zXL ارسال شده در جمعه در 22:35 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 22:35 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: این اقا همونطور که در مدرک معلومه میاد میگه 808 گلد رو میفروشه ۴۰۰کا منم بلاخره لازم داشتم این ۸۰۸ گلد رو گفتم انقد بده من یه ساعت طول داد بعدم یه ماشین اومد منو داشت زیر میگرفت سریع قبولش کردم دیدم ۲۰۰ گلدو فروخته به من ۳۹۰کا. زنگ زدم بهش گفتم میگه من شمارو نمیشناسم بحث اینه که میبینه کار خوبیه فردا کلاهبرداری های بزرگتری میکنه ایشالا که به راه راست هدایت بشود. • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/b85821_25Screenrecorder-2025-02-22-01-42-22-453.mp4 1 : Khodam : Dadashim لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAskani998 ارسال شده در دیروز در 03:06 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 03:06 داش من دوتا گولد داشتم یک 800 گولد و یک 200 گولد یادم رفت جابجا زدم معذرت می خواهم بیا پولت را ببر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در دیروز در 06:41 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 06:41 درود مدارک مورد اول شما مشخص می باشد اما در مورد این موضوع " زنگ زدم بهش گفتم میگه من شمارو نمیشناسم " مدرکی اگر دارید ارسال کنید. چون ممکن است بازیکن مربوطه به اشتباه 200 گلد به شما فروخته باشد. @AliAskani998 24 ساعت برای ارتباط با بنده از طریق گیم ( /Report و /Call زمان دارید ) وگرنه مجازات های لازم اعمال می شود و اموالی که گرفتید مصادره خواهد شد. در صورتی که مدرکی از امتناع از پس دادن گلد یا پول از شما وجود داشته باشد به دلیل کلاهبرداری به علاوه پس دادن اموال مربوطه مجازات نیز می شوید و همچنین در صورت عدم همکاری با پاسخگوی شکایات. شاکی مربوطه با ما در ارتباط باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل درود گلد مربوطه برگشت داده شد و اموال شما نیز داده شد. بازیکن مربوطه در صورت تکرار مجازات کلاهبرداری بر روی آن اعمال می شود, بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده