YiN ارسال شده در پنجشنبه در 13:25 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 13:25 سلام! بنظرتون بهتر نی یه بخش اموزشات فروم بزارید برای فروم؟ چون بیشتر بخاطر اینکه کسی زیاد نمیتونه بیاد فروم اینه که روش کار باهاش رو بلد نیس! هممون تو ابتدای اینکه اومدیم فروم کار باهاش رو بلد نبودیم (خودم به شخصه اینطوری ام) میدونم یه قسمتایی هست که یچیزاییو یاد میده ولی خب کسی که کلا بلد نیست با فروم کار کنه چجوری اون مطالب رو ببینه؟ نظر من اینه که یک بخش اصلی (مثل جایی که قوانین سرور داخلشه) بسازید تا کسایی که تازه وارد هستند بتونن استفاده کنن همون کارای کوچیک مثلا تاپیک گذاشتن عکس گذاشتن از اطلاعات کاربری و... میدونم که الان خیلیا کار با فروم رو بلدن! ولی کسایی که تاحالا داخل فروم نبودن از امکانات و قابلیت های فروم بلد نیستند استفاده کنند. چون چیزی مثل این رو تاحالا ندیدن. نمیدونم کسی قبلا این موضوع رو گفته یا نه ولی چون خودم و اکثر رفیقام این مشکل رو داشتند به این فکر رسیدم که این پیشنهاد رو بدم نقل قول یا رب مباد انکه گدا معتبر شود ...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در پنجشنبه در 20:37 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:37 داخل اکثر قسمت ها (درخواست عضویت،درخواست مرخصی،درخواست استعفا،گزارش باگ،پیشنهادات و انتقادات و ...) پست های آموزشی در بالای صفحه قرار گرفته است. نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DraGoNFall ارسال شده در پنجشنبه در 20:48 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:48 (-) نقل قول نقل قول زبان را مگر دان به عیب کسان که خود عیب داری و مردم زبان! 𝓜𝔂 𝓐𝓬𝓬𝓾𝓷𝓽 همه چیز محتاج عقل است و عقل محتاج ادب.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoFoZi ارسال شده در پنجشنبه در 20:53 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:53 (+) نقل قول تنها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در پنجشنبه در 22:26 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:26 در خود انجمن، توسط بازیکنان و یا مدیران آموزشات مورد نیاز گذاشته شده. نقل قول ɴᴜᴍʙᴇʀ ᴏɴᴇ ꜰᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DutchVanDerLinde ارسال شده در دیروز در 00:00 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 00:00 یا یه چیز بهتر چرا جایی گفته نشده اگر فلان قدر ارسال داشته باشیم فلان قابلیت برامون باز میشه به عنوان مثال وقتی ارسال هامون به 50 عدد رسید قابلیت امضا واسمون میاد جایی ننوشته والا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YiN ارسال شده در 17 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل 12 ساعت قبل، Destroyer گفته است: در خود انجمن، توسط بازیکنان و یا مدیران آموزشات مورد نیاز گذاشته شده. خب وقتی کسی نمیدونه اینا کجان چطوری بخونه؟ این نوع اموزش ها در قسمت های فرعی فروم قرار دارند که گشتن دنبال اینکه چجوری جواب سوالو پیدا کنی سخته! نقل قول یا رب مباد انکه گدا معتبر شود ...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YiN ارسال شده در 17 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل 14 ساعت قبل، MamadSaleh گفته است: داخل اکثر قسمت ها (درخواست عضویت،درخواست مرخصی،درخواست استعفا،گزارش باگ،پیشنهادات و انتقادات و ...) پست های آموزشی در بالای صفحه قرار گرفته است. بله! ولی شخصی اگر بخواد عکس از اطلاعات کاربریش بزاره و ندونه چجوری بفهمه؟ شما در فروم با ثابقه هستید ولی وقتی که تازه عضو انجمن شدید هم همینقدر اطلاعات داشتی؟ نقل قول یا رب مباد انکه گدا معتبر شود ...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YiN ارسال شده در 17 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل خودم الان با اینکه کمی از چیزای فرومو بلدم اما نمیدونم چطور حمایت مالی کنم نقل قول یا رب مباد انکه گدا معتبر شود ...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۲/۲ در 16:55، YiN گفته است: سلام! بنظرتون بهتر نی یه بخش اموزشات فروم بزارید برای فروم؟ چون بیشتر بخاطر اینکه کسی زیاد نمیتونه بیاد فروم اینه که روش کار باهاش رو بلد نیس! هممون تو ابتدای اینکه اومدیم فروم کار باهاش رو بلد نبودیم (خودم به شخصه اینطوری ام) میدونم یه قسمتایی هست که یچیزاییو یاد میده ولی خب کسی که کلا بلد نیست با فروم کار کنه چجوری اون مطالب رو ببینه؟ نظر من اینه که یک بخش اصلی (مثل جایی که قوانین سرور داخلشه) بسازید تا کسایی که تازه وارد هستند بتونن استفاده کنن همون کارای کوچیک مثلا تاپیک گذاشتن عکس گذاشتن از اطلاعات کاربری و... میدونم که الان خیلیا کار با فروم رو بلدن! ولی کسایی که تاحالا داخل فروم نبودن از امکانات و قابلیت های فروم بلد نیستند استفاده کنند. چون چیزی مثل این رو تاحالا ندیدن. نمیدونم کسی قبلا این موضوع رو گفته یا نه ولی چون خودم و اکثر رفیقام این مشکل رو داشتند به این فکر رسیدم که این پیشنهاد رو بدم ۱. این آموزش ها در بخش ها فروم است! ۲. هیچ کس به شانسی فروم را پیدا نمیکنه حتما از طریق کسی فروم را پیدا میکنه ، و اون شخص میتونه به شخص دوم آموزش های اولیه بده! و حتی بعضی ها ناظم ها زحمت میکشن و راهنمایی لازم را میکنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.