رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

رد پست - Destroyer

DaShBaLaaCH

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: DaShBaLaaCH.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Destroyer.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: با سلام وقتی که پست ها باز شدن من برای اکانتم پست گذاشتم و حواسم نبود یه پست دیگه گذاشتم برای یه اکانت دیگه و وقتی که پست ها بسته شد ایشون پست من رو رد کردن به دلیل دوبار پست گذاشتن ولی همه‌ی لیدر ها وقتی دوتا پست به یه اکانت فروم می‌زاری اولی رو قبول میکنن و دومی رو رد و من نمیخوام ایشون مجازات بشن فقط منو تو اولویت بزارن 

• مدارک (فیلم یا عکس): کلیک   کلیک

d25378_7a8112_251000024841-2-.gifDaShBaLaaCH.pngd25378_7a8112_251000024841-2-.gif

بخند،‌هيچكَس‌به‌غمت‌اهميت‌نميده!

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود خدمت شاکی عزیز و مسئولین گرامی؛

20 ساعت قبل، DaShBaLaaCH گفته است:

با سلام وقتی که پست ها باز شدن من برای اکانتم پست گذاشتم و حواسم نبود یه پست دیگه گذاشتم برای یه اکانت دیگه و وقتی که پست ها بسته شد ایشون پست من رو رد کردن به دلیل دوبار پست گذاشتن

خود شما درحال تایید کردن این موضوع هستید، پس بجای شکایت از بنده، خودتون رو توجیح کنید.

Staff-Note

• دوست دارم که 2

Number One Family

لینک به دیدگاه

ولی همه‌ی لیدر ها وقتی دوتا پست میزاری اولی رو قبول میکنن دومی رو رد

d25378_7a8112_251000024841-2-.gifDaShBaLaaCH.pngd25378_7a8112_251000024841-2-.gif

بخند،‌هيچكَس‌به‌غمت‌اهميت‌نميده!

لینک به دیدگاه

• Robert موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...