EleCTeD ارسال شده در February 23 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23 (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlCheMy ارسال شده در February 23 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23 + نقل قول 𝓜𝓪𝓶𝓪𝓓 & 𝓝𝓪𝔃𝓲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PadeShah ارسال شده در February 23 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23 موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در February 23 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23 20 ساعت قبل، RedDragon گفته است: عزیز شما چرا همش میگی تازه اومدی کاپ؟ من الان دیگه رنک ۲ ام این تازگی ما باید حداقل ۲ سال بگذره که بشیم ممبر قدیمی؟ ار عزیزم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OptiMistic ارسال شده در February 23 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23 بحث جالبیه باید منطقی راجع بهش فکر کرد و تصمیم گرفت نقل قول Ah shit, Here We Go Again لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در February 23 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23 2 دقیقه قبل، manimrz گفته است: بحث جالبیه باید منطقی راجع بهش فکر کرد و تصمیم گرفت بریم پا منقل فکر کنیم نقل قول Tommy Pars لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OptiMistic ارسال شده در February 23 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23 هم اکنون، Tommy گفته است: بریم پا منقل فکر کنیم باهات مخالفت میکنم، چون دارم سفره پهن میکنم 1 نقل قول Ah shit, Here We Go Again لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در February 23 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23 1 دقیقه قبل، manimrz گفته است: باهات مخالفت میکنم، چون دارم سفره پهن میکنم باهم بریم اون وسط هاش بکشیم نقل قول Tommy Pars لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AndrewTate ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 خوب میشه (+) نقل قول مهم نیس چقد بالایی مهم اینه اون بالا عقابی یا لاشخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMlRAlI ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 نظر اول خوبه (+) ولی نظر دوم چون که کاپ ها فقط میان که سمپل بدن، نیاز نیست ۵۰ HP (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در February 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 11 ساعت قبل، AMlRAlI گفته است: نظر اول خوبه (+) ولی نظر دوم چون که کاپ ها فقط میان که سمپل بدن، نیاز نیست ۵۰ HP (-) عزیز خیلی از گانر ها خط گرفتن و Spawn Kill میکنن اون کاپ که موفق میشه از خط فرار کنه ضعف گانر هارو نشون میده. نقل قول National Guard :My account :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.