Yujin ارسال شده در February 22 اشتراک گذاری ارسال شده در February 22 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ---- • توضیحات: با سلام و احترام من نه فحاشی کردم نه چیزی ایشون منو بی دلیل مایک بندکرد لطفاً رسیدگی کنید ایشون با آقای Parsa که هم کلن هایش هستند پارتی بازی می کنند لطفاً رسیدگی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yujin ارسال شده در February 22 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 22 ببخشید اکانت اسم عوض کردم گذاشتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jansuz ارسال شده در February 22 اشتراک گذاری ارسال شده در February 22 Staff-Note • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 سلام با توجه به مدارک ارسالی ادمین مربوطه، شکایت رد شد. نکته: مدارک کاملا نشون میده که شما داخل بحث بودید! موفق باشید، بدرود! +بسته شد. Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده