KAIKO ارسال شده در دوشنبه در 22:32 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 22:32 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:- • توضیحات: با سلام وقتتون بخیر بنده از قانون جدید که فروختن وسیله ی نقلیه بالاتر از استند کلاهبرداری هستش بیخبر بودم اما از اونجایی که از بقیه شنیده بودم موقع ی معامله ریپورت دادم و ادمین اومد بهش گفتم که من میخوام وسیله ی تقلیه ی خودمو با بایک ترید بدم و بهش توضیح دادم و (گفتم اجازه ی همچین کاری رو دارم یا خیر و اینکه میتونم انجام بدم یا نه ) و ایشون بدون اینکه مایک بده به صورت مستقیم بنده رو از سرور بن کرد من ریپورت دادم که از ادمین سوال کنم مه همچنین چیزی ممکن هستش یا نه ایشون به چه دلیل بنده رو بن کرد در صورتی که معامله انجام نشده بود. • مدارک (فیلم یا عکس): تاریخچه ی محرومیت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AiimBoT ارسال شده در دیروز در 04:49 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 04:49 درود خدمتِ شما مدارِک و توضیحاتِ لازم برایِ مسئول اَدمین ها ارسال شد Staff-Note موفق باشید نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در 16 ساعت قبل سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل درود و وقت بخیر ادمین محترم @AiimBoTلطفا تا حداکثر 24 ساعت آینده مدارک را برای بنده ارسال کنید. نقل قول God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AiimBoT ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل 25 دقیقه قبل، Mortezaa گفته است: درود و وقت بخیر ادمین محترم @AiimBoTلطفا تا حداکثر 24 ساعت آینده مدارک را برای بنده ارسال کنید. درود اضافه شدید نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.