Mizox ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل (ویرایش شده) تغییر فونت اصلی بازی مثل فونت پول، موبایل و ... (اسم یا فایل فونت): فقط فونت پول عوض بشه - تغییر فونت چت بازی (اسم یا فایل فونت): خیر - تغییر Radardisc یا همان قاب نقشه کوچک روی صفحه (عکس یا توضیحات): بله یه چیز خفن دربیاد ریش و قیچی دست خودت - تغییر CrossHair یا همان Aim تیر اندازی (عکس یا توضیحات): ایم خوده بازی باشه ولی یکم کوچک تر و به رنگ قرمز - تغییر Icon های مپ مثل باشگاه، Tuning و ... (عکس، فایل یا توضیحات): ایکون ها قشنگ تر بشه و سبک مدرن یا مشکی - تغییر Fist یا همان علامت مشت روی صفحه (عکس یا توضیحات): فیست GTA V به رنگ بنفش - تغییر مپ بازی (عکس، فایل یا توضیحات): یه چیز به سلیقه خودت قشنگ در بیار - تغییر Icon اسلحه های بازی که هنگام در دست داشتن اسلحه، جایگزین Fist میشود (عکس، فایل یا توضیحات): فقط ایکن گان ها که میاد اون بالای صفحه مثل GTA V بشه ( مود اسلحه نمیخوام ) - HUD به صورت شخصی؟ عدم دسترسی بقیه کاربران (بله/خیر): بله - توضیحات تکمیلی و درخواست تغییرات بیشتر (اختیاری): دفعه قبل درخواست دادم برای من مود فرستادن و کلی نصب داشت من مود نمیخام فقط یک فایل ساده hud.txd باشه که جایگزین کنم ویرایش شده 8 ساعت قبل توسط Mizox نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ : 𝙼𝚢 𝚊𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝𝚜 ☠ ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheArshiya ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل با سلام و درود خدمت شما @Mizox یه HUD برای شما ارسال شد اگه راضی بودین اعلام کنین که تاپیک بسته شه. نقل قول My accounts: My brothers: My bloodys لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در 8 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل @TheArshiya سلام خدمت شما دوست عزیز متاسفانه اون چیزی که من میخوام نیست و یک سری تغییرات احتیاج دارد 1- ایم گفتم یک ذره از دیفالت کوچک تر و به رنگ قرمز 2- ایکن گان هارو تغییر ندادید 3- فونت پول بازی که در گوشه سمت راست میاد تغییر نکرده 4- اگر امکان دارد ایکن های مپ کمی بزرگ تر شود _____________________ شکل فیست و نوع مپ عالی بود تغییر ندید نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ : 𝙼𝚢 𝚊𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝𝚜 ☠ ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliRezaART ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل درود عزیز برای زیبایی کارتون نیاز به نمونه داریم @Mizox نقل قول تنها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheArshiya ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل ۱ ساعت قبل، Mizox گفته است: متاسفانه اون چیزی که من میخوام نیست و یک سری تغییرات احتیاج دارد 1- ایم گفتم یک ذره از دیفالت کوچک تر و به رنگ قرمز 2- ایکن گان هارو تغییر ندادید 3- فونت پول بازی که در گوشه سمت راست میاد تغییر نکرده 4- اگر امکان دارد ایکن های مپ کمی بزرگ تر شود _____________________ شکل فیست و نوع مپ عالی بود تغییر ندید با سلام دوست عزیز اون گان پک اینا جدا عه که شما حداقل یه نمونه بدین که من اونو تحویلتون بدم و فونت هم فایل جدا داره ایکون های مپ ام تا جایی که میدونم نمیشه بزرگ یا کوچک کرد و از چیزای کلی که میخواین باید نمونه کار بدین نقل قول My accounts: My brothers: My bloodys لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در 1 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل @TheArshiya آیکن گان ها به سبک این عکس و ایم هم دیفالت بازی فقط یه خورده کوچک تر و رنگ قرمز. فونت پول هم هرچی زدی فقط قابل خوندن باشه ممنون نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ : 𝙼𝚢 𝚊𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝𝚜 ☠ ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.