RedNinja ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: درود خدمت کامیاب عزیز و بقیه تیم استف ارساکیا گیم بنده از ته قلبم برای اشتباهاتی که انجام دادم از دوست عزیزم کامیاب از جمله دروغ هایی که گفتم و اون حرکتی که بعد از پایان هاستری زدم واقعا عذر میخوام ازتون بنده در این تاپیک هیچ شکایتی از کامیاب عزیز ندارم و فقط به این دلیل که بنده ۲ روز پیش با علی عند وی عزیز صحبت کردم ایشون گفتند که گلد رو بزن رو اکانت من شب به کامیاب میگم ان تعلیقت کنه بنده گلد رو زدم ولی کامیاب عزیز احتمالا به دلیل مشقله زیاد فراموش کردند در این تاپیک فقد از کامیاب میخوام که اکانت بنده رو ان تعلیق کنه خیلی ممنونم • مدارک (فیلم یا عکس): توضیح داده شد Me: بوی گندم مال من هرچی که دارم مال تو... :) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در February 25 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 درود جهت آنبن میتوانید برای بنده پیام بگذارید. آنبن شدید. 2 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در February 25 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 با سلام و درود مورد مدنظر برطرف شد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده