Mizox ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل (ویرایش شده) تغییر فونت اصلی بازی مثل فونت پول، موبایل و ... (اسم یا فایل فونت): فقط فونت پول عوض بشه - تغییر فونت چت بازی (اسم یا فایل فونت): خیر - تغییر Radardisc یا همان قاب نقشه کوچک روی صفحه (عکس یا توضیحات): بله یه چیز خفن دربیاد ریش و قیچی دست خودت - تغییر CrossHair یا همان Aim تیر اندازی (عکس یا توضیحات): ایم خوده بازی باشه ولی یکم کوچک تر و به رنگ قرمز - تغییر Icon های مپ مثل باشگاه، Tuning و ... (عکس، فایل یا توضیحات): ایکون ها قشنگ تر بشه و سبک مدرن یا مشکی - تغییر Fist یا همان علامت مشت روی صفحه (عکس یا توضیحات): فیست GTA V به رنگ بنفش - تغییر مپ بازی (عکس، فایل یا توضیحات): یه چیز به سلیقه خودت قشنگ در بیار - تغییر Icon اسلحه های بازی که هنگام در دست داشتن اسلحه، جایگزین Fist میشود (عکس، فایل یا توضیحات): فقط ایکن گان ها که میاد اون بالای صفحه مثل GTA V بشه ( مود اسلحه نمیخوام ) - HUD به صورت شخصی؟ عدم دسترسی بقیه کاربران (بله/خیر): بله - توضیحات تکمیلی و درخواست تغییرات بیشتر (اختیاری): دفعه قبل درخواست دادم برای من مود فرستادن و کلی نصب داشت من مود نمیخام فقط یک فایل ساده hud.txd باشه که جایگزین کنم ویرایش شده 20 ساعت قبل توسط Mizox نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ : 𝙼𝚢 𝚊𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝𝚜 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheArshiya ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل با سلام و درود خدمت شما @Mizox یه HUD برای شما ارسال شد اگه راضی بودین اعلام کنین که تاپیک بسته شه. نقل قول My accounts: My brothers: My bloodys لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در 19 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل @TheArshiya سلام خدمت شما دوست عزیز متاسفانه اون چیزی که من میخوام نیست و یک سری تغییرات احتیاج دارد 1- ایم گفتم یک ذره از دیفالت کوچک تر و به رنگ قرمز 2- ایکن گان هارو تغییر ندادید 3- فونت پول بازی که در گوشه سمت راست میاد تغییر نکرده 4- اگر امکان دارد ایکن های مپ کمی بزرگ تر شود _____________________ شکل فیست و نوع مپ عالی بود تغییر ندید نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ : 𝙼𝚢 𝚊𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝𝚜 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliRezaART ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل درود عزیز برای زیبایی کارتون نیاز به نمونه داریم @Mizox نقل قول تنها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheArshiya ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل ۱ ساعت قبل، Mizox گفته است: متاسفانه اون چیزی که من میخوام نیست و یک سری تغییرات احتیاج دارد 1- ایم گفتم یک ذره از دیفالت کوچک تر و به رنگ قرمز 2- ایکن گان هارو تغییر ندادید 3- فونت پول بازی که در گوشه سمت راست میاد تغییر نکرده 4- اگر امکان دارد ایکن های مپ کمی بزرگ تر شود _____________________ شکل فیست و نوع مپ عالی بود تغییر ندید با سلام دوست عزیز اون گان پک اینا جدا عه که شما حداقل یه نمونه بدین که من اونو تحویلتون بدم و فونت هم فایل جدا داره ایکون های مپ ام تا جایی که میدونم نمیشه بزرگ یا کوچک کرد و از چیزای کلی که میخواین باید نمونه کار بدین نقل قول My accounts: My brothers: My bloodys لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در 12 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل @TheArshiya آیکن گان ها به سبک این عکس و ایم هم دیفالت بازی فقط یه خورده کوچک تر و رنگ قرمز. فونت پول هم هرچی زدی فقط قابل خوندن باشه ممنون نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ : 𝙼𝚢 𝚊𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝𝚜 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EminenCe ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل با سلام خدمت شما در حاله اماده سازی HUD شما اماده است: Click توضیحات لازمو دادم, در صورت راضی بودن یکی از گرافیست ها و یکی از HUD ساز های این پست را که ازش راضی بودید تگ کنید و اعلام کنید تا پست بسته شود. بدرود نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در 2 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل @EminenCe توضیحات رو براتون فرستادم همینطور به طراح بهترین hud حتی با ایکن گان نزدیک به عکس یا حتی خوشگل تر 808 گلد داده میشود نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ : 𝙼𝚢 𝚊𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝𝚜 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.