رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

کلاهبرداری - $ali$.balooch$

zXL

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

bruceWayne.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

%24Ali%24.Balooch%24.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات:

این اقا همونطور که در مدرک معلومه میاد میگه 808 گلد رو میفروشه ۴۰۰کا

منم بلاخره لازم داشتم این ۸۰۸ گلد رو گفتم انقد بده من یه ساعت طول داد بعدم یه ماشین اومد منو داشت زیر میگرفت سریع قبولش کردم

دیدم ۲۰۰ گلدو فروخته به من ۳۹۰کا.

زنگ زدم بهش گفتم میگه من شمارو نمیشناسم

بحث اینه که میبینه کار خوبیه فردا کلاهبرداری های بزرگتری میکنه ایشالا که به راه راست هدایت بشود.

• مدارک (فیلم یا عکس): 

https://uploadkon.ir/uploads/b85821_25Screenrecorder-2025-02-22-01-42-22-453.mp4

• هاها 1

Khodam

bruceWayne.png

: Dadashim

S0R00SH.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داش من دوتا گولد داشتم یک 800 گولد و یک 200 گولد یادم رفت جابجا زدم معذرت می خواهم بیا پولت را ببر

لینک به دیدگاه

درود مدارک مورد اول شما مشخص می باشد اما در مورد این موضوع " زنگ زدم بهش گفتم میگه من شمارو نمیشناسم "  مدرکی اگر دارید ارسال کنید.  چون ممکن است بازیکن مربوطه به اشتباه 200 گلد به شما فروخته باشد. 

@AliAskani998 24 ساعت برای ارتباط با بنده از طریق گیم ( /Report و /Call زمان دارید ) وگرنه مجازات های لازم اعمال می شود و اموالی که گرفتید مصادره خواهد شد.

در صورتی که مدرکی از امتناع از پس دادن گلد یا پول از شما وجود داشته باشد به دلیل کلاهبرداری به علاوه پس دادن اموال مربوطه مجازات  نیز می شوید و همچنین در صورت عدم همکاری با پاسخگوی شکایات. شاکی مربوطه با ما در ارتباط باشید.

f247465_YOOSU.jpg

لینک به دیدگاه

• AliExpert موضوع را قفل کرد

درود گلد مربوطه برگشت داده شد و اموال شما نیز داده شد. بازیکن مربوطه در صورت تکرار مجازات کلاهبرداری بر روی آن اعمال می شود, بسته شد.

• دوست دارم که 1

f247465_YOOSU.jpg

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...