود را اماده گذاشتن پست کنید. اگر مشکلی بود در پیام شخصی با بنده در میان بگذارید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سوال
sepehnzd
ببخشید من میخواستم بدونم عقلیت تاکسی کی بازی میسه
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده