Terible ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 (ویرایش شده) درود و احترام خدمت تمام بازیکنان و @makara امیدوارم که حالت خوب باشه بریم که داشته باشیم سوالاتمون رو: 1_اسمت چیه؟ 2_چند سالته؟ 3_اهل کجایی؟ 4_چه کسی رو بیشتر از همه دوست داری؟ 5_تو رابطه هستی؟ 9_چه شهری رو دوست داری؟(تو خارج) 10_چه ماشینی رو دوست داری؟(توی بازی) 12_به چه چیزی خیلی علاقه داری؟ 13_بهترین رفیقات کین؟(تویه واقیعت) 14_PC یا Android؟ 15_علی یا کامیاب؟ 16_به جز ارساکیا گیم دیگه ای بازی میکنی؟ 17_سینمایی یا سریال؟ 18_چای تریاک یا قهوه؟ 19_رازه موفقیتت چیه؟(توی بازی) 20_بهترین رفیقات تویه بازی کین؟(باید بگی) 21_منو میشناسی؟ 22_ Slap یا Neverlose? 23_چطوری با ارساکیا اشنا شدی؟ خب خب سوالاتمون تموم شد @Makarani امیدوارم ببینیشون و جواب بدی شاد باشید، بدرود. ویرایش شده February 24 توسط Terible نقل قول به هر حال مشکلی با منفور بودن ندارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 شما گفت کو کنید من ماکارونی درست کنم بیارم الان آماده میشه تو صف وایسید به همه می رسه ممد بیا پخش بگید کسی سالمند داره بیاره امشب غذا ماکارونی میدیم ممد ماکارانی برو پخش کن غذا هارو بدو تا ثواب کنیم 1 نقل قول My Account GhostBusters: My Account Multi Staffing: My leader clan: Staff Team My Friend : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheExpert ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 سلام سجاد جان مرسی از دعوتت. 1_اسمت چیه؟ممد هستم ولی حسنم صدام میکنن 2_چند سالته؟15 3_اهل کجایی؟اسلامشهر 4_چه کسی رو بیشتر از همه دوست داری؟خودتو 5_تو رابطه هستی؟بله 9_چه شهری رو دوست داری؟(تو خارج)Ankara 10_چه ماشینی رو دوست داری؟(توی بازی)Walton 12_به چه چیزی خیلی علاقه داری؟به بازی کردن کنار دوستام 13_بهترین رفیقات کین؟(تویه واقیعت) @HamidX @Elmacho @Mortezaa و خودت. 14_PC یا Android؟دو تاش 15_علی یا کامیاب؟با علی هم صحبت نشدم بنابر این @Kamyab 16_به جز ارساکیا گیم دیگه ای بازی میکنی؟خیر 17_سینمایی یا سریال؟سینمایی 18_چای تریاک یا قهوه؟صد در صد چای تریاک 19_رازه موفقیتت چیه؟(توی بازی)موفق نشدم که هنوز 20_بهترین رفیقات تویه بازی کین؟(باید بگی) @Mortezaa @Penetrating @Slap @Neverlose @EnDWaY @InVasIoN و خودت 21_منو میشناسی؟بله داشیمی 22_ Slap یا Neverlose?جوفتشون 23_چطوری با ارساکیا اشنا شدی؟رفقا بهم گفتن اینم جواب هات مرسی از اینکه منو دعوت کردی،بدرود. 9 ساعت قبل، Bullet گفته است: شما گفت کو کنید من ماکارونی درست کنم بیارم الان آماده میشه تو صف وایسید به همه می رسه ممد بیا پخش بگید کسی سالمند داره بیاره امشب غذا ماکارونی میدیم ممد ماکارانی برو پخش کن غذا هارو بدو تا ثواب کنیم داداش 2 1 نقل قول میسپارمت به دریا، اگه خورشید نتابه تا فردا، برا من زنده ای هنوز هرجا، نمیزارم بمونی تنها... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InVasIoN ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 ممد من رفیق ریلت نیستم یعنی نقل قول My accounts گــــیــــر کــــردیــــمــــ بیــــن ســــاعــــتــــیــــ کــــهــــ نمــــیــــگــــذرهــــ و عــــمــــریــــ کــــهــــ زود مــــیــــگــــذرهــــ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheExpert ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 9 دقیقه قبل، InVasIoN گفته است: ممد من رفیق ریلت نیستم یعنی حاجی یادم رفت نقل قول میسپارمت به دریا، اگه خورشید نتابه تا فردا، برا من زنده ای هنوز هرجا، نمیزارم بمونی تنها... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheArshiya ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 کجای اسلامشهری؟(منم اسلامشهرم)؟ نقل قول My accounts: My brothers: My bloodys لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheExpert ارسال شده در سهشنبه در 10:05 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 10:05 (ویرایش شده) 55 دقیقه قبل، TheArshiya گفته است: کجای اسلامشهری؟(منم اسلامشهرم)؟ اکبر اباد،میشناسی؟ ویرایش شده سهشنبه در 10:06 توسط Makarani نقل قول میسپارمت به دریا، اگه خورشید نتابه تا فردا، برا من زنده ای هنوز هرجا، نمیزارم بمونی تنها... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheArshiya ارسال شده در سهشنبه در 10:20 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 10:20 اره میدان نماز میشناسی؟ نقل قول My accounts: My brothers: My bloodys لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheExpert ارسال شده در سهشنبه در 10:40 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 10:40 همونی که تو موسی اباده؟ نقل قول میسپارمت به دریا، اگه خورشید نتابه تا فردا، برا من زنده ای هنوز هرجا، نمیزارم بمونی تنها... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در سهشنبه در 22:46 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 22:46 ممد به مولا عشق منی! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در چهارشنبه در 05:38 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 05:38 ماکارونی نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PadeShah ارسال شده در چهارشنبه در 08:28 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 08:28 تریاک؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheArshiya ارسال شده در چهارشنبه در 18:45 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 18:45 در ۱۴۰۳/۱۲/۷ در 14:10، Makarani گفته است: همونی که تو موسی اباده؟ اره خود خودشه نقل قول My accounts: My brothers: My bloodys لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در پنجشنبه در 16:41 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 16:41 در ۱۴۰۳/۱۲/۷ در 10:48، Makarani گفته است: حاجی یادم رفت واای دیگه عشف من نیستی منو جزو دوستات تگ نکردی واااااااااااای نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheExpert ارسال شده در پنجشنبه در 17:56 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 17:56 (ویرایش شده) ۱ ساعت قبل، ijoker گفته است: واای دیگه عشف من نیستی منو جزو دوستات تگ نکردی واااااااااااای ولی تو عشقه منی اقااااااا یادم رفت شما هارو عجببببببب ویرایش شده پنجشنبه در 17:57 توسط Makarani نقل قول میسپارمت به دریا، اگه خورشید نتابه تا فردا، برا من زنده ای هنوز هرجا، نمیزارم بمونی تنها... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در پنجشنبه در 17:59 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 17:59 3 دقیقه قبل، Makarani گفته است: ولی تو عشقه منی اقااااااا یادم رفت شما هارو عجببببببب الان بلاکت می کنم! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliRezaART ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۲/۷ در 09:53، Makarani گفته است: سلام سجاد جان مرسی از دعوتت. 1_اسمت چیه؟ممد هستم ولی حسنم صدام میکنن 2_چند سالته؟15 3_اهل کجایی؟اسلامشهر 4_چه کسی رو بیشتر از همه دوست داری؟خودتو 5_تو رابطه هستی؟بله 9_چه شهری رو دوست داری؟(تو خارج)Ankara 10_چه ماشینی رو دوست داری؟(توی بازی)Walton 12_به چه چیزی خیلی علاقه داری؟به بازی کردن کنار دوستام 13_بهترین رفیقات کین؟(تویه واقیعت) @HamidX @Elmacho @Mortezaa و خودت. 14_PC یا Android؟دو تاش 15_علی یا کامیاب؟با علی هم صحبت نشدم بنابر این @Kamyab 16_به جز ارساکیا گیم دیگه ای بازی میکنی؟خیر 17_سینمایی یا سریال؟سینمایی 18_چای تریاک یا قهوه؟صد در صد چای تریاک 19_رازه موفقیتت چیه؟(توی بازی)موفق نشدم که هنوز 20_بهترین رفیقات تویه بازی کین؟(باید بگی) @Mortezaa @Penetrating @Slap @Neverlose @EnDWaY @InVasIoN و خودت 21_منو میشناسی؟بله داشیمی 22_ Slap یا Neverlose?جوفتشون 23_چطوری با ارساکیا اشنا شدی؟رفقا بهم گفتن اینم جواب هات مرسی از اینکه منو دعوت کردی،بدرود. داداش ماشالا ۱۵ سالته تو رابطه ای 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل بلاکت می کنم ایییشش نقل قول My Account GhostBusters: My Account Multi Staffing: My leader clan: Staff Team My Friend : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.