YiN ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: شما یکجا را find میکنید( house iD jobsو...) سوار ماشین میشید و /selfrepair را میزنید دستور اجرا میشه ولی checpoint نشون نمیده کجای ماشین باید باز /selfrepair بزنی اما اگر (برای مثال) جلوی کاpوت ماشین savanna باز این دستور رو بزنی ماشین تعمیر میشه. در اکثر مواقع هم اگر checpointi در کار نباشه و شما /selfrepair بزنید checpoint در وسط ماشین ظاهر میشه (با این حال باز ماشین تعمیر میشه) ولی checpoint از بین نمیره و باید از دستور /cancel cp استفاده کنیم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): در صورت نیاز ارسال میکنم. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح دادم. نقل قول یا رب مباد انکه گدا معتبر شود ...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل درود مورد اول مشاهده شد؛ مورد دوم مشاهده نشد؛ این مورد یکبار برای خودم اتفاق افتاد ولی هرکاری کردم دوباره این اتفاق نیفتاد و Reproduce براش پیدا نکردم. بنا بر این اگر شما Reproduce برای این باگ پیدا کردید بگید. موفق باشید نقل قول :Me in the game :My Dapuush in the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Azure ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل درود؛ مورد گزارش شدۀ اول، بررسی و مشاهده شد اما نمی توان این مورد را باگ اعلام کرد. مورد گزارش شدۀ دوم، بررسی، مشاهده و تاییدیۀ اولیه را دریافت کرد. اگر از selfrepair/ استفاده کنیم، Check Point بر روی نقشه ظاهر می شود که در Check Point قرار بگیریم و فاصله خود را با کاپوت وسیلۀ نقلیه به حداقل برسانیم، می توانیم به مورد گزارش شدۀ دوم برخورد کنیم که علاوه بر آن، در روند selfrepair/ اختلال ایجاد می شود که برای جلوگیری از ایجاد اختلال و برخورد نکردن با مورد گزارش شدۀ دوم، باید طوری رو به روی کاپوت وسیلۀ نقلیه قرار بگیریم که فاصله بین Character با کاپوت وسیلۀ نقلیه و Check Point به حداکثر ممکن رسیده باشد. نقل قول .Stay where your heart smiles لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل (ویرایش شده) درود. این موارد تکراریه بنده گزارش داده بودم. ولی نمیدونم اول من گزارش دادم یا کسه دیگه ای. ویرایش شده 3 ساعت قبل توسط LordMeysam نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل درود، مشاهده شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.