DemonDragon ارسال شده در یکشنبه در 16:33 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:33 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: الله • توضیحات: ایشون رو بنده تلپورت بی دلیل میده و ایشون نیک خود را عوض کرده از boroken به Darkteam • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/116623_25IMG-20250223-195822-197.jpg PERSIAN GULF اَدب نِشانِه تَرس نیست ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALIKAREGAR ارسال شده در یکشنبه در 16:59 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:59 گفت که من شکایت نکردم ولی demondragon به زور از ایشون عکس رو گرفته به دلیل اینکه من دوست نداشتم ایونت ان را acc کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALIKAREGAR ارسال شده در یکشنبه در 17:17 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:17 ایشون خودشون به من گفتن که تیپیم کن منم رفتم دیدم که توجیله گوتو کردم روش زمانی که بنده گوتو کردم رو ایشون در اومدن تو کلنم بهم گفتن که ایونتم acc کن منم گفتم داداش تو جیلی اونم گفت دراگون acc کن منم گفتم داداش من acc نمی کنم گفت باشه بورو همان تو که در تصویر هم هست تو کلن گفته acc کن event لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DemonDragon ارسال شده در یکشنبه در 23:07 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 23:07 آقای abbas_bavaghar رفیقم هست و من اون ندارع اون عکس داده من شکایت کنم میتونید از خودشون سوال کنید و الکی حرف نزنید PERSIAN GULF اَدب نِشانِه تَرس نیست ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abbas1345 ارسال شده در دوشنبه در 11:46 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:46 با سلام خود Abbas_Bavaghar هستم و از شما شکایت دارم و پس نمیگیرم. موفق باشید. My. Account https://uploadkon.ir/uploads/5bb412_25InShot-20250212-191406904.gif {عشق فقدر رفاقت. 》¡¿¿》\\\\\\\ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در سهشنبه در 15:42 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:42 با سلام و درود؛ اگر مدارکی دارید که هاسترِ مربوطه برای شما ایجادِ مزاحمتی کرده اَست مدارکِ بیشتری ارائه دهید. +مدارکِ شما برای اثباتِ این موضوع کافی نمی باشد. شکایتِ شما رد شد. +موفق باشید. +بسته شد! ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده